Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Zacskóban sütöttem, ezért kicsit furi alakja lett, nem kaptam rá még a zacskóban sütés ízére, ráadásul a végén úgy kellet lekaparjam a zacsit az oldaláról. Hát nagyon érik bennem a jénai vásárlás, remélem hamarosan összejön.
Ildikó! Köszi a tájékoztatást. A Lala tésztáját én is nagyon szeretem, minden töltött kiflit abból csinálok, de az, hogy ilyen csigának formázzam még nem jutott eszembe.
Noémi! Megnéztem a tiédet is, és tényleg azok is ilyen részegesek. De milyen jó, hogy vannak/voltak! Mert tényleg nagyon finom. A Zember nem tud vele betelni. Viszont most már értem mit akart mondani Móni a csiga-biga rajzolással, és hogy igenis 2 dimenzióban kell megformázni, és majd kinövi magát 3 D-sre! Mert, ha így 3 D-ben formázunk a végén még 4 D-sek lesznek a csigák, és akkor sose tudjuk megtalálni őket, mert eltünnek a tér-idő kontinuumban!
Emes, a múltkor én is így jártam velük, kidöltek szegények, megkerestem, a 3676-os hizzászólásba megkeresheted. de az íze a lányeg, s végül is, szerintem így is elég csábítóak!
A hetvegen beirom ennek a swed kalacsnak a recijet. A Sutidekoracios oldalrol VANESSA recije. Nagyon szeressssuk. Epp most gyartottam meg egy Spanyol narancsos yoghuttortat. Keremszepen NE essetek tevedesbe, ebbe csak a narancs spanyol. hihi. Nagyon finom aromaja van.Edes es nagyon kellemes.Sutni meg nem kell, csak a piskota alapot. A tobbi a szokvanyos eljaras: yoghurt, tejszin, narancsle, zselatin. . A munkatarsam szulinapos, neki keszitettem.Mar elnyalmosoztam"" /nyalva elmosogattam, hihi/ IGY tudom milyen az ize. Ez olyan megkoll ize volt. hihi
Lanyok, megint nagyon kitettetek magatokert! Mennyi finomsag es szepsegesseg! Huuuuu Velem rosszul jarnatok, mert joool bekajalnek nalatok. Biz "a! EMES, ez a ParmezanosLalacsiga, csak en talaltam ki! A recije valojaban itt nalunk mar fent van!!! LALAKIFLI -neven /Danona / En csak kisodortam az egesz tesztat teglalap alakura, megkentem olvasztott vajjal, jooocskan megszortam finomra orolt Parmezansajttal es kemenyebb finomra reszelt sajttal is.Felrollniztam , kb: majd 2cm vastagra szeleteltem, lekentem tojassarg-val pici sajti a tetejere, szezammag, Brucetta, es sutty, sutni a sutobe. 2X kelesztettem Teszta es csiga formajaban. En a tesztahoz tobb cukit tettem 1 ek-al mint a recibe van. Priiiman osszepasszol igy a ket iz: parmezan es a teszta.180C also-felso villany tuzh.letakaras sutopapirral, mivel a parmezan es a brucetta igen erzekeny a hore. Hamar megeg. En ilyen alacsony hofokra tettem mert igy nem is szarad ki a teszta ugy es nem kapja meg. Mindig nezek tobbszor a dolgokra ha sutok vmit, Soha nem veszem 100% -ra egyik leirt reci sutofokat, mivel ahany suto annyi es olyan kulonbozo modon sut.
EMES, az en emberem is tud rettyinteni de abbol nemjon semmi jo ki! Diiicserd meg az en helyemben is!! A briosod, az oriasi!En iiigy vagyok a kifli formazassal! Mindig "szemlelteto"eszkoz alakok jonnek ki!!HA erted mire gondolok. hihihihi
No, mennem kell mert kidobnak.A lanyom aludni keszul. Puszika mindenkinek.Holnap egy szerencses szep napot kivanok mindenkinek!!
Olyan sokan sütöttetek az elmúlt két napban, hogy fel sem tudom sorolni a sok szépség gazdáját! Ezért név nélkül mindenkinek gratulálok!
Ildikó! Azt a parmezámos lalát, hol lehet megtalálni? Már a recijét, mert a fotóról már leettem mindet!
Ma kiakasztottam a társalgóban lévő lányokat, a briós formázás ürügyén. (De azért jól bírák!) Külön köszönet Móninak! Hát ezek a csigucik jobbra és balra is dőltek, de ez biztos a tücsök hegedűszólója miatt volt így, és nem az én hibámból! Viszont fini lett.
Ezt meg a Zemberem rettyintette nekem össze tegnap ebédre. Serpenyős sült zöldség, csirkemellel, sült tésztával és Sambal szósszal:
Az előbb elfelejtettem ezt a szerkesztést... Bocsi
Sziasztok!
Megpróbáltam Limara féle jól beváltat 2/3 hozzávalókból (mert diétázunk :D). 61 dkg lett, nagyon könnyű és finom is! Úgy örülök neki! :D:D Kicsit lehetett volna cserepesebb, de majd legközlebb. Sajna csak kerek jénaim van, ere a férjem azt mondta: minek neked kacsasütő, így is olyan szép! Hát azért remélem majd megunja a kerek kenyereket és vesz nekem egyet! :)
Íme:
jénaival
még forrón
langyosan
már nem bírtuk tovább :D
Sziasztok!
Megpróbáltam Limara féle jól beváltat 2/3 hozzávalókból (mert diétázunk :D). 61 dkg lett, nagyon könnyű és finom is! Úgy örülök neki! :D:D Kicsit lehetett volna cserepesebb, de majd legközlebb. Sajna csak kerek jénaim van, ere a férjem azt mondta: minek neked kacsasütő, így is olyan szép! Hát azért remélem majd megunja a kerek kenyereket és vesz nekem egyet! :)
Íme:
http://img2.tar.hu/norpoz/size2/37116664.jpg jénaival
http://img2.tar.hu/norpoz/size2/37116665.jpg még forrón
http://img2.tar.hu/norpoz/size2/37116666.jpg langyosan
http://img2.tar.hu/norpoz/size2/37116667.jpg már nem bírtuk tovább :D
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit