bocsi ezért a sok össze vissza betüért de elfelejtek felnézni és azzal irok végig mindent ,nekem a régi g-portál sokkal jobb volt,lehet,hogy maradi vagyok de minnél több a lehetöség annál nehezeb, vagy nem???
A telefonom tönkrement és kelet veni egy újat,na akor mondtam magamnak olyat veszek amivel fényképezni is lehet, de ne tudjátok meg ennek már egy hónapja és még mindig van olyan ,hogy most nem tudom mit kéne nyomnom,hogy arról a helyröl kikeveredjek,vagy épen ,hogy kerültem oda. Anyukám sem szereti ezeket a modern dolgokat a régi telefonom tök egyszerü volt azt már megszokta és tudta is kezelni,ezt most nem is akarja megtanulni,de megértem mert néha nekem is magas.Nemtudom mért nem gyártanak olyan egyszerü mobiltelefonokat amik direkt az idösebb korosztálynak valók./Jó nagy gombok ,jó nagy számok,hogy szemüveg nélkül is lehetne nekik használni,és csak telefonálni lehetne rajta,mert egy 70 éves nem biztos,hogy fényképezni ,sms-t irni vagy épp wapon böngészni szeretne./
manocska nem tudom milyen tepsire gondolsz,az a képen egy sima maffin sütö 12 darabos és a metroba vetem ezer éve
Erről jut eszembe ti sokat jártok különböző boltokba,nem tudjátok létezik olyan muffin forma ami kisebb mint a normál méret amit mindenhol lehet kapni, olyan kisebb sárga barack nagyságra gondolok.
EDÓ! én már csináltam régeben hajtoványt túróval nagyon finom volt.Meg én zserbó töltelékesnek hívom lekenni vékonyan barack lekvárral és cukrozott citromhéjas dióval meghinteni és úgy feltekerni na az sem volt rossz de ha gesztenyét pici rummal összekeversz épp hpgy csak kenhetösebb legyen úgy is isteni. egyszóval bármivel megtöltheted szerintem ez egy remek találmány
Limara az egyik szemem sír a másik nevetMert én soha nem fogok tudni ilyen szép laza szerkezetü kenyereket gyártani mint te. No de jó is mert ha ilyet tudnék akkor a nagy fogyás résztvevöi súlyban mind alatam lenének. Mert nem vagyok egy kenyér rajongó de még most is emlékszem a találkozós kenyered izére no meg a szerkezetére ami nem is kenyér hanem inkáb kalács,hogy a csudába tudsz te ilyen kenyereket kreálni,szinte már repülnek olyan könyü a bélzete.
MOHA csak így tovább látom már jól megy a kijelölés és bemásolás
Még nem csináltam a hajtoványt édes töltelékkel, de el tudom képzelni. Mindenesetre kisebbeket készítenék, mint a sajtosak. Lehetne szerintem pl. a vékonyra nyújtott tésztát vajjal vékonyan lekenni, majd cukros fahéjjal megszórni, feltekerni. Esetleg megszórni kandírozott naranccsal és citrommal is. Ugyanígy lehetne vajas lekenés után kakaóporral és cukorral megszórni. Vagy lekvárral lekenni és fahéjjas cukorral elkevert dióval megszórni.
Jégkása a Receptes II-ben van a torták között Mandulás csokitorta / Moha. Ezt a tortát szoktam nutellásan is készíteni,olvasd el,leírtam benne. A tészta persze lehet bármilyen,de ha rászánod magad a mandulásra, a férjed odalesz! Olyan lesz egy nap állás után,mintha marcipán lenne a lapja.
Tud valaki nekem mogyorókrémes torta tölteléket ajánlani? Férejuram ilyen tortát szeretne,
de csak a mogyorókrém tömény lenne. Gondoltam valami puding vagy vajaskrémhez keverve.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit