Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Húúú Limara micsoda fantasztiksu tortát sütöttél a húgodnak, biztos nagyon örült neki. És a Görög étteremben sem éheztetek, úgy látom.
Superkeri ! Én már szólni sem tudok semmit, emrt a szavam is elállt amikor megláttam a szebbnél-szebb hidegtálakat és az a tálalás sem semmi, sőt a díszítés sem. Nagyon-nagyon ügyesek vagytok !
Ígértem nektek, hogy ma kipróbálom az új rusztikus kenyeret. Meg is tettem, hát Limara hálám örkké üldözni fog ! Fantasztikus lett kívülről a kis kenyérkém. Még langyos, de felvágva is lefotózom, már alig várom, hogy kihűljön, hogy megkóstolhassam.
Sziasztok gyönyörűségeket csináltatok névszerint mindenkiHol találom meg a Rusztikus gyönyörűség receptjét? Megpróbálnám Én is bár mostanában nem igazán sikerülnek a tésztáim.Köszönöm
Ancsi! Köszi! Egész pontosan, ahogy írod. Piskótalapot sütöttem, majd csíkokra vágtam, megkentem lekvárral és feltekertem az elsőt, az volt a torta közepe. Ezután a következő csíkot mindig e köré tekertem. Ez egyébként Stahl epres spiraltortája alapján készült, amit Moha beírt a Bármit-be.
Nagyon klassz ez a torta és még csak elképzelésem sincs hogyan kell csinálni. Már többször láttam ilyen tortát de mindig azon gondolkodtam, hogy vajon mi a titka? Talán a piskótát csikokra kell vágni, na de tovább? Elmeséled? Köszi, üdv:Anikó
Latom,most rusztikus kenyer van a toponNagyon jol nez ki!Ha nyugdijas leszek,akkor en is megsutom majd,addigra lesz ra idom
Mostanaban mind turos sutiket kivanok,sutottem tegnap rakoczi turos lepenyt,csak a tetejerol lehagytam a habot,mert nem szeretjuk.Nagyon-nagyon fincsi lett.
Nagyon ritkan sutok meg mindig,nincs idom,orulok ha afozest meggyozom.
Nelly! nagyon örülök, hogy sikerült neked is ez a kenyér. Én nagyon megszerettem, remélem a Ti sikereitek láttán többen is kipróbálják majd. Kíváncsian várom holnap a képeket!
Brigitta! Nem, én csak sütöttem 2 piskótalapot, az egyik kakaós volt, a másikikba pedig egy zacsi tiramisus capuchinóport kevertem. Volt itthon gyors tiramisuporom, abból kevertem krémet, közepébe pedig babapiskótát tettem. Ennyi volt
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit