Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Ma konyha szolgálaton voltam. Sütöttem pizzát, síma sajtosat a nagyfiamnak, kukoricás-ananászos sonkásat a kicsinek, magyarosat a férjemnek. Vacsira békebeli kiflit csináltam, nasinak meg a perecet.
Mindenképpen kell némi gyakorlat, mire minden sikerülni fog, de meglátod, gyakorlat teszi a mestert! A rusztikus receptjét egyelőre csak a Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni II. 734-es hsz-nél találod.
Addig néztem ezeket a mai szép péksütiket,hogy el is határoztam,hétvégén diós-mákos hajtogatott fog sülni.Jön a keresztfiam,és a kis barátnőja,imádnak minden keltes dolgot,sütni fogok nekik.
Eddigi tudásom szerint,ha sütés közben megy össze a kenyér,akkor valószínűleg túlkelt sajnos.Sajnálom.Ez velem is előfordult elejében.Tényleg hasznos olvasgatni a bal oldalon.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit