Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Ildikó és Móni, fantasztikusan szépeket készítettetek!!!
Ma sötöttem előszőr tönkölylisztel, külsejét tekintve randa kategória lett, de belül szép, ízre finom, álagra nagyon szellős és puha kenyérke lett belőle, úgy hogy meg vagyok elégedve vele:
Ildikó! legalább az egyik sütidet szeretném megkóstolni, bár nehezen tudnék választani! Az adatlapodat én nem tudom módosítani, a Fórumozók képeinél beírtam a neved mellé a képtárad címét. Leokéztad mikor beírtad az új címet?
Bezsa! Múlt héten én is ezt csináltam ebédre, nagyon szeretik a fiúk!
Ildikó ! Úgy látom sokat sütögetsz te is, nagyon szépséges minden. Ügyes kis cukrász vagy !
Hmmm az a Sportszelet muffin nagyon jól hangzik, csórtam is egyet belőle.
Csak tegnap nem voltam és már megint ez a sok-sok szépséges fincsiség!
Bau! Ne aggódj, ez a tanulópénz, de meg kell mondjam, hogy szerintem igenis szép az a kenyérke!
Bezsa! Gratula az első hibernációdhoz, nagyon jól néz ki!
Kartika! Ez aztán a felhozatal! Nem semmi! Mindet megkóstoltam!
Moha! Nem látszik, hogy ne lenne ez a süti fini! De az tény, hogy a mogyoróvaj, nem mindenkinek jön be. Én Ausztráliában, kilószámra ettem a darabos sósat, de csak kenyérrel. Itthon már nem volt meg a filing, és nem nagyon fogyott, amit hazahoztunk. Egyszer viszont csináltam vele mogyorós csirkét, az nagyon finom lett!
Limara! Ez a kalács nagyon tutinak látszik! Van itthon alma, és már azon gondolkoztam, hogy mit kéne belőle csinálni. A töltelélet beírnád valahová, mert látom ám, hogy ez is meg van valamivel bolondítva!
Brigi! Ééén nyertem! Te nem tudsz 2x kráteres kenyeret sütni egymás után! Nekem meg sikerült! Bi-bi-bí! Sőt, ha lehet, még nagyobb kráter lett rajta. A kenyér 3/4-ét elfoglalja. Viszont most már tudom mitől volt. Nagyon-nagyon kemény tésztát dagasztottam. Ez most tömörebb is maradt. Azért meg lehet enni.
Írtam a Bármit-be egy citromkrémet ostyához. Egyszerű krém, de finom, emlékeim szerint ropogós is marad tőle az ostya. Gondolom, csokis változatban is meg lehet csinálni
Babett,nekem Limara Új kiflije vált be nagyon,ennél az a bökkenő,hogy kell egy előtésztát készíteni,aminek legalább 1 óra szükséges,hogy jó legyen.Talán annyit lehet tenni,hogy ezt megcsinálod előző este,és reggel langyosabb vízzel teszed a gépbe,vagy hamarabb kiteszed a pultra .Én abban a tepsiben teszem hűlni,amiben sütöm,egy konyharuhával takarom le.
Szerintem egyébbként bármelyik "Limarás" kiflivel meg lehet ezt csinálni,akkor nincs macera vele.
Pedig külön ezért vettünk hozzá sótlan mogyorót és peanut buttert, de nem arattam vele sikert. Ha valaki elkészíti, az eredetihez képest annyit változtattam,hogy a kekszes alapot nem sütöttem külön, mert utána még úgyis sokat sül a rétegekkel,az bőven elég volt neki.
Bau ne búsulj,ilyen "krátereket" én is szoktam gyártani!
Brigikém látom a rossz manók elinaltak tőled,és gyönyörű lett a kenyered!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit