Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Szerintem a kenyérfesztivál után nektek jutalékot kéne kérni minden eladott kenyérgép után,mert az emberek tódulni fognak venni,ha abban ilyen gyönyörűséget lehet sütni. (hát még ha látnák,hogy sütőben miket lehet.. )
Masala igen, ez már egy újfajta Oetker aroma,ami azóta jelent meg a piacon,és a receptben valóban fel kéne tüntetni,hogy az még a régi,kicsi fiolára vonatkozik.
Móni a kiflák gyönyörűek, a sót nem érezzük,az alját meg nem látjuk!
A kifli, az nyanyás joghurtos. Nagyon pillekönnyű. Két hibája van, az egyik hogy elsóztam, a másik, hogy az alja kicsit megégett. 5 perccel előbb kellett volna kikapni. De fincsi.
Moldvanm gyönyörűek a kiflieid, egyszerűen megkívánja az ember. Melyik receptet csináltad meg? A családomnak a tejes kifli a kedvence, meg a békebeli. Csinálok ma Én is
Látom, már megint ügyeskedtetek: gyönyörű kalács és kenyerek!!!
Limara! Holnap fogom megsütni az esti kovászos kenyeredet (Rózsakvarc receptje alapján). Már bekevertem a kovászt. A receptben említed, hogy vegyünk ki a tésztából 20 dkg- ot a kovászmagos kenyérhez. Ennek a receptjét hol találom?
Látom megint ügyesek voltatok. Ennyi finomságot, még jó hogy vacsiztam már.
A nápolyisnál az első melegítős masszát nem főztem, csak forróra melegítettem és a cukrot amikor önttem bele rögtön keverni kellett. Elfelejtettem írni, hogy amikor az ostyalapot rárakom a masszásra a gáztepszit szoktam rátenni nehezéknek. Másnap lehet szeletelni. Nem olyan nagy ördöngősség ez, csak egyszer kell rájönni.
Ez olyan mint nekem a kenyér. A héten sütöttem egy sima élesztőst, ami a palacsintához hasonlított majdnem. Az íze jó volt, csak a küllemével volt probléma. De próbálkozok, hátha lesz még szebb is.
Megcsináltam a hamis marcipángolyókat, és kicsit eltévedtem. Nem bonyolult a recept csak a rum aroma és a mandula aroma üvegcséje nem egyértelmű. Nekem nagyobbak voltak-gondolom-, mert kellett hozzá még grízt és kekszport tennem. Itt most olyan az aroma üvegcséje, mint egy régi féldecis üveg, olyan formája van csak persze sokkal kisebb.
A karamellás ostyát is megcsináltam. Azzal még többet tipródtam. A tojásos, cukros, margarinos egyveleget meddig kell olvasztani? Ez mit jelent? A tojás miatt főzni kell egy ideig vagy nem? A második adag cukrot én eléggé megbarnítottam, mire felolvadt. Amikor belekev. a masszába, akkor a karamell megkeményedett és még jó ideig kellett melegíteni, mire fölpuhult. Szóval, én megkínlódtam vele!!
Mennyi idő múlva lehet szeletelni????? Ili49 válaszolj légyszíves.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit