Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Így konkréten nincsen, de a tk. kiörlésű jól bevált kenyérből kiindulva lehetne csinálni. Bedagsztani a tésztát, magokkal, öregtésztával, malátával. Én a magokat kicsit átpirítanám mielőtt beletenném, sőt durvára is törném, hogy intenzívebb ízük legyen. A tésztában az olajat megemelném, és kicsit az élesztőt is. Formázás után kicsit lisztbe, vagy kukoricakeményítőbe hempergetném, hogy rusztikusak legyenek, miután megkeltek haránt be is vágnám őket.
Ha gondolod, akkor így megcsinálhatod, de a jövőhéten csinálhatok egy próbasütést belőle.
Julika, akkor helyesbítek, egy kiflivel van gondom, (alúlról a harmadik) ugyanis formázás közbe beleszakítottam, és elég csúnyán látszik szegénykén, de azért nem megy kárba.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit