Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Mi minden van itt. Nem győzöm kapkodni a fejem. Én mostanában csak a kenyeret és a zsemlét sütöm, azaz sütöttem pitát graham lisztből. Izgultam, hogy esetleg csak bodag lesz belőle. Szerencsére jó lett.
Sajnos most mindketten marodin vagyunk a párommal én most a fülemmel kinlódok.
Jucus készítheted úgy is,hogy a dagasztás közben kilopod a tésztát és a felét visszateszed egy kis vízzel krémesre kevert 2 ek. kakaóval. Aztán kinyújtod a fehéret,rá a kakaós tésztát,feltekered és így teszed vissza a kikapcsolt gépbe kelni. Amikor már megkelt,akkor ráindítod a csak sütés programot.
Az általánosba már írtam, most szeretném megmutatni, hogy eddig miket sikerült készítenem, persze csak ha sikerül képet feltennem.
Csíkos kakaós kalács lenne, de mivel nem tudtam, hogy mikor ér véget a dagasztás program, így csipogáskor tettem bele a kakaót, és nagyon összekeverte. Legközelebb már ügyesebb leszek.
Latom, jon a tavasz, huzzuk a ravaszt! hihihi Mindenki uuuugy beindult a sutessel hogy ezeket a taltos pekeket KI a csuda tudja utolerni??!!
LIMARAM: Mikor meglattam azt a krokodilt, kiugrott a szemem !-es most csak porolgatom a pogyokaimat! Micsoda szenzacios otletek!!!!!! Veeegre egy olyan krokodil amit MI ehetunk meg es nem forditva! Gyonyoru. Te melyik orosz "adon"talalod meg, mert en most reggel egy kicsit vegigzongoraztam ezen a cimen a googelba, dehat en nem vagyok olyan perfekt regesz a recik megtalalasaval. Megirnad? Foleg fotonezo vagyok, mert oroszul csak par szora emlekszem meg.
Lanyok! NAGYON szepeket es finomakat sutkereztetek TIII IS! Csillagos 5-os! Tegnap este bedagasztottam nyanyusnak valot, ma vmi"" ki fog sulni belole.Zebracsikos kenyer AAAZ nem volt meg itt fent ugyi?? MI itt az egesz allatkertet is leklonozzuk Melyik profi!-pek tud ilyet? ??
Kavet idekeszitettem Nektek a napi beszelgetes megkezdesehez. Hurra! Legyetek ma is kreativok! Hadddd egyek ujra. Megyek vasarolni oszt konyhazni.Bableves lesz palacsintivel es vmi alkotast kigondolok meg. Puszka!
Csak ámulok, csak ámulok! Eszméletlen, micsoda szépségek születtek! Olyan ügyes kis péklányok vagytok! És mindegyik alkotás csuda klassz! Itt aztán már nincs semmi kivetni való egyikben sem! Gratulálok lányok!
Nem tudtam hirtelen, hogy egy kreatív művészoldalra, vagy egy sütős művészoldalra tévedtem?!!!!!
Gratulálok mindenkinek ! Egyszerűen csúcsszuper amit itt művelnek kedves péktársak!!!!
Én ma egy duplán hibernált kenyeret hoztam nektek:
gyorsan fényképeztem, mert a hazatérő társaság nagyon éhes volt.
A dupla hibernálás onnan indult, hogy ma délután 3-4 óra között friss kenyérre vágytunk munkából hazatérve?! De ezt sehogy sem tudtam volna kivitelezni, mivel délután 2-ig dolgoztam.
Tegnap este bedagasztottam a tésztát és azon nyomban 8 óra után kelesztőtálba tettem és ment a hűtőbe reggel 6-ig. Átgyúrtam a tésztát , formáztam, zacsi és doboz. Megint ment a hűtőbe és du.2-kor ,amikor hazajöttem kivettem. Majd megsütöttem. Nagyon finom lett és nem kelt túl!!!
Kiskukta a vaj remekül fagyasztható,vehetsz nyugodtan többet is belőle!
Többen kérdeztétek a csíkozást, semmi különleges nincs a tarsolyomban. Margitka módszere szerint 2 részre osztom a fehér és a barna tésztát is, egy fehér téglalapra jö egy barna, feltekerem, majd a két kígyót összefonom és mennek a széthúzós formába,34 cm-re húztam. A tészta pedig,mint írtam Limara hokkaidója.
Limara! Beléptem és azonnal el vagyok ájúlva!, hát meddig lehet még fokozni. A kreativitásodnak mincs határa? Ezek szerint nincs. Boldog lehet a családod és persze mi is, hogy annyi csodálatos és finom sütikkel, kalácsokkal meg és had ne soroljam mikkel lepsz meg bennünket. Örülök, hogy a sors össze hozott Veled és megismertelek ha nem is személyesen. GRATULÁLOK!!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit