Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Igen, tényleg nagyon büszkén néztem, nekem ez igen nagy megtiszteltetés:) Szabolcs egy fantasztikus ember:)
Viki! Gyönyörű lett a kenyered. Én is használom az amarant-ot, tele van vitaminokkal. Azért sokat ne emelj a mennyiségén, mert le fogja húzni a tésztát, ugyanis nincs gluténtartalma.
Hát Limara én csak éppen a laptopot nem nyeltem le, azon túl majdnem mindent. Nagyon guszta kalácsot sütött az a fantasztikus fijjjjúúúú . Jó tanítvány:) - na de könnyü neki, ha van egy jó receptje :)
Most kaptam a makói tv-sektől egy levelet, hogy megsütötték a foszlós kalácsomat, ami adásban is lement. Sajnos arról lemaradtam, de a videója itt van.
A pizzámat is elkészítették, az majd késöbb jön:))
Sziasztok, milyen gyönyörü dolgokat látok. Gratulálok mindenkinek. Én sokáig nem voltam olyan helyzetben, hogy jöjjek, mert elutaztunk nagyon hosszu utra a gyerekekhez, de most legalább vittem a recepteket nekik és időnk csak arra volt, hogy mind kipróbáljuk.
Köszönetét küldik a gyermekeink Limarának a bagettekért. Bezsának a Szabolcs kenyeréért. Remélem, hogy ezeket a fontos étkeket sikerült elsajátitaniuk, mármint az elkészitést, mert a távolság miatt nem sokat tudunk csak neten segiteni.
A fotózásról most is lemaradtunk, mert nem győztem volna futkosni a kisült finomságok elé vagy utánuk. A tegnapi Szabolcs kenyere is ahogy kisült, alig várták, hogy valamennyire kihüljön, már majdnem tépték. A másik pedig a bagett, ez ugyanigy járt. Sajnos két személyre kétféle pékárut kell csináljanak igy elég kemény munka, de most volt időnk egy kicsit együtt tanulni.
Köszönet mindenkinek a jó ötletekért, receptekért.
Yldyco! Ez nagyon gyönyörü! és felismertem a formát is. Nem mondod??? ugye, hogy már a sütés alatt képes kicserepesedni?
Nekem nemigazán vannak receptkönyveim, ha igen, akkor is még szerintem újonnan pihennek a polcon. Majd egyszer elárverezem őket.
Viszont erre a Te Kenyérsütős könyvedre kiváncsi lennék. Nekem nagyon tetszik a füszeres kenyered. Valamikor már én is próbálkoztam vele, jó is volt, finom is, s ezeket az ízeket meg szeretjük is.
Katiza! Jobbra a társalgó alatt görgess lefele egészen a "FŐRUMOZÓK KEDVENC OLDALAI" Menüig. Ott vagyok alul. Arra klikk és nálam vagy, de el kell keseritselek, hogy a "szemek"-et nem én sütöttem, hanem a Szávai Kati, csak én segitettem a képeket föltenni neki. Majd elkérjük Katitól a receptjét, hogy a BÁRMITBE irja csak be !!! Az nem ér, hogy csak ők egyenek finomságokat.
Mindenkinek óriási gratulációm az elkészített finomságokhoz. Neveket nem írok, nehogy valaki kimaradjon. Most nem vagyok formába, egy ideje "táppénzen" vagyok, s még nevetni sincs hangulatom, de azért a mindennapi kenyerünknek már érzem az illetát, mert kenyér nélkül nem lehet meglenni. (Elég volt a húsvéti böjtből)
Brigi nagyon aranyos lett a nyuszi tortád, biztos fincsi is volt
Bezsa a te nyuszi mintás kenyered is győnyörű. Igazi húsvéti kenyér
Ildikó győnyörüek a torta kollekciok. Büszke lehet az ünnepelt reád. Boldog szülinapot kívánok neki A coca-cola torta recijét hól lehet megkapni?
Viki a sok húsvéti kaják után nagyon jó lehet ezek a "szemek" Megadnád a blogodat, mert nem vagyok othon és a vikkokukacon túl nem emlekszem hogyan van tovább
Yldyko nagyon jól néznek ki a kenyereid. Meg kóstolnám a füszeres kenyered. Sajnos az én páromak krumplis kenyeren kivül nem kell más. Magamnak meg sok lenne, hogy más kenyeret sussek De a sonkasat egyszer meg fogom én is sütni. Mivel a sonkát imádja nem hiszem, hogy lessz ellene kifogása
Lányok a főtt sonkához Olasz fűszeres kenyeret sütöttem:
(Donnától a születésnapomra kaptam a Kenyérsütés című könyvet, abban találtam ezt a fantasztikus receptet)
Aki szereti a bazsalikom, az oregano, a rozmaring, a kakukkfű ízét egy kis pirított fokhagymával megbolondítva, azoknak nagyon-nagyon ajánlom. Valami fantasztikus volt még langyosan (majdnem melegen) ez a kenyér a füstölt főtt sonkával.
A füstölt főtt csülköt pedig egyszerű fehérkenyér tésztában sütöttem, vekni formájúra (ez volt a család kívánsága, nem a cipó forma)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit