Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Ma bográcsoztunk, birkapörkölt volt. Előtte csináltam körtés spenótkrémlevest, nagyon finom volt Desszertnek meg mini epres-rebarbarás süti volt fehércsokis mascarpone krémmel
Szép estét! Csak bekukkantok,mert most dagadozik egy kenyerem...tegnap sütöttem,de olyan finom lett,hogy mára el is fogyott! Most jött az ismétlés.Sütöttem pulykamájat,szép lassan,(és olyan omlós lett,mint a libamáj..hát nemcsoda ha elfogy a kenyér!)
Mohácska! Eszméletlen szép a zsemlécskéd! -de az a kalács-se kutya...
Igen nagy a csend,de azért sütünk! Itt egy kis zsemle:
Meg egy érdekes kalács:
Az érdekessége az,hogy Cris tejeskifli receptjét készítettem el kalácsnak, persze több cukorral, és ugye ebben nincs tojás. Nagyon finom foszlós lett, egész jól megtartotta a formáját is, és még másnap is finom puha volt. Nem lett olyan szittyós,mint a tojásos kalácsok.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit