Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Kisso a kicsilányod meg a kenyered is csoda szép! Szokimoki fantasztikus ez a kapuciner bomba! Fruzsa gyönyörüek a csöröge fánkjaid! Gratulálok mindenkinek!
Hú de ügyesek vagytok! Gratulálok mindenkinek. Jó ide jönni nyálat csorgatni, tisztára megéheztem. Én ma wokba sült sertés csíkokat csináltam sült krumplival és almaszósszal, aztán eszembe jutott, hogy olyan régen nem csináltam csöröge fánkot. Gyorsan bedobtam a menüsorba íme:Puszillak titeket sziasztok
Sziasztok lányok! Jó rég voltam ,fenn köztetek, hiányoztatok is már!(mentségül,azt mondhatom, hogy kötögetek, mert gyermekeim megrendeltek egy-egy pulcsit!) Igaz, azért pár percre néha beugrottam megcsodálni alkotásaitokat.
Nem csalódtam, most is gyönyörűeket alkottatok! Üdv az újaknak,úgy látom hogy méltán itt a helyük!
Mindenkinek gratulálok!!!!!
Tegnap kipróbáltam Limara hokkaidó kalácsát! Isteni lett. Igaz kicsit át kellett variálnom, mert több tejszinem, és csak kevés tejem volt. Margarin helyett vajjal kentem meg,ja, és mazsit tettem bele.MMMMMMmmmm Isteni! A technológiája is figyelemre méltó! Eddig nem ezzel az eljárással készítettem a fonott kalácsokat, -mivel ilyen alakúra készítettem-,de ez után, csak így fogom! Az eredmény sokkal mutatósabb, a fonás tetsztetősebb! Köszi Limara! Lányok, mindenkinek javaslom, próbálja ki, aki még nem próbálta! Sajnos kép csak nyers álapotban van, -azt meg nem teszem fel- mert mire észbekaptam,sitty-sutty elfogyott.
Szókimoki( kedves Moncsi)! kérlek, írd be a receptesbe ennek a gyönyörű sütinek a recijét, kipróbálnám!Puszi mindenkinek, majd jövök!
Olyan guszta kenyereket csináltok, hogy a hétvégén megint kedvem szottyan egy fincsi kis guszta cserepeshez! :))
Csináltam egy (nekem) új süteményt a hétvégén. Gyorsan lefényképeztem ahogy megvágtuk, úgyhogy elnézést, hogy nem szépen megcsinált kép, de a süti nagyon finom lett és szerintem mutatós.
Ismét mindenki remekelt! Ezek után én is ki fogok próbálni kiflit meg zsemlét sütni...(reszkessetek lányok akkor ismét jön a kérdés özön...
Én most nem friss kenyérről hoztam képet, de annál inkább bizonyítja, hogy a saját kenyér még 2 nap múlva is igen finom.... (a repedések, tökéletlenségek ellenére is)
Olvasgattam a blogodat és pont ezzel a kenyérrel kapcsolatban válaszoltál valakinek, hogy kovász helyett csinálhatja picit több élesztővel. Na hát én is csak élesztővel szeretném, mennyivel legyen több? Mondjuk a 24 g lehet 30 g, vagy esetleg több?Biztos finomabb kovásszal, de sajna nem vagyok nagy kovász készitő mester, maradnék csak simán az élesztőnél ha lehet.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit