Anyaságin vagyok csak 24000.-ből nem lehet megélni.Az anyukám boltjában egy üzletközpontban.Azért ilyen sokat mert igy szabad a hétvége és ma is itthon vagyok igaz mindjárt beszippant a háztartás körgyürüje.Köszönöm a válaszokat.
Mónikám, drága Mónikám! Össze-vissza olvastam mindent és a saját írásomat sem találtam. Egyszerre több dolog járt a fejemben, mert mindég időhiányban vagyok. Bocsánat!! Természetesen a Mit főzzek-ben van a kép és a leírás, nem a sütősben. 1090-es hsz.
Szép estét Mindenkinek..Sajnos visszaolvasni nincs erőm, remélem Mindenki rendben van!!! Elnézést, hogy mostanában nem jelentkeztem, de igazolt hiányzó voltam, hipp-hopp kikültdtek Londonba egy tanfolyamra..Ez nem volt túl érdekfeszítő, ráadásul vizsgázni is kellett, de London hihetetlen és mindenért kárpótolt..Kár, hogy csak 3 nap volt..Akit érdekel, egy kis képes "beszámolót" tettem fel a képtáramba..
Masala! Azt hiszem, a férjecskéd nagyon örült ennek a gyönyörű ünnepnek, ahogyan Te vártad Őt, szóval ügyes voltál!!! A torta egyszerűen különleges lehetett, én még nem láttam ilyen megoldású díszítést, nagyon aranyosak vagytok a képen. Azért biztos sokat dolgoztál vele. Le a kalappal előtted! És utólag is gratulálok a férjecskédnek!
Móni a krumpli képe és a leírás a süssünk.... oldalon van. Marica is ott látta. A letakarást nem írtam oda, de akkor nem receptnek szántam csak leírtam, mi volt benne.
A Férjem természetesen többször könnyekig meghatódott. A tortát pedig nem akarta fölvágni, mert akkor elcsúful. Azt mondta, hogy hagyjuk inkább meg.
Masala! szívből gratulálok, rendkívül sokat dolgoztál a családodért, de űgy látom, megérte a fáradozást.
Iriszi! hol kell ilyen sokat dolgoznod?
Amarillisz! gyógyítgasd a kislányodat és készíts sok finomságot! Jó érzés, mikor tudjuk, hogy "sikerült megfertőzni" valakit az otthoni kenyérsütés "vírusával"
Nagyon köszönöm a segítséget! Akkor szerintem megpróbálom. Majd beszámolok az eredményről. A kalácsot másnap hideg sütőbe teszed? Gondolom nem szabad sokkolni a tésztát, csak szép lassan emelni a hőmérsékletet. Vagy hagyjam szobahőmérsékleten, hogy felmelegedjen és keljen még egy kicsit? (Lehet hogy nagy butaságot kérdeztem, bocsánat).
Én kalácsot is szoktam "hibernálni", este megdagasztom, kicsit kelesztem, mejd átgyúrom és megfonom. Így teszem a hűtőbe, csak reggel sütés előtt kenem meg tojássárgájával.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit