Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Annyira kalácsoztatok a napokban, hogy nekem is kellett sütnöm tegnap. Limara ötlete alapján én is csíkos kakós Hokkaidot sütöttem. Nagyon finomra sikeredett, pihe-puha szinte repült a kalács. Igaz nem lett olyan szép szabályos csíkos mint Limaráé.
A mai sütésünkkel, nem lehet dicsekedni, kicsit csúfra sikeredett a kenyerünk. A tésztával nem volt semmi baj, mert kicsit csíptem el belőle, abból szép kiflik sültek. A többi tészta pedig kevésnek bizonyult--vagy a jénai tető volt nagy, szóval a végeredmény: "alföld-kenyér"
Joli - Baugett receptje alapjan, nem kis meglepetesekkel tarkitva (lapatok utolagos behelyezese, stb)
A képen jol latszik, azaz nem latszik, hogy a negyedik kenyeret sajnos rogton bekostoltuk.
Fruzska! Mesélj már lécci egy kicsit erről a sült paprikáról! Én ugyanis sokszor csinálom, Romániában tanultam a recijét. De én csak megsütöm, leszedem a héjját, és cukros, ecetes, olajos vízben egy kicsit állni hagyom, aztán feltálalom savanyúságként. De üvegben még nem hallottam elrakni, viszont szívesen enném télen ha lehetne.....
Sziasztok pár napig nem voltam a gyerekek nagyon betegek voltak, korházba is voltunk egy éjjszakát a nagylányomat épphogy megmentették az ügyelet nem jött ki a korházba épphogy beértünk, aztán rá két napra mi is elkaptuk egy napig ki sem tudtam szállni az ágyból, nagyon fájt. Hányás hasmenés magas láz. Zsúfolva hozok pár képet, ha lesz időm kommentálom is megigérem:
Saját ubiból kovi
ubiAz első elkészült borom még érik vagy egy két hetet
Kenyérkék minden nagy egy sem egyforma mind más és más
Égetett paprika imádom gyerekkorom óta amióta elköltöztem otthonról ami nem ma volt azóta előszeretettel csinálom.
Ez egy halovány kalács nem sikerült
Nidella szedres rakottasa másként, nem volt itthon mascarpone ezért csináltam tiramisu vajkrémet isteni lett jobb mint a sajtos változata
Hát itt a vége a főzzünkbe is teszek sziasztok szép napot
Azt nem is írtam tegnap,hogy a toszkán csokitortát csak 20 dkg cukorral készítettem,és így volt tökéletes. Vettem a Lidlben hozzá 70 %-os csokit,az már magában is mennyei volt.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit