Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Én ma jó korán zsemlét sütöttem,mert nem volt egy falat semi sem itthon,Nagy részét elvitte a férjem reggelire.Csak egy minicipó sült,...MERT végre találtam én is fűszerkeveréket,és megsütöttem a riegelt is.Azért ilyen kis sápadtak,mert ez bevezető jelleggel sült ma,és alig tettem hozzá rozslisztet,és a karamelizált cukrot is kihagyatm,nehogy ezen múljon.Bár írtátok,hogy nem érezni benne,de az én fehérkenyeres férjem,tuti ráfogná.de nekem így is jó,és az ize!!!A minicipóval meg lekenyerezem azuramat!
Hát nagyon sok szép mindent láttam az elmúlt napokban, nagyon ügyesek vagytok. Bocs hogy nem név szerint említelek benneteket de olyan rég írtam hogy fel sem tudnám sorolni az ügyes péklányokat!
Komolyan,szóhoz sem jutok,annyi gyönyörűség van itt!
Masala nagyon szépek a zsömik!
Gabye kitettél magadért,ennyi muffint egyben még nem is láttam!
Neene,nagyon szép lett a kalácsod!
Moha,láttam én is ezt a péksütit,de én annyit filózok mindig rajta,hogy lemaradok,mert mostanában alig fogy ilyenből itthon,valahogy a katonám is hibernálta magát!
De nagyon guszták,és a süti is cukrászremek!
Limara,szokásosan gyönyörű művet hozott!
Superkeri,és Kedves Pékinas! Én sem látok semmi kivetnivalót a szépséges sütéseitekben,csak elismerően tudok írrni!
Hozom Superkeri és Pékinas remekműveit. Pollentás kenyeret készítettek, és bár azt írja kedves péktársunk, hogy van mit javítani a küllemén, szerintem gyönyörű lett, nem is értem, miről beszél! Gratulálok! Készült még péksüti is, élesztővel. Ezek is remekművek!
Micsoda Riegel láz van itt kérem szépen. Egyik szebb mint a másik (Móni és Limara ) !
Masala ! Csinosak a zsömléid, ügyes vagy !
Gabye ! Nem semmi mennyiségű muffint állítottál elő, ráadásul ennyiféle ízesítéssel. A volt kollegák biztos örültek neki. És egyáltalán nem vag reménytelen cserepezés ügyileg.
Moha ! Szépségesek nagyon a turbánok. A sütiből rágcsáltam egy kicsit.
Limara a riegelek csodaszépek! Egyébként mióta ezt az élesztett nyanyás módszert kitaláltad,azóta az összes ilyen sok tk.lisztes dolog is repülős,könnyű lesz nekem.
Limara most,hogy írtad a szódabikarbónát,a fejemre csaptam,és rájöttem,hogy én azt tettem bele 1 tk.-nyit! Hát ezért érzem rajta az ízét! Szóval maradj csak a sütőpornál,legközelebb én is ezt teszem. És az olaj egy kicsit sok nekem, csak 100 ml-t teszek bele,nem pedig 150-et.
Neene ez a kalács nagyon szép,biztos ízleni fog a kóstolóknak!
Ma én is riegelt sütöttem, élesztett nyanyás módszerrel, nagyon finom lett.
Moha! Ma nekem is tervbe volt véve ez a péksüti, de sajnos el kellett mennem, így holnapra marad. Sütőpor helyett nekem is megfordult a fejemben, hogy pici szódabikabóna talán jobb lenne, majd látom... A sütiből lopiztam, nagyon szeretjük a diót!
Neene!nagyon szép lett ez a kalács, kváncsian várom a kóstoló utáni véleményt. nekünk nagyon bejön, már csak ezt a kalácsot sütöm szinte mindig!
Cilkon! nekem mindig túlkelnek a tésztáim a hűtőben, de van aki sikerrel alkalmazza ezt a módszert, úgy hogy lehet a hiba bennem van, vagy a készülékemben...
A szép hólyagos tésztát az első kelesztés után én kiborítom, a kezemmel ellapogatom, hogy kinyomjam belőle a szuszt, ettől az élesztőgombák megint életre kelnek, ezután formázom.
Bene96! Örülök, hogy ismét jelentkeztél, bár látom olvasni szoktál minket. Néha azért adjál hírt magadról a távoli messzeségből. Köszönjük, hogy hírünket keltetted!
Végre hűvös van,rámjött a süthetnék! Macikonyha remeke ez a török zsemle,az acma. Nagyon finom lett,bár szokásom szerint legközelebb némi változtatás azért lesz benne. Kevesebb olajat,és kevesebb sütőport fogok beletenni. Jót mulattam,mert már keltek a zsemlék reggel,mire a nagylányom kijött a konyhába,ránézett,mondtam,hogy ez török péksüti, erre rávágta,hát persze,olyanok mint egy turbán!
Ez pedig Maszatkonyha blogjáról a román krémes,aki dióimádó feltétlenül próbálja ki! Nagyon finom,csupa dió süti, és a krémjét még főzni sem kell!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit