Régen írtam, de szoktam olvasgatni és próbálgatni a recepteket. Egy kis segítségre lenne szükségem. A mult hét végén megsütöttem a bagelt, ami Limara receptjei között van. Olyan jó volt, hogy reggel csak meg kellett sütni. (fini lett!, köszi a receptet) Annyira szeretnék kiflit is így sütni. Látom, hogy sok kifli recept van, próbáltam is már, finomak lettek, de sehol sem találok olyat, amit összegyúrás után betehetnék a hűtőbe, hogy megkeljen és reggel kisüthessem. Tudnátok ilyet ajánlani? Vagy bármelyikkel megtehetem? Ha tudnátok segíteni, még gyorsan összedobnám, hogy reggel friss kiflit ehessünk. Előre is köszi.!
Andi nagyon szívesen. Jók ezek a fázisképek a műveinknél, mert van amit nagyon nehéz leirni, de így meg rögtön érthető.
Nem döntöttél rosszul, itt rögtön többen láttuk.
Volt már olyanom, hogy átteszek valamit oda vagy javítok és nem csináltam meg azonnal,aztán később kereshettem vagy elfelejtettem.
Jégkása javítását is elfelejtettem rögtön megcsinálni aztán közbe jött valami, ma meg fél óráig kereshettem, de meg lett.
Nyugodtan szóljatok rám ha valami kimarad, mert nem mindig veszem észre. (öregszem, a szemem sem a régi, a kezem is remeg, a hamut is mamunak mondom már)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit