Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy elkészített és folyamatosan használt és etetett kovászt meddig lehet felhasználni? Vagyis meddig lehet etetgetni?
Hú lányok mennyi finomságot sütöttetek, csak ámultam és bámultam... Amarilisz és Fruzska tortája különösen lenyűgőzött nagyon ügyik vagtok gratulálok a mesterművekhez. Nálunk tegnap volt a szülinapi buli hozom a képet a katicás tortáról. végül a fekete rész lett marcipán a a piros az a szokásos puncstorta teteje csak pirosan. Ízre nagyon finom, és nagy sikert aratott az ünnepeltnél is!!
Megcsináltam a Gundel tortát is apukámnak, azt sajnos nem fényképeztem le, de nagyon finom lett az a tömör gyönyör csoki torta.
Én megsütöttem ma a szendvicskenyér Mohásított változatát, tk-s nyanyával és 10 dkg tk.tönkölyliszttel, magokkal. Kicsit emeltem a belevalók egy részén is,hogy jobban tele legyen a két doboz forma. Hát akinek otthon idegenkednek a tk lisztes dolgoktól, az próbálja ki, mert ilyen pihekönnyű,repülős tk-s kenyeret még nem sütöttem!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit