Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Hát úgy látszik én már csak ilyen hétvégi sütőnő leszek. Hétköznap csak épp be tudok nézni és csodálni a szebbnél szebb alkotásokat. A nézegetésbe meg úgy elteltem, hogy sütöttem
Már annyi gyönyörű guszta fánkot láttam ,hogy muszáj volt nekem is sütnöm ma.Igaz,én most a tyúkláb tésztájából szúrtam ki lyukas fánkokat,de ez is nangyon finom volt.
Szia Koliboli!
Örülök,hogy végül regisztráltál,üdv köztünk.Az igazat megvalva,inkább eddig lebeszéltünk mindenkit a cseréptál használatától.Egyrészt nagyon szigetel,és félő,hogy szinte megfő benne a kenyér,másrészt nem tudod ellenőrizni,hol tart a sülésben a tésztád.Szerintem mindenképpen jobb befektetetés egy fedeles jénai,ha nagy kenyeret szeretnél akkor a 8 literes,ha kisebbet,elég az 5,körüli is.A Metróban ,vagy a hasonló nagyobb multikban nem olyan nagy összegért kapsz.Egy esetben javaslom a cserépedényt,ha sütőzacskóba teszed előzőleg a tésztát,és hogy megtartsa a formáját,beleteheted ..Ha mázas az alja,akkor nem nagyon kell áztatni,de ha nem,mindenképpen.És szerintem is csak hideg sütőben szabad vele a sütést kezdeni.Mostanában forróban javasolja Limara,de ellenkező esetben nagyon kell a kelést figyelni.
Remélem valamit tudtam segíteni,és várjuk a képeket!
Sziasztok!
Csodás dolgok kerülnek ki a kezeitek alól, mindenkinek gratulálok!!!
Én fogyózok, és csak 4 naponta ehetek szénhidrátot, úyhogy ma sütöttem végre, lekváros buktákat, barack, szilva és egreslekvárból. Nagyon finom,puha lett.
Sziasztok! Már olvasgatom a honlapot és a fórumot egy ideje, most vettem a bátorságot, hogy regisztráljak:) Az itt olvasottak alapján beruháztam egy kenyérsütő gépbe, de elsősorban a sütőben sült kenyér és péksütemény dagasztása/ kelesztése miatt. Már túl vagyok néhány próbálkozáson , a kenyerek még inkább "érdekesek", viszont kipróbáltam több kiflireceptet, mert a kisfiam csak azt szereti, azok nagyon jól sikerültek! Még nem ruháztam be jénai tálba, de erősen gondolkodom rajta, viszont van egy cseréptálam, legközelebb azt szeretném kipróbálni. Nem láttam cseréptállal kapcsolatos tapasztalatot, esetleg próbálta már valaki? Főleg az foglalkoztat, hogy elvileg a cseréptálat hideg sütőbe kell betenni, nem forróba, viszont az nem biztos, hogy jót tesz a kenyeremnek... Örülnék, ha tudnátok valami tippet adni, kicsit bizonytalan vagyok:)))
Csak ámulok, bámulok, micsoda szépséges dolgokat tudtok készíteni!!! Remélem hamarosan én is feltölthetek az első igazán jó kenyeremről képet!!!
Az előbbi írásom elszállt,ezért még egyszer leírom,mert nem hagyhatom dicsérő szavak nélkül,amit megmutattatok ma is nekünk!Csak ismételni tudom magam:nagyon szépeket sütöttetek!!!
Lefele görgetve látom Limara gofriját ami a fogyókúrámhoz nem illik, de azért megkostolnám. Moldvanm kakaós csigája is felcsigázott, azt sem hagynám érintetlenül!
Georgina kenyere napról napra szebb! Emes fánkja egyenesen gyönyörű és nagyon kívánatos! Majorkaj sajtos bagettje pedig már szebb nem is lehetne! Minden elismerésem!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit