Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Megsült a buborék kalácskám ami Limara recije alapján készült, akárcsak a császárzsemle. Nagyon fincsi lett. Annyira izgultam hogy sikerüljön és nem bántam meg. A gesztenyés-pudingos is fincsi lett, a neten találtam, Andi receptje. Átküldtem Limarának és megkértem, hogy tegye fel a képeket. A hétvége termése, nem unatkoztam
Nekiálltam a mákos buborék kalácsodnak, már a formában pihenget. A máktöltelékből majdnem a fele megmaradt, pedig tettem bele rendesen, többet nem mertem mert már igy is nehezen tudtam összecsippenteni a tésztát. A megmaradt töltelékkel vajon mit kezdjek? Másba biztos nem jó mert ugye van benne liszt meg sütőpor. Még egy adag kalácsba elég lenne de most nem szeretnék sütni ugyanilyen kalácsot. Esetleg lefagyasztani? Lehet hogy most hülyeséget kérdeztem Neked pont elfogyott ez a mennyiség?
Sikerült a zsemlém!!!!! Jaj de örülök, gyönyörüségek lettek és az alja sem lett most kemény. Sütőzacsiba tettem, azonkivül nem tudom hogy csináltam hogy sikerült. Kár hogy nincs itthon a fényképezőgép, a gyerekeim állandóan cibálják ide-oda. Na majd legközelebb lefotózom, persze ha akkor is sikerül
Két tepsi között sütöttem én is.Először amikor sütöttem nekem is egy kicsit kemény lett az alja,de most nem.Első alkalommal a Limara által megadott hőfokon sütöttem,de az én sütőm mintha kicsit "lassabban"sütne,ezért kicsit magasabbra kb 220 fokra állítottam a sütőt.Így most nem lett picit sem kemény az alja.
Köszi Limara! Azt hiszem először 300 ml folyadékkal kezdem csak utána teszek még bele ha kell. Talán igy jó lesz.
Kati! Nagyon szép a császárzsemléd. Sütőzacsiba sütötted? A multkor én is megcsináltam, két tepsi között sütöttem, jól bespricceltem, de az alja nagyon kemény lett. Nem tudom miért. Lehet hogy holnap megpróbálkozom sütőzacskóban sütni, vagy nem is tudom. Az ize nagyon fincsi volt, de az alját nem tudtuk elrágni Te hogy csináltad?
Limara ebből a fini bodzaléből én is kérek szépen :)
Most, hogy így ismét végig néztem mit készítettetek kicsit kétségbe estem. Hol vagyok én még hozzátok. Ideje lenne újra neki rugaszkodnom a sütkérezésnek :)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit