2 zöld és két sárga citrom héját lereszeled,levüket kinyomod,és 20 dkg cukorral kis lángon kevergetve 5 percig főzöd. 25 dkg mascarponét kikeversz,bele jöhet 2-3 dl tejszín habbá verve,és a kihűlt citromszirup. Kóstold meg,hogy elég édes-e,ilyenkor még lehet korrigálni. Ha lazábbat akarsz lehet több a tejszín is. Ez jó így tortakrémnek, több réteg piskóta közé kenve,de jó zselatinosnak is,csak akkor tedd bele a szokásos módon elkészített 25 gr zselatint
Számláló
Indulás: 2005-07-19
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit