Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Szép jó estét Pékecskék! 2 napig nem vagyok és mennyi ujdonsággal találkozok itt. Na és mennyi szépséggel, mindenki csodálatos dolgokat alkotott.
Maryenne! Nagyon tetszik a beiglid, milyen recept alapján készitetted? Nekem kireped szinte minden éven, és már előre félek nekiállni, pedig nagyon szeretjük. Azért idén is nekiugrok, hátha most............ Beirnád a recit? Van esetleg valami titka? Lehet hogy az én receptem rossz, azért kinlódok vele. De azért mindig felfalják ám
Limara receptjét sütöm,és azt variálom! (bal oldalon LIMARA RECEPTJEI- sós kifli)
Ezekben "öregtészta" is van. Azt előkelesztem,és utána tettem hozzá a többi hozzávalót!
Mikor megkelt ,akkor kettéveszem a tésztamennyiséget,és külön külön kört formázva nyújtom.Azt 8 részre vágom,és abból készül a kifli. A tetjét tojással kenem majd kelesztem és sózom.
Valahogy így képzeld el a formázást... ez egy zööldségekkel töltött kifli volt, (régi kép)
Szép lett, csak egy kicsit felragadt a kenyér teteje a kémlelő nyílásomra, de ennyi szépséghibája legyen máskor is
Már hétfő óta készül a diós stanglim, az alap a Bodza konyhából van, csak én nem tettem rá a cukorhabot, hanem zserbósítottam, baraclekvár ment rá, csoki és díszítés. A karácsonyi dekort a lesz sógorom küldte neke, hát nem rendes?
Gyorsan felszoktem ide. Hianyzik a suteseitekbol????? AZ EN voltam!"megint"! Ugy kell nektek! hihi GYONYORUEK!-es finomak!!
MOHAM : nagyon tetszenek ezek a kalacsok! Tudjatok, Gabotol kaptam egy ilyen tepsit amikor otthon voltam es halatlanul elfeledkeztem volna hogy ilyenem is van. Pedig mennyire orultem neki!!!! Eltettem a szekrenybe aztan a vakum kiszivta az emlekezetembol. Moham , koszi hogy hoztad a fotod!! Mostmajd sutok benne.
Anno azért vettem kenyérsütő gépet, hogy csak suttttty bele a cucc és csak a kész kenyeret kell kivenni.
Aztán hiányzott valami. A mai hokkaido után jöttem rá mi az. A folyamat végig kísérése míg az összetevőkből kész étel lesz. Ahogy a kezem alatt az alapanyagok megmutatják a valódi értékuket, és a végén megelégedettséggel nézhetek arra amit készítettem. No meg persze a család elismerő mosolyát bezsebelem.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit