Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Csak bekukucs ide mindig ezt mondom, aztan ittragadok enni-illetve hezni! Hat szabad ilyen gyonyoruseges szivfajditokat idevarazsolni kerem!MASALA szijja! MINDENKINEK gratula!!!!
Ez névleg cigánykenyér. Legalábbis az egyik változat, mert ebben van élesztő. A lyukak, az ún. köldökök. Ha sok burg.port teszek bele, akkor nagyon finom, puha kenyér lesz belőle. A másik fajta kenyér a bodag, ami állítólag olyan, mint a nokedli tészta tepsiben kisütve. A kenyeret szigorúan tépni kell, nem vágni, mint én csináltam.
A napi kenyerünk ilyen ill. hasonló.
Amikor még nem tudtam kenyeret sütni, akkor ilyen sütőporos angol kalács féléket sütöttem. Ez édeskés és sütőtökös, de van ennek sajtos, szalonnás változata is. Vajjal, lekvárral, sajtkrémmel stb. nagyon finom, bár nem szereti a sok napos állást.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit