Megsütöttem a szendvicskenyeret,majd vacsira meg is kóstoljuk.
Sütöttem egy jópofa dolgot, a neve Corn Dog, Max gasztroblogjáról van a recept, érdemes kipróbálni. Kukoricalisztes tésztába mártott virslidarabok,kisütve olajban.
Régen jártam erre. Most viszont látom, hogy milyen gyönyörűségeket alkottatok! Mindenkinek gratulálok!
Bezsa zsömléi nagyon tetszenek, jó ötlet, én is nézegettem ezt a sütőformát.
Amarillisz a torta egy remekmű! Csodálatosan szép! Hát ilyet azért nem tud akárki késziteni! Nagyon ügyes vagy! Gratulálok!
Én sütögettem a mai nap. Hoztam néhány finomságot.
Hajtovány Limara módra. Kicsit nagyra nőttek, összenőttek és az oldaluk nem pirult meg.
Hólabdát is készitettem csokimáz nélkül. Az volt itthon a kérés, hogy csoki ne legyen rajta, de igy könnyebb is nem kell a végén még azzal is babrálni.
A hólabda krémjéből nagyon sok kimaradt. Gondoltam egyet és 3 tojásból készitettem egy csokis piskótát amit egy hosszúkás formában sütöttem meg. Igy készült el a hótorta.
No és a ma esti vacsora pizza. Sonka-kukorica-sajt.
Bezsa!Gesztenyés mascarponés krémmel töltöttem,nagyon finom,és sok.Kb 15-17 cm magas.Nem kezdtük meg,mert holnap köszöntünk.Tegnap a puncsosat az ő kedvükért készítettem.Az ünnepelt csak mosolyog,enné szívesen.
A mai kenyerekhez hozom én is a termést, igaz nem olyan szép mint a tiétek,de az lehet az oka,hogy nem birtam kivárni,hogy jól ki keljen 6 óráig dagadt a lelkem, és idönap elött beraktam a sütöbe de már nem birtam tovább várni, ezért szana széjjel repedt,de az egyiket már megvágtam belülről likacsos gyönyörű és ez a lényeg, ha pedig a repedéseket mint cserepeket könyvelem el akkor meg fenomenális mert hát ekkora cserepeket csak torony daruval lehet a ház tetejére rakni! Tehát minden csak hozzá állás kérdése UGYI!!!!
a repedezett az jénais a másik az tepsis ,annak a széle repedt körbe,de a teteje egyben maradt! !!! Nem mertem formába rakni mert nem tudtam meg,időben,hogy ki kell e lisztezni a formát vagy nem ezért simán egy tepsibe raktam és alura tetem be vizet,
nekem ez a likacsos szerkezet is nagyon,de nagyon tetszik, azok a kis sárga pöttyök pedig a főt krumplim nyomai,mert buri pehely helyett sárga héju krumplival csináltam.
No hoztam a tk.kenyér tésztájából készült zsemlémet ami most formailag kicsit átalakult. Kb. fél éve vettem 2 tepsit ami 6 ilyen tégla mélyedéssel van ellátva. Eddig még nem sütöttem benne semmit. Ma úgy gondoltam, hogy kipróbálom és ez lett belőle.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit