E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni III. Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
Piroska

2008.11.09. 21:34 -

 

Sziasztok!

Az előző receptes topikot a fórumokra kattintva el lehet érni továbbra is, csak a bal oldali, kinti elérhetőségét szüntettem meg.

Várom továbbra is a recepteket sok szeretettel, üdv, Margit

Kartika Előzmény | 2013.09.26. 22:13 - #375

Sziasztok!

Idikó, köszi hogy feltetted, nagyon jók. most én is ilyenek vagyok szerelmesedve. már gyakorolgatom egy ideje és tanulgatom őket. :):)

szép tortákat csinálok (remélem) de nem tudok ide képet feltenni, rém bonyolult, vagy én bénázok. mikor kezdtük ezt az egészet a hőskorban, olyan egyszerű volt.

üdv. Marcsi


Ildiko Előzmény | 2013.02.24. 11:36 - #374

Sziasztok!

Ezen a ket NETcimen  gyonyoru tortafotokat talaltok, amibol otletet merithettek.

http://pinterest.com/rachralph/

 http://pinterest.com/rachralph/cake-decorating-3d-animals/

 

 


Ildiko Előzmény | 2012.11.12. 18:29 - #373

Sziasztok TORTAS leanyzok!

Ide beteszem nektek a TULIPANVIRAG kesziteset :  http://dianesdecoratingdiary.blogspot.n … orial.html

                                                                                                http://melcakewalk.blogspot.nl/2009/02/ … ulips.html    

                                                                                              https://www.facebook.com/media/set/?set … amp;type=1

                                                                                              http://www.youtube.com/watch?v=r4-fyO5o … ure=relmfu  

Sok sikert!

                                                                                            

 


ILDIKO Előzmény | 2012.10.01. 22:49 - #372

SZAMJEGYTORTA keszitesi sablonja

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/viewtopic.php?id=192560

 


ILDIKO Előzmény | 2012.09.28. 20:59 - #371

Fondantviragok keszitesi technikaja

 

Kulonlegesen szep kis viragok keszitese fazisfotokkal.  ITT talaltam:     https://www.facebook.com/media/set/?set … amp;type=1 

 


ILDIKO Előzmény | 2012.06.20. 19:57 - #370

KOKUSZKREM Tortakrem/Toltelek Hozzavalok:3 lap zselatin, 2,5dl tej, 50gr cukor, 75gr kokuszreszelek, 0.5dl tejszin. Elkeszites:A zselatinlapokat aztasd be hidegvizbe 10 percig.A cukrot a tejet es a kokuszreszeleket keverd ossze es tedd fel fozni kb 1 percig fozd amig surubb lesz.Vedd le a tuzrol es add hozza a kinyomkodott es beaztatott zselatinlapokat.Hagyjad lassan kihulni amig jo surubb lesz. Verd fel a tejszint kemenyre es add hozza a kokuszmasszahoz, es kesz. Ez a mennyiseg elegendo 3 tortalap megtoltesehez.

ILDIKO Előzmény | 2012.06.06. 20:43 - #369

TOJASLIKOROS TIRAMISU

Hozzavalok: 2-3ek.Amaretto vagy Kavelikor, 1dl eros eszpresszo, kb:150gr babapiskota, 125ml tejszin, 35-40g porcukor, 200g Mascarpone, 1dl SURU! tojaslikor, kakaopor,

Keverd a likor es az eszpresszokavet egybe.Martogasd bele egyenkent a babapiskotat adag felet es rakosgasd ki vele az uvegedeny aljat.A piskotaknak a cukrozott reszuknek levele kell lenniuk.

Verd fel a tejszint a porcukorral kemenyre es dolgozd hozza utana a tojaslikor es a Mascarponet. A felet ennek az adagnak kenjed el egyenletesen a lerakott piskotak tetejere, majd a maradek piskotat ujra bemartogatjuk a likoros kaveba, ujra lerakas a cukrozott felevel lefele, a megmaradt kremet erre is egyenletesen elosszuk, elsimitjuk es cukrozatlan kakaoporral megszitaljuk. 1 ejjszakara a hutobe tesszuk hogy az izek egybeerjenek. /Ejjszakara a hutot lelakatoljuk az egesz csalad elol "megelozes "celjabol!!

Megjegyzes:En ugyi "extraztam megint"En kavelikor es rumot tettem a kavehoz.A tejszinhez ment 2 zacsi valilcukor es 2 zacsi tejszinrogzito. Aki edesebben szereti, picivel tobb porcukrot is tehet bele. Lanyok, itt a Tojaslikor nagyon suru, kanalazni kell. En az itteni Lidlbe vettem . Talan igy otthon is kaphato./?/    Jo etvagyat! Ne adjuk gyerekeknek!-az alkohol miatt.


Marika Előzmény | 2012.03.16. 09:49 - #368

Töltött szölölevelek

Magyaros:

Az apróra vágott vöröshagymát megfuttatom kevés olajon. Ráteszem a kb. 30 dkg darált húst , fehéredésig keverem. Leveszem a tüzröl, és hozzárakom a főtt rizst (nyersen 1 csésze). füszerezem: néhány gerezd zuzott fokhagyma, só, bors, örölt kömény, pici majoranna,petrezselyemzöld, kapor, 1 db nyers tojás . Jól összekeverem, és az előzöleg  blansirozott szölölevelekbe  töltöm. Az edény alját kizsirozom, a kis töltelékeket szorosan lerakom. Só, apróra vágott fokhagyma, 1 kávéskanál citromlé, és annyi viz, hogy ellepje. Kis lángon kb. fél órát főzöm. Néha megmozgatni az edényt óvatosan. Tejföllel tálalni.

Keleties, egzotikus:

egy csésze főtt rizst összekeverem az előző recept szerint elkészitett darált hússal.  Füszerezem: kevés fokhagymapép, só, bors, őrölt kömény,apróra vágott kapor, mentalevél,citromfű  vagy kakukkfü, kínai ötfüszer keverék , 2 evőkanál áztatott mazsola, 2-3 evőkanál darált dió,1 nyers tojás. (Ha hús nélkül csináljuk, a dió lehet több is)

Friss zöldfüszerekkel  vagy szárítottal  egyformán finom .  A  töltelékbe a nyers tojás nem fontos.  A  füszereket a család   izlése szerint  lehet módosítani.   A receptekhez az ötletet  Bence Vera : Világkonyha,  és Rezi György : Görög ételek könyvéből vettem.

 


nagyzsuzsa Előzmény | 2011.12.22. 22:20 - #367

OH,   BORZALOM!!!!!!!!!! 

Délután sütöttem ezt a torta pizzico-t és akkor láttam, hogy kifelejtettem a receptből a

125 g mozzarellá-t. Az is kell bele.

Na nem az enyémből felejtettem ki, hanem innen az előző receptből.

  Elnézést!!!   

  Zsuzsa    

 


ancsi54 Előzmény | 2011.12.21. 16:52 - #366

Zsuzsa! Köszi szépen, mentettem, nagyon jól néz ki


nagyzsuzsa Előzmény | 2011.12.21. 10:41 - #365

Ancsi kérésére.

Torta pizzico (olasz recept, nem torta, hanem pogácsa, dehát ez az eredeti neve)

Franciáról fordítottam, az eredeti leírás fázisfotókkal itt található.

A „panetto”-hoz:

- 50 g T65 -ös liszt (ez lehet a magyar 80-as, gondolom én)
- 1 kocka élesztő (itt 42 g) - vagy 5 teáskanál szárított élesztő
- 50 g tej

A tésztához:

- 450 g T65-ös liszt

- 2 közepes burgonya (145 g)
- 1 csipet só (hát én jó nagy csipetet tettem, másképp ízetlen lenne)
- 3 tojás
- 130 g vaj
- 20 g cukor

- 150 g sonka (az eredetiben mortadella van, nekem az túl zsíros)
- 50 g parmezán
-100 g Fontina (vagy valami jó erős sajt, svájciban a 'Gruyčre' vagy az 'Appenzell' az ilyen)
- 60 g Tomme de Savoie
(ez egy másik jellegzetes ízü, francia sajt)

(Az eredeti receptben juhsajt is van de én abszolút nem éreztem ki az ízét mire kész lett, így a továbbiakvan erősebb ízü sajttal helyettesítettem, mert itt a juhsajt méregdrága.)

(Az eredeti receptben juhsajt is van de én abszolút nem éreztem ki az ízét mire kész lett, így a továbbiakvan erősebb ízü sajttal helyettesítettem, mert itt a juhsajt méregdrága.)

 

Elkészítés

A 'panetto'

Darabokra vágni az élesztőt, hozzáadni a langyos tejhez, és addig keverni, míg a darabok teljesen elolvadnak. Az 50 g lisztet egy edénybe tenni, hozzáadni a folyékony élesztőt. Jól összekeverni, egy ragacsos tészta lesz az eredmény, nem probléma, annak kell lennie.

Fedjük le egy tiszta ruhával és hagyjuk kelni 1 órát (én 30°-on a sütőben).

A ragacs szépen duplájára nő.

 

A 'torta pizzico'

Lemérni az összes hozzávalót, a burgonyát megfőzni.
Amikor megfőtt, meghámozni és egy villával összetörni. Félretenni.
Lereszelni a parmezánt. Nem túl kicsi darabokra vágni a sajtokat, kockákra vágni a sonkát (az sem legyen túl kicsi). Félretenni.

Egy nagyobb tálban, vagy közvetlen a gyúródeszkán, a 450 g liszt közepébe tenni a
- vajat,
- cukrot,
- sót, (én a sót minden más előtt keverem össze a liszttel)
- parmezánt
- tojásokat,
- és az összetört burgonyát
Kézzel jól összegyúrni, hogy minden összetevő
egyenletesen el legyen osztva.

Hozzáadni kis darabokra szaggatva a "panetto" tésztát, jól összegyúrni újra.
Hozzáadni a sajtokat és a sonkát és legalább 15 percig gyúrni, amíg a sajt és sonka jól összekeveredett a tésztával. (Előbb is összekeveredik az.)
Gombóccá formázni a tésztát, fedjük le törülközővel, és hagyjuk állni fél órán keresztül (vissza a sütőbe 30°-on).

Ezután a tészta megduplázódott.

Bemelegíteni a sütőt (én 180°-ra).
Ekkor nem túl nagy, sem túl kicsi gömböket formázni (kb mint egy ping-pong labda) és egymás után a tepsibe helyezni úgy, hogy a szélük éppen csak érintse a mellettük lévőket. Megkenni tojássárgával.

Nekem egy 23x33cm-es tepsi éppen tele lett vele, de jobban szeretnék egy kicsit nagyobbat, hogy a pogik kisebbek legyenek. Lett belőle 30 db, darabonként kb 40 grammosak.

A recept szerint 150°-on kell 30 percig sütni, hát én 180°-on sütöttem nem tudom meddig, amíg megpirultak, mert attól féltem, hogy kiszáradnak ha gyengébb tüzön tovább sütöm.

Nagyon jól bírja a fagyasztást, de csak melegen jó. Én előbb szobahőmérsékleten hagyom, hogy kiengedjen és utána felmelegítem.

 


ILDIKO Előzmény | 2011.12.17. 19:21 - #364

Diós krémes

5 tojás sárgája, 30 dkg porcukor, 10 evőkanál víz, - habosra keverjük, hozzáadunk 12 dkg darált diót, 16 dkg lisztet, 1 sütőport, 5 tojás habját.

Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 25-30 percig sütni 30 x 22 cm-es tepsiben.

Krém: 16 dkg darált diót 8 evőkanál tejjel felfőzünk. 16 dkg vajat 25 dkg cukorral kikeverünk és hozzáadjuk a dióhoz.

A sült tészta tetejét rummal, vagy rum aromával meglocsoljuk, és rákenjük a krémet.

Máz: 15 dkg cukrot, 0,3 dl vízzel, 3 evőkanál kakaóporral sűrűre főzzük, majd 6 dkg vajat belekeverünk a tűzről levéve, kihűtve, hidegen a krém tetejére kenjük.

Megjegyzés: A máz mennyiségeit pontosan be kell tartani, mert ha hígabbra sikerül, lefolyik, és nehezen alvad meg. Szeletelni másnap lehet.

  http://margit2.hu/kiprobaltrecik/edessutik.htm  


ILDIKO Előzmény | 2011.12.17. 19:14 - #363

 

 

Diós krémes  http://www.hoxa.hu/?p1=recept&p2=12968

   

Hozzávalók:

5 tojás sárgája, 30 dkg porcukor, 10 evőkanál víz, - habosra keverjük, hozzáadunk 20 dkg darált diót, 16 dkg lisztet,1 rum aromát, 1 sütőport, 5 tojás habját.

Elkészítés:

Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 25-30 percig sütni 30 x 22 cm-es tepsiben,vagy akár torta formában is.

Krém: 20 dkg darált diót 8 evőkanál tejjel felfőzünk. 16 dkg vajat 25 dkg cukorral kikeverünk és hozzáadjuk a dióhoz.
A sült tészta tetejére rákenjük a krémet.


Máz: 15 dkg cukrot, 0,3 dl vízzel, 3 evőkanál kakaóporral sűrűre főzzük, majd 6 dkg vajat belekeverünk a tűzről levéve, kihűtve, hidegen a krém tetejére kenjük

Tanácsok:

A máz mennyiségeit pontosan be kell tartani, mert ha hígabbra sikerül, lefolyik, és nehezen alvad meg.Ha esetleg híggabbra sikerül,egy kis liszttel lehet sűríteni,de csak annyira,hogy nehogy liszt íze legyen!!! Szeletelni másnap lehet

Felvitte:

zsili, 2008-08-24, 22:13

 Lanyok, ezt a receptet kerestem.A Hoxan megtalaltam. Olyan egyszeru, de nekem nagyon izlik. Sziasztok!

nes Előzmény | 2011.09.08. 13:37 - #362

Puncstorta

 

1 fehér piskóra 6-6 tojásból

1 piskóta 6 tojásból, felel kakaós, fele fehér

1 piskóta 6 tojásból piros ételfestékkel színezve

Szirup:

2 narancs héja

8-9 ek baracklekvár

1 üveg rum (nagy üveg)

Kb. 20-25 deka cukor

1-2 vaniliás cukor

1-2 dl víz

Mehet bele 2-3 puncsaroma

Rumba áztatott mazsola és kandírozott narancshéj ízlés szerint

Baracklekvár a kenéshez

A z egyik fehér piskótából levágunk két szeletet, kb. 2,5 cm vastag legyen. A többi piskótát összetépkedjük és a meleg sziruppal meglocsoljuk. Minél taknyosabb, annál jobb. Ha nem elég nedves, lehet még simán rumot önteni hozzá. Hozzáteszzük a mazsolát és a narancshéjat.Az egyik fehér piskótalapot megkenjük lekvárra, ráhelyezzük a tortakarikát és megtömjük az áztatott piskótakockákkal. Jól megnyomkodjuk, megkenjük baracklekvárral és rátesszük a másik piskótalapot.Az egészet egy éjszakán keresztül préseljük. Én ráteszek egy fadeszkát, nekem az pont olyan méretű, amilyen kell, a tortakarikát rögzítem, hogy ne tudjon szétnyílni, és megy rá kb 10 kg súly. (liszt, konzervek stb.)

A többi díszítés dolga, de az egészet le kell kenni még egyszer lekvárral.

 

Oroszkrémtorta

 

Előre szólok, nem tudom, hogy honnan vettem ezt a receptet, ha ezen az oldalon már szerepel, lehet közös a forrás.

Piskóta 8 tojásból, 15 dkg cukorral, 15 dkg liszttel és pici sóval, amiből 4-5 lapot sütünk.

Krém: 8 tojássárgája, 15 dkg cukor, 1 kicsi citrom héja, 1 rúd vanília és 4,5 dl tejből gőz fölött krémet sűrítünk. (vigyázat pillanat alatt ikrásodik, de el lehet turmixolni)

Felverünk 5 dl tejszínt, amibe belekeverünk 20 gramm ˝ dl vízben felfőzött zselatin.

A tejszínhez adjuk a kihűlt krémet.

A lapokat rummal meglocsoljuk, rétegezzük a krémmel, és rumba áztatott fehérmazsolával és kandírozott narancshéjjal. Jó, ha áll egy napot a hűtőben.

 


ILDIKO Előzmény | 2011.09.02. 21:28 - #361

Kigyórétes /Horvath Ilona receptje/ 1/2 kg liszt 25 dkg vaj vagy 20 dkg zsír 1 egész tojás+ 1 tojás sárgája 2 kanál cukor 2 dkg élesztő kevés langyos tej Töltelék 1 kg alma 10 dkg cukor fahéj

Marika Előzmény | 2011.08.31. 08:34 - #360

Kedves Paariza !

 

Az Orfűn készült  halas tészta receptje  :  40 dkg liszt, 1 teás kanál só, 25 dkg ráma, 6 evő kanál víz,  1 evő kanál  10 % ecet.  Ezeket összemorzsolni.  Folpackban áll egy éjszaka.  Másnap nagyon vékonyra nyújtani,  180 - 200 Cfokos sütőben sütni.            A tölteléke olyan halas keverék, amit  szeret a család.

Nekem a krémeshez is  nagyon jó volt a tészta.

Lehet pici tekercseket is készíteni sós töltelékkel, tojással lekenni, sajttal, szezámmal megszórni.


paariza Előzmény | 2011.07.19. 20:27 - #359

Marika a ribizlis habos recije a következő:

4 tojás sárgája, 4 ek. forró víz , habosra keverve .20 dkg porcukor , 1 csomag vaníliás cukor  bele , és tovább habosít. A végén 37 dkg lisztet , 1 csomag sütőport , 7 dkg olvasztott vajat  , 8 ek. tejet keverünk még lassan bele. Halvány sárgára megsütjük. Amíg sül a tészta , nagyon keményre verjük a 4 tojás fehérjét 15 dkg porcukorral.10 dkg kristálycukrot ( én barna cukrot teszek rá ) 1 kg ribizlire rászórok , de csak közvetlenül a tésztára kenés előtt.) Összekeverem a cukros ribizlit a habbal , és rákenem a halványra sütött piskótára . A hőmérsékletet 150 fokra mérsékeljük és további 20 perc sütés. Kipróbáltam már fagyasztott ribizlivel is.Ilyenkor forró vízbe dobom a ribizlit pár percre , így nem folyik ki a leve , mint amikor lassan olvad ki. Nagyon finom.


Viki Előzmény | 2011.06.29. 14:19 - #358

Marika! köszönöm szépen, mentettem is. Diétám után sorra kerül


Marika Előzmény | 2011.06.29. 11:21 - #357

Szénsavas üdítős sütemény

6 db  tojás,  6 evők. cukor, 4 evők. liszt, 1 cs. sütőpor ( 15 g ) ,      2 evők. kakaó, 1 dl  étolaj. Ezeket robotgéppel jól kikeverni.  Híg , Kb. kisujjnyi vastag tészta lesz.  Sütőpapirral bélelt, közepes nagyságú tepsiben sütni rendes lángon.  Ha megsült, kiborítjuk, és hülni hagyjuk.

Túrókrém :  25 dkg túró, 25 dkg ráma, 25 dkg porcukor     ezeket jól kikeverni.

máz :   Narancsos vanilia puding.

Ehhez  kell 7 dl narancsízű szénsavas üdítő, 2 cs. vaniliás puding, 2 evők. cukor.

A 2 dl üdítőbe belekeverjük a 2 evők. cukrot, és a 2 cs. vanilia pudingot.   Közben az 5 dl üdítőt feltesszük egy lábasba , és ha forrni kezd, beleöntjük a kikevert pudingot és készre főzzük.  Néhányszor megkeverjük, mig teljesen kihűl, hogy ne bőrösödjön.

Ha minden kihűlt, akkor az alaptésztára kenjük a túrót,  majd a tetejére simítjuk a krémet.

 

 


ILDIKO Előzmény | 2011.04.26. 13:05 - #356

Csokoladekrem egykis kave-mokka akcentussal   /Tortatoltelek krem/

Lanyok ez egy fini ujabb tortatoltelek.Vajaskenyerkent is fini.

Hozzavalok: 500gr vaj vagy tejszines vaj /szobahomersekleten!/

                      1 doboz kondenzerde tej /az itteniek 375 vagy 400 gramosak/

                      kb. 5 ek kakaopor cukornelkuli

                      kb.3 ek instant PUDERkave

                     szukseg eseten extra porcukor

Az istant kavet kb 2 eszpresszokave adagnyi vizben /tehat NEM sokkal!/ feloldjuk.Hagyjuk lehulni.

A szobahomersekletu puha vajat kb 10 percig a mixunk legmagasabb fokozatan addig kevertetjuk amig egy vilagos habos konzisztenciaju vajat kapunk.

Add ezutan a kondenztejet /gyari cukrozott ez mar/    hozza es mixeld tovabb vele a vajkremmel par percig. Add hozza kicsinyeskent a kakaoport is.  Ha mindent felvett a krem, add hozza a jo tomeny es lehult kavet. Kozben kostolgasd hogy eleg kaves vagy eppen eleg kakaosat akarsz e. vagy lehet csak 1 izzel is kesziteni!    HA szukseges, adhatsz hozza meg porcukrot. Ez egyeni dolog.

Jo etvagyat!   ILDIKO


[378-359] [358-339] [338-319] [318-299] [298-279] [278-259] [258-239] [238-219] [218-199] [198-179] [178-159] [158-139] [138-119] [118-99] [98-79] [78-59] [58-39] [38-19] [18-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Gigágá! Márton napján is gyertek a Mesetárba! Nemcsak libát, de kacsát is kaptok! Játsszatok velünk!    *****    A Nintendo a Nintendo Music-kal megint valami kiváló dolgot hozott létre! Alaposan nagyító alá vettem, az eredmény itt.    *****    Leanderek, Parfümök, Olajok, és Szépségápolási termékek! Használd a LEVI10 kupont és kapj 10% kedvezményt!Megnyitottunk    *****    Megjelent a Nintendo saját gyártású órája, a Nintendo Sound Clock Alarmo! Ha kíváncsi vagy, mit tud, itt olvashatsz róla    *****    Megnyílt a webáruházunk! Parfümök, Szépségápolási termékek, Olajok mind egy helyen! Nyitási akciók, siess mert limitált!    *****    Az általam legjobbnak vélt sportanimék listája itt olvasható. Top 10 Sportanime az Anime Odyssey-n!    *****    Pont ITT Pont MOST! Pont NEKED! Már fejlesztés alatt is szebbnél szebb képek! Ha gondolod gyere less be!    *****    Megnyílt a webáruházunk! NYITÁSI AKCIÓK! Tusfürdõ+Fogkrém+Sampon+Izzadásgátló+multifunkcionális balzsam most csak 4.490!    *****    Új mese a Mesetárban! Téged is vár, gyere bátran!    *****    Veterán anime rajongók egyik kedvence a Vadmacska kommandó. Retrospektív cikket olvashatsz róla az Anime Odyssey blogban    *****    Parfümök, Olajok, Párologtatók mind egy weboldalon! Siess mert nyitási AKCIÓNK nem sokáig tart! Nagy kedvezmények várnak    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!    *****    Aki érdeklõdik a horoszkópja után, az nem kíváncsi, hanem intelligens. Rendeld meg most és én segítek az értelmezésben!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött + napi agymenések és bölcseletek    *****    KARATE OKTATÁS *** kicsiknek és nagyoknak *** Budapest I. II. XII.kerületekben +36 70 779-55-77    *****    Augusztus 26-án Kutyák Világnapja! Gyertek a Mesetárba, és ünnepeljétek kutyás színezõkkel! Vau-vau!    *****    A horoszkóp elemzésed utáni érdeklõdés, nem kíváncsiság hanem intelligencia. Rendeld meg és nem fogod megbánni. Katt!!!    *****    Cikksorozatba kezdtem a PlayStation történelmérõl. Miért indult nehezen a Sony karrierje a konzoliparban?