Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Először is Limara gratulálok a tegnapi tv szereplésedért ! Tényleg önmagadat adtad, nagyon természetes volt minden !
Iza ! Én a mai napig nem tudok olyan kenyeret sütni akármit és akárhogy csinálom mint Limara pedig jó pár éve sütök. De én mindig, mindenhol elmondom, hogy azért, remt Limarának a szíve és a lelke is benne van. Tehát nem csak te vagy ezzel így !
Pannika ! Remélem Margitka már jobb híreket tudott neked mondani.
Kissé le vagyok törve .Már-már abba ringattam magam , hogy tudok kenyeret sütni.Ahogy tegnap a tv-ben láttam a csodás foszlós , ropogós , "szupercserepes " kenyeredet , ahogy vágtad , szinte az illatát is éreztem. Minden késhúzásra elpárolgott az önbizalmamból egy darabka. No de legalább láttam , hogy van mire hajtani .
Drága Nellykém! Én ezt tudom!Bezsa hívott is az este, felajánlotta a jénait és minden mást is, így alig kell valamit cipelnem! Köszönöm itt is Neki!Julikám meg jön elém a vonathoz, teljesen el vagyok kényeztetve!
Drága Limarám! Én odaadnám az enyém, de ezzel sajna nem mégy semmire, mert nem vagyok pesti........ csak a szomszédod....Viszont hátha lesz a közelben egy-két ajánlkozó pékecske???!!!!
Nagy gondom van, a segítségeteket szeretném kérni. Szombaton lesz a Blogkóstoló, amin én is részt veszek.
Úgy alakult, hogy pénteken vonattal utazom fel Pestre. Elég sok mindent kell cipelnem, a jénai viszont annyira nehéz, hogy azt már nem szeretném.
Ha valaki tudná nélkülözni a szombati napon a saját 8 literes kacsasütő jénaiját, és kölcsön adná nekem, azt nagyon-nagyon megköszönném. A kóstoló a Tabáni Teraszon lesz.
Zsuzsa a 20 perces dagasztás program 15 percénél , 45 dkg lisztre 5 ek. magot tettem . Nekem most lenmagom és szezámmagom volt otthon , de bármit beletehetsz.
Sziasztok örülök hogy mindenkinek tetszik a croissan csak azt nemtudom kinek milyen irányba küldjem fénypostán ,de azért küldöm ,remélem célba ér sok pusszantás mindenkinek ,és jó sütést ,fözést üdv:Mariska
Igen, Iza, hát ez egy igen finom kenyér lehet! Nagyon szeretem a magokat a kenyérben. Mondd, mikor kevered bele? Gondolom az első dagasztás végén? És milyen arányban? És milyen magokat?
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit