Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Ilyen színes jó kedvem van, mert megkezdtem a három hetes szabimat!
Nagyon szépeket sütöttetek! Nagyon tetszik az a jeges bagett. Hol találom a recijét?
Én most egy Limara sajtos bagettjét sütöttem, sajt helyett szezámmal. És előre is bocsi a kép minőségéért, de bent sötét van a fényképezéshez, de ha túl közel fénygépezek, akkor visszacsillan, ha meg nem közelivel csinálom a képet, akkor meg sötét. Viszont, ha kiviszem, akkor meg még árnyékban is nagyon világos van. Szóval, így most két képet rakok ide. Egy közelit, visszacsillanós vakuval, és egy távoli sötétet, hátha, a kettőt összerakva jobban látszik :
Igazából tök egyszerű..Kereket nyújtasz, azt cikkekre vágod..Vastag felébe potty a tölti, ott a két szélét ráhajtod a töltelékre, majd feltekered..Olyan mint amikor kiflit csinálsz, csak a kifli csücskeit behajtod ...Ez így érthető??
Egyébként így néz ki hajtás után..Talán így jobban látszik..
Nagyobbra hagyom a képet, hogy lásd, remélem nem húzza szét az oldalt..
Húúúú Gabye te is remekeltél ám a héten. Látom te sem nézted, hogy milyen meleg van. 1-2 kiflicskét elcsórtam. És szabadna többet megtudni erről az új hajtogatásról ?
Jégkása te is kísérletező kedvedbeb voltál. Nagyon szép minden amit készítettél.
Hahó Mindenkinek!...Ki kéne tenni valami figyelmeztető táblát, "éhesek és degeszre ettek számára potenciális veszély" felirattal
Mindenki remekelt, gratulálok! Én is hoztam pár képet, a heti termést:
Egy Limara féle jól bevált, kovászos verzióban..
A szokásos paradicsomos..
Moha és Lajos Mari féle barackos ezúttal lekváros és nutellás formációban, új hajtogatással..Ezt a TV-ben láttam a héten valamelyik nap, és megtetszett gondoltam, kipróbálom..Jó, mert nem folyik ki annyi anyag és többet is lehet tenni a tészátba..
Köszi Julika! Tényleg ott volt, csak még nem olvastam akkor vissza, így nem tudtam róla. Fruzska! Elolvastam a sült paprikáról a recit. Még arra vagyok kíváncsi, hogy ezt télire is el lehet így tenni? Vagy csak tényleg egy pár napra, ahogy írtad, mert betetted a hűtőbe?
Jégkása ezt most szárítottal,mert volt még egy zacsi itthon,és el akartam használni. Ez a francia SAF élesztő, 11 gr-os, így még egy adag bagetthez elég lesz. Ma bekeverek még egyet,mert tényleg nagyon finom.
És reggelire megsütöttem a Pákosztos macska blogján látott "jeges" bagettet. Tényleg nagyon finom,a lassú , késleltetett kelesztéstől jó íze lesz, a héja fini ropogós, és alig van vele munka.
Fruzska! Én is ide írok Neked! Kérdeztem egy kis ideje, hogyan csinálod a sült paprikás savanyúságot????? Lécci mesélj róla nekem! Remélem, nem kerülte el a figyelmem a válaszod??!!!
Látom, itt gyakrabban megfordulsz, azért kérdezem itt: Érdekel, még a MŰANYAG KUPAK? Ha igen, légy szíves jelezni, hogy hogyan juttathatom el hozzád!!!!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit