Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
A bulgur már előfőzött, csak forró vízzel kell leönteni, letakarva állni hagyni. Ha jól emlékszem, 10 dkg bulgurhoz 2 dl víz kell. Olyan 20 perc alatt megpuhul.
Íme legújabb kenyerem. Nekem nagyon tetszik, mert végre szép magas lett! Majdnem elérte a kacsasütő tetejét. Örömömet az sem tudja beárnyékolni, hogy kissé megrepedt. :)
Limara, ez nagyon finom lehet, nagyon jól néz ki, rám is rámférne hangulatjavítás céljából!
Emes, zacsiban volt a kenyér, eggyütt pedig a kihúzhatós formában, amit kb 4 cmre húztam ki, így a forma tartotta a kenyér oldalait, a zacsi pedig a végeit.
Hát van neked szíved??? Ez csúcs-szper-finom lehet! Ezt ki kell próbálnom nekem is! Csak az a baj, hogy nincs ilyen felfújt formám, már készülök egy ideje venni, de a Corában nem láttam csak 1 félég, de az nem tetszett. Hányat érdemes venni belőle?
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit