Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Elkészült a tk. tönkölyös változata az új kenyérnek. Még nem vágtam meg, mert meleg, de azt már mondhatom, hogy kicsit lasabban kelt. Talán még keleszthettem volna.
Gyönyörű a kenyered! Az én kenyerem sosem lesz olyan,mint Limaráé.vagy a Tiéd,
de még nem is jöttem rá az okára. Ébresztett nyanyával készítem,ami egy órát csücsül bekeverve,liszt-tel,és élesztővel,cukorral,vízzel.Ez után megy hozzá a többi anyag,majd dagasztom,20 percig kelesztem,és átgyúrom...formázom...egy órát ismét kel,majd sül. Mit csinálok rosszul?
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit