Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Gratulálok , csupa szépséges finomságot sütöttetek.Nálunk 50.-dik házassági évfordulójuk volt keresztszüleimnek , nekik sütöttem ezt a tortát.Kiskukta , moha, és kricky ötletei és technikái alapján. Köszi nektek , hogy életem második fondant tortája jól sikerült.
Sziasztok! Most is mint mindig, nagyon finomságosakat sütöttetek! Nagyon ügyesek vagytok!!!
Az én fantáziámat nagyon megmozgatta ez a kombé dolog. Szerintem ez olyasmi lehet, mint Jugóban a gibanyica, vagy a burek. Ki fogom próbálni, mert nagyon szeretjük mindkettőt.
Tegnap végre megsütöttem az első kelttésztát az új villanysütőmben. Hát meg kell mondjam, ég és föld a gáz és a villanysütő közt a különbség!!! Nem kellett 20 perc sem a lekváros batyunak, míg a gáznál ez több mint 1 óra volt.
Hát nem tudom, hogy most látszani fognak e a képek, ezért ide teszem a linket is.
Fantasztikus a banda! Tudtam am hogy nemhiaba hallgattok! Isten hozott koztunk ujra VIKIM! es micsoda ajandekkal jottel!ANCSI, halleluja! Nem csalodtam Benned!!
LIMARAM! Te "csak "alkotsz es -II- " "....... es mindig gyogyoruebbek es finomabbak sulnek ki. Szivesen en is nekiprobalkoznek a kenyerkek szereny sutogetesehez, mert az itteniektol herotom van mar. De ido hianya. Sajnos.Jo lenne mindennapra egykis sajat kenyer.
.....eshogy mosollyal kezdjetek a napot!....... : csiiiiiz!
Először én is elcsodálkoztam, de így sütöttem meg. Ha ennyi cukorral süti az ember lánya akkor a tetején egy édes kéreg alakul ki. Már én is kevesebb cukorral sütöm. Tegnap is megsütöttem, mert az unokám beteg és neki akartam kedveskedni.
Jaj az képviselőfánk milyen gyönyörű és én mennyire szeretem. Alig merem a képeket megnézni, mert máris összefut a nyál a számban.
Ez az almás valami isteni finom és tényleg nagyon gyorsan elkészül. Először elgondolkodtam, hogy jó-e a recept, mert több cukor kell bele mint liszt. De végül 25 dkg cukrot tettem bele és nekünk igy lett tökéletes.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit