Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Szia Ancsi! Én ismerem az Abo mill termékeket és válltig állítom, hogy szuperjó liszt, bármelyiket is használod. Én a pizza lisztet nagyon szeretem és régen míg nem nagyon ment a kenyérsütés, a sütnivaló fehér kenyér lisztkeveréket használtam. Annyival más mint a többi kenyér liszt, hogy mivel keverék, sikért és aszkorbinsavat is tartalmaz, ami szépen felfújja a tásztát. Most a Tescoba le vannak akciózva. Szerintem egy próbát megér. Remélem segítettem szia
Nem tudom miért, az előző hoszzászólásban nem mentek el a képek, pedig mindegyiket átmásoltam, lekicsinyítettem, szóközzel, utána szóköz és szöveg, de csak a zszöveg jelent meg.Ha pedigújra próbálom, akkor csak ilyen bélyeg szerű valamik jelennek meg a képek helyén.
Szóval most nem látjátok a kenyerem, de remélem így istudtok segíteni
Véleményetekre lenne szükségem! Ez a mai kenyerem, un mint a tegnap, csak most káposztalevelen sütöttem meg. Az ötlet onnan van, hogy annó gyermekkoromban a nagymamám burgonyás kenyeret sütött nekünk káposztalevélen, és annak nagyon finom volt a káposztával érintkező héja, és az illata elfelejthetetlen! Bevallom nem hiszem hogy ez okozott gondot volna a kenyérnek, szerintem vagy kicsit sok élesztő volt benne (kb két grammal, nem tudom ez okozhat e gondot) vagy kicsit túlkelt.
Minden rendben volt a tésztával, formázás után elmentem vásárolni, de nem telt el túl sok idő, s mire visszajöttem hatalmasra nőtt a kenyerem, sütés közben viszont ellaposodott, kb 3cm kisebb mint tegnap. Az az igazság, hogy ezt most másként is vágtam be.
Még annyi, hogy sikért nem használtam, mert még nincs, de a tegnapiba sem volt.
Bezsa, a kenyered miben sütötted, hogy ilyen szép cserepes? Sütő zsacskóban?Csak a nyanyás kenyér lessz ilyen cserepes, vagy lehet az élesztős is? Én még csak élesztősöket sütök, amíg be nem gyakorlom rendesen, de azért szeretnék ilyen cserepeset is sütni.
Már olyan régen jelentkeztem, hogy talán senki sem emlékszik rám.
Háttérolvasó voltam néha-néha, de csak ritkán tudtam jönni, de azért bekukkantottam. Margitka esete nagyon megdöbbentett, borzasztóan sajnálom ami vele történt.
De örülök, hogy túl van a mütéten és a körülményekhez képest jól van. Jobbulást kivánok neki és a gyógyuláshoz erőt és kitartást.
Lenne egy kérdésem hozzátok: ismeri valaki az AboMill lisztkeveréket?
Ha esetleg használtátok, akkor szeretném a véleményeteket kérni hogy milyen.
Gyönyörü dolgok készültek, mint mindig. Változatlanul mindenki nagyon ügyi.
Azért én is szoktam sütögetni, de fotózni sajna nem tudok, mert a gépünk örökre elromlott,
meg aztán az én müveimen nincs is mit csodálni.
Én nem vagyok sajna olyan ügyes és nem tudok ilyen szépségeket alkotni.
De azért ezután is nézegetlek Benneteket és csodálom a remekmüveket. Bocs ha túl hosszura sikeredett a mondókám.
Húúúú micsoda felhozatal már megint. Látom nem tétlenkedtetek ti sem az ünnep ellenére.
Mindenkinek gratulálok. Kiskukta ! Remekművek ezek a torták, de a kenyér is szép. És ügyes vagy,hogy már egyedül hoztad a képeket.
Masala ! Nagyon szép a Hokkaidó kalácsod. Én is azt sütöttem ma csokilencsés, aszalt áfonyás kivitelben. És tényleg hihetetlen könnyű, repülős tésztája van, igazad van. A távozásod ugyan igazolt, de azért gyere egy kicsit többet, hiányolunk ám ha nem is írjuk minden nap.
Bezsa ! Látom tényleg meggyógyultál, scsak úgy ontod a szebbnél-szebb kenyereket.
Ma sütöttem ezt a burgonyás kenyeret, nagyon finom lett, az első képen látszi a vágási metszete, nekem nagyon tetszik, a családom is szereti, úgy érzem még fogom ezt többszőr sütni.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit