Fruzska, bemásolsz egy képet soremelést csinálsz és oda másolod a következőt és így tovább. Azért ne egymás mellé, mert ha nagy akkor széttöri az oldalt.
Sziasztok mindenkinek szép jó reggelt. Csodálatos sütiket és kenyeret meg pék dolgokat csináltatok. Jó nézegetni a sok finomságot. Ma Én is sütök jénais kenyeret, de csak este felé mer hajt a napi teendő és a kenyérkénk meg elfogyott. A japánkristálygombáról tud valaki valamit? Úgy értem használ e valaki köztetek ilyen gombát? Még egy kérdés Kartika a pudingos sütidbe milyen pudingot tettél? Nem az íze hanem az állaga érdekelne, Tehát simán megfőzted és úgy vagy vajkrémes puding, vagy kevesebb tejjel csináltad? Ha elárulnád nekem a héten ha lesz lukas napom megpróbálnám megcsinálni. Köszönöm szépen.
Jo reggelt! Huuu, most latom hogy "eldugott sutobunos vagyok "" !! A desszert eu haragszik ram amiert BOGINAK sutit hoztam az oldalukrol! EZ mar "sutilopas "! Most mi lesz!?? BOCSANAT erte, de nem volt idom a sajat ugyanezt"" a fotosutit hoznom. MEGVAN am!-kerem. Csak technikai okok vegett es BOGI ehsege... /Hihihi BOGI-most TE is benvagy a bunbe! hihi/
Egy szo mint szaz! Bocs. Nem mas tollaval ill kremkevero lapatjaval akartam fenyeskedni.
Bezsa! Ezt be kellene tenni a kenyérsütő gépek ismertetőjéhez. Ez egy Clatrinic kenyérsütő 2864-es magyar nyelvű kézikönyve. Én nem akartam letölteni, de akinek kell, az megteheti. Köszi
Ildiko,en is azokat a kifliket szoktam sutni,csak en zsemlenek,ahogy lathatod most is,de nem szoktam tenni bele buripelyhet soha.Viszont nagyon jol szoktak sikerulni meg tk lisztekkel is,merthogy en azzal sutom.Nemtom miert deformalodhattak el a tieid,remelem Limara tud valamit mondani
Jol eltuntem. Sutottem.Limaram Yoghurtos-nyanyas kiflijet.Felebol csaszarzsomit a masikbol kiflit. Az ize nagyon finom, de formazas utan az ujra kelesztesnel Katasztrofalisan eldeformalodtak. A teszta allaga elszalasodott amikor 2x kelt. MIERT?? Pedig mindent kimertem stb.Egyedul: nem volt mar burg pejhem tobb. Helyette krumlipureport tettem bele. EZ lehet az oka??? Irjatak mar nekem errol! Nagyon finom az ize.
A masik amit sutottem A desszert eu oldalarol van a recept verseny egyik resztvevojenek recije alapjan keszult. En egy kicsit megcifraztam Foto keszult rola, meg gyujtogetek es elkuldom. EZ a foto amit berakok most a desszert eu recijebol van.
Nem az en fotom. Itt a recije http://desszert.eu/habos_dios_rolni+ A sutomon meg sokat kell tanulnom. Egy biztos hogy normalis sutesen is nem ugy sut mint a gazom /volt/
BOGI: itt a kivansagod! Suti! Gyonyoru kenyer es peksutik szulettek! Miert Nem sikerul EZ Nekem?? No, majd egyszer"" ....
Udvozlet az uj pekeknek!! Sok szerencses sutogeteseket!
Megyek es csucsizok, mert egesz nap talpon voltam. Puszka! Jo ejt mindenkinek!
Sziasztok! Húúúú! deszép torták,zsemlék,és az a kenyéééééér!
Bogikám! Neked már Limara gyönyörű tortája nem is jó? Legalább a zselatint csipegesd le róla!
A Candidádnak a mustár úgy sem tesz jót!
Valami gond van az én belügyminiszteremmel is,mert akár mit eszek,mindentől fáj... Most én is teljes szénhidrátmentes diétát próbálok tartani,-hááááát ...-nagyon rossz.
Holnap valószínű egy reform kenyeret próbálok ki,amiben szódabikarbóna van,és Tk liszt,meg tönköly liszt. Majd kiderül milyen lesz.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit