Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Ámulok, bámulok és nyelek! Gabye a riegel Margit receptje, ha arra a nagyokra gondolsz. A kisebbeket Superkeriék sütötték, a recept gondolom hasonló, csak nem olyan sötét a liszt miatt. Nordica az a kifli első próbálkozásra nagyon is jó. A lényeg, hogy ehető legyen és a Tied! Mi is így kezdtük és sok-sok gyakorlás kell hozzá, hogy elégedett legyél magaddal. Lesz ez még szebb is, a lényeg, hogy ehető legyen.
Újfent meg kell állapítanom, hogy a cserepezéshez idő kell! Ezenkívül még az is, hogy ne csináljak egyszerre 3-4 dolgot, mert valamire biztosan nem tudok rendesen figyelni. Most pl. a kenyérre. Majdnem túlkelt.
Móni mit csináltál sok hétig kenyér nélkül? Három hét múlva egy ilyen kenyérrel én nagyon ki lennék békülve.
Brigi, gyönyörű ez a torta, nagyon ügyes vagy..Fruzska és Nordika is ügyeskedett, Limara pedig hozta a szokásos csúcsformát..Móni, nálad nem látom a kihagyás nyomait Gratulálok Mindenkinek!!..
Találkozó témájában egy megjegyzés..Nem tudom ki sütötte a rozsos-köménymagos joghurtos riegelt, de Shippou ma kinézte a számból és jó kis adagot elkunyerált belőle
Én is sokszor időzöm a blogodon,és nagyon tetszik.amit látok,gratulálok!
Köszi a dicséretet!
A marcipánt itt a helyi cukrászdában szoktam venni,800 ft/kg-ért.Nem vagyok egy nagy cukrász,csak egyszerű dolgokkal szoktam próbálkozni.Még a pillecukorral szeretném kipróbálni,kiváncsi vagyok,azzal hogyan lehet dolgozni.Arra rájöttem,hogy nem érdemes sokáig tartogatni,mert kiszárad.Én azonnal rátettem a tortára.Meg lehet ugyan lazítani vizzel,de az már nem olyan.De érdemes kipróbálni,sok szép dolgot lehet belőle készíteni.vannak itt mesterei,Ők jobban értenek hozzá.
Hoztam nektek barackos lepényt, még langyos. Persze, hogy ne legyen tökéletes, elfelejtettem a barackokat belisztezni, így az alján kötöttek ki, de azért finom
Sziasztok! Sajnálom, hogy nem lehettem ott a találkozón, de a képeket megnéztem, köszönöm Limara, hogy elküldted a belépési kódot. Sok finomságot láttam huuuuu. Én tegnap kenyeret sütöttem egyet a férjem vitt el egy meg vacsorára fogyott el. A második kenyerem homályos lett, sajnos lelki tusát vívtam nem volt jó a lelkem . Valami nagyon fájt ez látszik a képen is . Na mindegy fini lett az a lényeg.
Kérem szépen az ostyalapos karamellás-grillázs szelet receptjét! Az ostyalapot hol lehet megvenni? Ezt mindenképpen szeretném elkészíteni, először, mert nekünk nagyon ízlett, másodszor, mert a munkahelyemre vinném, ha megyek már dolgozni a jövő héten.
A Jégkása által küldött sok-sok maggal készült sütike recijét is szeretném megkapni.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit