Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Móni! Már nem is tudom fokozni az ámulatomat! Neked adományozzuk a Hibernálás Nagymestere címet!
Emes! Szép ez a kenyér, nincs vele nagy gond szerintem! Kicsit lágy volt a tészta, kicsit gyorsan kelt, kicsit talán túl is kelt és picit a formázással volt gond! De egyébként szép szerintem!
Úúúúúúúúú! Bau! Ez nagyon guszta! Ezt most mind fel tudnám falni! Imádom a juhtúrós dolgokat, de pogácsa még sose jutott eszembe! Tessék recit is mellékelni!!!
Hááát nagyon nehezen, de azért elhozom a mai kenyeremet. De csak azért, hogy megnézzétek, és megmondjátok, hogy mit kellett volna másképp csinálnom. Ez egy tk. tönkölyös új kenyér. Mostanában nem nagyon sütöttem tk.-s kenyeret. Gondolom még kelhetett volna, de olyan lágy volt a tészta, és úgy rezgett, hogy azt hittem jó már. El is lapult kicsit. Tettem én a dagasztáskor még bele jócskán lisztet, de többet nem mertem. Különben finom, és könnyű az egész bélzete.
(ez a 3 mind ugyan az a kenyér, a látszat ellenére)
Szóval, tk.-s profik! Kéne egy kis továbbképzés! Előre is köszike!
Babett és Emes, beírtam a házi csoki receptet a bármitbe.
Bea, én most a széthúzhatós formába sütöttem, ami alap állapotban 28 cm, kb 3 cm-t húztam ki. ennek az alja bő 11 cm. szerintem a lényege az, hogy kb.11 cm széles csíkokat nyújts, hogy milyen hosszúra az mindegy, de ha szeretnél bele valami tölteléket tenni akkor jó ha minnél hosszab, mert akkor több töltelék fog ráférni. Így a négy tekercs nem fog összeérni, de mikor már egy kicsit kell utána összeér. Csinltam már olyan formába is, aminek a hossza 29 cm, az alja meg 8 cm.Ekkor 8 cm-is csíkokat nyújtottam, ekkor összeértek a tekercsek, megsülve meg sokkal magasabb lett.
Móni, Barbette! Igazán gyönyörűek a kenyereitek! Gratula!
Kiskukta (=Noémi? Jól emlékszem?) ! Nagyon szép a hokkaidód!
Lányok! Hogy csináljátok a hokkaidót, hogy pont elfér a 4 tekercs a sütőformában? Mekkorára nyújtjátok a darabokat? Mekkora a sütőforma? Más kérdésem nincs...
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit