Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Néne! Ez a kenyér tényleg nagyon szép lett! Én is jártam már így, sőt, volt hogy egy egész napot parkoltattam a kenyeret. De az az igazság, hogy ez a lassú kelés csak jót tesz a kenyérnek. Szerintem.
Kerikém! Szép a kenyered, de a csili és fügelekvároddal szeretném most inkább megkóstolni!
Gabye! Ez az almás nagyon ínycsiklandóan néz ki!
És Masala! Az a csokis süti nagyon ennivaló! A bucikról nem is szólva! És hát igen! Már én is néztem, hogy kár képeket hoznom, mert mind nagyon egyforma. Viszont szerintem lehetne ebből egy találós kérdést csinálni! Mindenki beküld név nélkül egy tipikus saját kenyeret, és az nyer, aki a legtöbbről kitalálja, hogy kié!
Régen írtam, de azért figyelek!! És nagy nagy gratuláció mindannyiótoknak, mert hihetetlen mennyi szépséggel töltitek meg ezt az oldalt napról napra..
Én kicsit összevissza vagyok, de a hétvégén végre volt időm sütni..A kenyér chokitós lett, nem is fényképeztem, de sütöttem egy kókuszos almás sütit, na az szép is lett..Íme
Csokis piskóta lekvárral megkenve, a tetején is van egy kevés és mogyoró darabos csokoládéval van lekenve a teteje. Csokiöntet és tejszínhab. Igazi kényeztetés!
Végre én is megsütöttem a zsemlebucikat. Az egyik legfinomabb péksüti lett, de nem értem, mitől. Alig van különbség a tészta hozzávalóiban és mégis egészen más az állaga. Hihetetlen!Másnaposan is sokkal finomabb, mint vmelyik másik. / nem én voltam másnapos!! /
Neene a kenyered majd megszólal! Legközelebb is, ha szépet akarsz sütni, csinálj úgy, mintha nem lenne rá elég időd. Azért a szemed sarkából lesegesd! A hokkaidó kalácsod pedig egyenesen csodaszép!
Superkeri látom Benneteket sem hagyott nyugodni a chilikrém. A kenyeretek igazi profi munka!
Emes a kenyered képe a mostani vagy vmelyik előző???
Moha leírnád, hogy Te milyen módszerrel készítesz ilyen cserepes kenyeret? Limara útmutatása alapján már nekem is sikerült, de nagyon ritkán.
Limara a levelestésztád harapni való!!!! Nagyon, de nagyon szépre sikerült! Sok munka van benne, tudom, de kb. mennyi időt vett igénybe?
Bau szia!!!!!! Tessék vissza állni a sorba, mert hiányoztak a finomságok és a szép képek.
Ide tilos benezni. HA megis megteszed, akkor bumm!-ott is van a szemed alatt a kek folt es az oved mogott az extra CM! Buunhoodtem de rendesen, mert megint csak 1/2 -ig bekukk aztan kerem jottek is velem szembe a sok finomsagok!Jajj de ugyesek vagytok! NAAAGYON szeretlek bennetek!
VESZTI: megneztem a keptaradat. Azt hiszem, Te suttyomban cukrasz vagy, csak bennunket vaditasz ezekkel a szepsegekkel. hihi
A tobbi pekHABLEANYROL nem is beszelve. hihi Sajna mostansag mindennap munkahely, hazaereskor mar total faradt az ember es akkor meg a 2. muszak: az itthoni. Nincs idom sutogetni igen. Azert majd kigyoretest muszaly, mert meglepek 1 kollegat a masik uzletbe. O altala jutottam hozza azokhoz a szep kotenykekhez amiket a talin kaptatok. Meglepem en is. O egy Marokkoi elado. most Ramadan van nekik, igy csak naplemente utan ehetnek ihatnak.biztos orulni fog majd. hihi
Sajnos ugylatszik elmult az otthoni varazshatas , mert megint ven-oreg csoszi lettem a fajdalmaimtol. Ujra fejfajasok stb. A fejemet ra hogy ez az oltari stressz teszi be a kaput. Megoldas: Menesztem a fonokseget! A csaladot is ujra idomitom! Sajnos, a cicus meg mindig bebrunyal az agynemure, de CSAK arra. Az allatorvossal beszelek majd hogy mikor lehet sterilizaltatni, mert allitolag utanna jobb lesz. "leszokik"rola /??/ Amugy nagyon aranyos es a meglevo cicammal nagy baratok. HA laaatnatok! hihi Hizott es nagyon szep lett. jol fejlodik EN meg mosok .
Idenézzetek Lányok! Kicsit rozsos szendicskenyerete sütöttem ( 50dkg-ból 6dkg tk.rozs, vízzel ), mikor kideült, h kb a formázásnál fogok tartani, mikor el kell mennem bő másfél órára. Ekkor az egész formát belehelyeztem a 8L-es jénaimba ( egyféleképpen épp belefér ) , és betettem a frigóba. Mikor hazaértem ( 2,5óra után ) ekkorára nőtt. Menti si a hideg sütőbe, 230°ra. Olyan szépen megnőtt, h az csoda!
Nem semmi már megint ez a felhozatal! Két naponta benézek ám, és mindig csodásabbnál szebb sütik, kenyerek, kalácsok várnak! Nagyon ügysek vagytok! Gratulálok mindenkinek!!!
Nekem a múlt hét végén csak egy pizzára tellett, de mentségemre legyen mondva, beteg voltam. Az egyik fele paris alapú, szalámis, a másik fokhagymás-tejfölös alapon, tonhalas.
Most vasárnap viszont csináltam egy élesztett nyanyás kenyeret. Nekem ez eddig kimaradt, mert a nyanyát nem rég kezdtem újra gyártani. Ill. mindig időhiányban szenvedek. De be kell látnom, hogy teljesen más lesz tőle a kenyér! Nagyon könnyű, buborékos kenyér lett belőle. És még a héja is vastagabb, ropogósabb lett!
Mindenki szépet sütött. Hétvégén nyitott diós és túrós fonat készült. (Anyukám segített, mivel még soha nem csináltam kelt tésztát.) Tegnap egy oroszkrémtortát sütöttem neki.
Ördögöd van!Holnap is kell sütnöm,mert a nővérem jön,és ezt kért! Meglesz a bemutató.Én sokáig nem tudtam,de Anyukám megmutatta,rém egyszerű,majd meglátod!
Brigikém én vizuális típus vagyok,de a tyúkláb létrehozása többszöri elolvasás után sem világos. Készítenél valami sorozatképet mikor legközelebb csinálsz? Köszi!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit