sok sok finomság mellé én is ideteszem a majdnem elrontott szatyor kreációimat,mert amikor már kinyujtottam és lekentem tojásfehérjével a tésztát ,akkor vetten észre hogy az élesztő meg még ott futkorászik a szekrényen mint a szabadnapos baba, fogtam és nekiáltam átdolgozni az egésszet,nem lett rossz,de ha már elsőre sikerált volna mindent beleteni,akkor milyen jó lett volna . Mákos-barack lekváros,sütő lekváros és diós. A husos táskák tésztája csak a só helyett porcukrot tetem bele.
Képzeljétek el, elmentem ma vásárolni. Új ötletem támadt. Még nem tudom sikerül e, de majd rakok fel képeket róla. Limara nyanyás kenyérkéjét kombináltam. A második dagasztás után az összetevőkhöz tettem még 175g házi kefírt és a liszt arányt megemeltem 40-ről 50dkg-ra. Már a formában kel, lassan vágom majd még kel aztán megy a sütőbe. Könnyűnek és képlékenynek tűnik. Hozom majd a képeket. Jaj elfelejtettem 1 evőkanál zabkorpát is tettem a tésztába. Sziasztok.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit