Köszönöm a meglátásotokat megpróbálom majd figyelni a tészta állagát, egyépként meg azon tanakodtam most magamban, hogy valószínűleg a nyanya miatt változott meg az állaga.
Ezt meg drága anyósom csinálta olyan szép és finom, hogy ezt mutogatni kell. A receptet is fel raktam valamelyik toppikba. Erzsike mama féle vajas pogi azt hiszem így van fenn.
Ez egy régebbi kép csak meg szerettem volna mutatni. Rácsos almás pite. A napokban találtam egy másik receptet, meg fogom csinálni, csak a férjem panaszkodik, hogy túl sokat sütök és nem fogy el, Ő hízik én meg picit eszem csak belőle, mert diétázok hihihi.De azért megcsinálom.
Köszönöm szépen a megfigyeléseteket. Limara a szorosabbra az azt jelenti, hogy több liszttel csináljam? Amikor kivettem a dagasztás után 20 perc pihenő után a gépből, valóban nagyon gyenge volt a tészta állaga. Lehet ez volt a gond. Ha elfogy a kenyér, megpróbálom megint.
Először is, Nelly, köszönjük szépen, hogy felhívtad a figyelmünket néhány fontos dologra, teljesen igazad van. Gondolnunk kell azokra a kedves péktársakra is, akik csak olvassák és receptért jönnek ide, lehet hogy őket zavarja, ha mi másról is írogatunk itt az ált. fórumon. Igyekezni fogok, hogy ezután a megfelelő topikba írjak.
Gratulálok, gyönyörű dolgokat alkottatok megint, Moha zsemléit tanítani kellene, Bezsa túrótortáját máris megkóstolnám, ugyanígy Fruzska batyuit is. Utána következhet Cristina túrófelfújtja, és máris jól laktam
Fruzska! A kenyered gyönyörű, laza, szép hólyagos volt a tésztája, látszik a megvágott képen. Nem tudom, milyen repedésről beszélsz, én nem látom. Annyi talán, hogy kicsit lágy volt a tészta, felvette teljesen a jénai alakját, ha kicsit szorosabbra csinálod legközelebb, akkor magasabbra jön fel. Gratulálok, nagyon ügyes vagy.
Gyorsan végigettem a kínálatot, fantasztikusan ügyesek vagytok. Én ma egy kis diétás túrófelfújtat hoztam, ez volt az én ebédem, fiúk túrógombócot ettek.
Lányok,nektek rendben működik a tvn? Én hiába töltök fel képet,nem nyitja meg nagyban.
Fruzska a batyuk és a kenyér is szépek lettek! talán a kenyér még pirulhatna egy kicsit, de lehet,hogy csak a fotó miatt ilyen, nem tudom? Leveheted nyugodtan a jénai tetejét a sütés utolsó 5 percére, én ilyenkor még meg is spriccelem újra és úgy teszem vissza, kb. 5-7 percre. Ezalatt szép színt kap még.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit