Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
ILDIKÓ, gyönyörű a gyorsalmásod! Minden dícséretet megérdemel!
Nálunk is fergeteges sikere lett! Elküldtem a receptet egy párizsi barátnőmnek, megcsinálta, vitt belőle egy ismerősének aki nyugdíjas otthonban él, hát volt nagy öröm!
No, itt hozom BEZSAM gyorsalmasat a tetejen fehercsokokrem van.
No, ezek meg a boszi ujjak.Nalam nem maradtak annyira orso alakuak. Ilyenre sikerult. Legkozelebb a vajbol visszaveszek mert sztem sok az adag, a mandulaolajbol voszont tobb kell mert igy lesz csak ize. Finom lett es mindenkit sikerult meglepni vele a munkahelyemen. Csodanlkoztak hogy egy ilyen rondasag finom volt. hihi Zold diszitessel is csuda ronda. hihi
RABINOM, Te elobb leirtad ide amit en is gondoltam. Hogy vannak a tobbi Pekleanyok?? SUPERKERI es VIKI, MASALAM? Egy kicsit gyertek ide, es adjatok fustjeleket hogy tudjunk rolatok.
VIKIM, olvastam hogy gondjaid vannak meg mindig. Kivanok mielobbi javulast es gyogyulast minden ertelemben es szerencset maaan ebben a Sz ...s eletben.
MOHAM es KUKSIKA, gyonyorueket keszitettetek! LIMARAMet az a viragoskertet meg jool megcsoriztam. ANCSIM meg gyartja csak gyartja a szebbnel szebb finomsagokat!
Köszönöm a segítséget! Gondold el, a párom már ma megrendelte a következő adag kekszet. Egymás elől kapkodtuk el. Remélem , Bezsa nem figyel, mert bizony nem tudtam én sem ellenállni a csábításnak! Most azt szeretném kipróbálni, hogy az aszalt gyümölcsöket ledarálom húsdarálón, és úgy teszem a tésztába. Azt gondolom, kétszeres adagot csinálok. Jelenleg az izgatja a fantáziám, hogy milyen lehet pirított mogyoróval ?
Nagyon örülök, hogy sikerült a keksz Az én sütőm már nem mai csirke nálam 12-15 perc alatt elkészült. Legközelebb én is megpróbálom az eredeti receptet és veszek aszalt sárgabarit, de akkor kihagyom a mazsolát. Nálunk is nagyon bejött mindenkinek, elég gyakran kell sütni, legközelebb azt hiszem mindjárt dupla adagot csinálok
Az elöbb sült ki a keksz! Nagyon-nagyon finom! Köszi mégegyszer a receptet. Az aszalt gyümölcs : 5 dkg aszalt meggy, 3 dkg birsalmasajt, 2 dkg kandirozott narancshéj. Ez volt itthon. Kiváncsi leszek az eredeti receptre is, majd valamikor megsütöm azt is. A sütési idő nálad 10 perc? nekem 20 perc volt. A miénk ropogós, és omlós. Képet nem küldök, mert hasonlít a Tiédhez. Annyit változtattam, hogy kézzel formáztam a kis kekszeket. Könnyebb volt, mint kanállal formázni.
Igen, én is változtattam, mert se aszalt sbarackom nem volt itthon, se mandulám. Helyette került bele a mazsola, és a mandula helyett pedig a dió. Nagyon fincsi lett. Szerintem nyugodtan kipróbálhatod bármilyen aszalt gyümivel és darált dióval. Majd mesélj, hogy milyen lett.
Szerinted bátran lehet kísérletezni, hogy a kekszbe mandula helyett diót teszünk bele, vagy száritott sárgabarack helyett mazsolát, esetleg aszalt meggyet, vagy kandirozott narancsot?
Az a kenyer!Jajj de ehes lettem! Karimazhatok??Itt van mar a vaj a kezembe es most vakarodzom elo a barackdzsemet.A sutit megsem kerdeztem mert EZ magatol erthetodo: A sutiszorny /EN/ uuugyis kostol. hihi. Nagyon finom is lenne minden csak ne laknatok olyan messze!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit