E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Karácsonyi ételek és sütemények Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
EmMargit

2005.10.03. 01:31 -

Sziasztok!

Bár még csak most kezdődött az október, nem árt gondolni a közeledő Karácsonyra.
Kérlek Benneteket, hogy osszátok meg kedvenc ételeitek, süteményeitek receptjét, amiből válogathatna az ide látogató.
Így talán még színesebbé tehetnénk a Karácsonyi ünnepnapok asztalát.

 

                              ^

                           <--->

                         <------>

                        <-------->

                       <---------->

                              II

Várom az ötleteket, üdv, Margit

nagyzsuzsa Előzmény | 2010.10.08. 11:46 - #73

Na jó, most látom, hogy nagyon meg van itt keveredve minden. Margitka ezt 2005-ben írta... 


nagyzsuzsa Előzmény | 2010.10.08. 11:42 - #72

Oh, Margitka, szia!!!

Nagyon jó ötlet, sajna nekem nincs receptem még mert karácsonykor általában megveszem a cukrásznál, ami biztos biztos alapon. De egyszer megcsinálnám  én is, főleg ha előre ki tudnám próbálni.

De azért majd én is körülnézek a francia oldalakon, ha esetleg lenne valami szép és jó.

Puszi, Zsuzsa


perkriszti Előzmény | 2009.12.12. 16:48 - #71

perkriszti: sziasztok! Segítségetek szeretném kérni egy ünnepi saláta elészítésében.Kell hozzá: alma banán narancs mandarin sonka saláta méz tejszín majonéz.Sajnos az arányokat nem tudom.Ebben kellene segíteni nekem.Előre is köszönöm.


Moha Előzmény | 2008.01.05. 16:51 - #70

Szilvalekváros mézes tekercs      Tóthné Pánya Marianna: Házi sütemények

Hozzávalók:

50 dkg liszt, 7 dkg zsír, 20 dkg porcukor, 16 dkg méz, 3 tojás, 1 kk. szódabikarbóna, csipet só, 1 púpos kk. mézesfűszerkeverék,

sűrű, üstben főtt szilvalekvár, 20 dkg dió

A lisztet elkeverni a sóval,porcukorral,fűszerrel,szódabikarbónával, elmorzsolni a zsírral, közepébe tenni a langyos mézet és két tojást. ( a harmadik tojás a lekenéshez kell) Jól összedolgozni a tésztát, és három részre osztani. Egy részt 35 X 20 cm-re kell nyújtani alaposan lisztezett deszkán, úgy,hogy középen vastagabb legyen a tészta, ide jön egy csíkban a szilvalekvár, rászórva a dió. A tészta két oldalát ráhajtani,lenyomkodni, lekenni felvert tojással.  Sütőpapíros tepsire tenni a három rudat, és 175-180 fokon kb. 20-25 percig sütni.

Ha kihűlt, jól záródó dobozba tenni, másnap szeletelni. Sokáig elálló, finom sütemény.

Moha tippjei: a tésztát én betettem a hűtőbe pár órára,így könnyebb volt kinyújtani, és dolgozni vele.

Ha nincs zsír, a vaj is megteszi,én azzal készítettem.

Ha nincs sűrű szilvalekvár, akkor ajánlom Ildikó módszerét: puha magozott aszalt szilvát kevés vízzel összeturmixolunk, és egy picit összefőzzük,jó sűrű legyen, alig kenhető. Ez tökéletesen megfelel a lekvár helyett.

Szilvalekvros-mzes-sti.jpg Szilvalekváros mézes  süti picture by Mohapekseg

 


bau Előzmény | 2008.01.03. 18:08 - #69

Bejgli-Magyar Konyha -bau

1 kg liszt,20 dkg vaj,v margarin,15 dkg zsír,1 kanál tejföl,1 tojás,2 dl tej,1 dkg élesztő, só,8 dkg porcukor,,

Töltelék:50 dkg mák darálva,50 dkg dió darálva,10 dkg mazsola,citrom resz héjja,30-30 dkg cukor,2.5 dl víz,2.5 dl tej.

1 tojás a kenéshez.

 

A lisztet elmorzsoljuk a zsiradékkal,és a porcukorral.Az élesztőt felfuttatjuk a 2 dl tejben,majd hozzáadjuk a liszthez.Beleütjük az 1 tojást,sózzuk,tejfölt is hozzáadjuk,majd a dagasztó gépben jól kidolgozzuk,Hideg helyen jó néhány órát pihentetjük.(éjjszaka). Ezután 6,-esetleg 8 részre osztjuk,és téglalap alakúra kisodorjuk.(nehéz sodorni,de hajszál vékonyra ki lehet...Így lesz vékony a tészta és vastag a töltelék!)

4-4 tésztát töltünk,a fele mákos,a másik diós.A tésztának egészen a széléig kenjük a tölteléket,a két oldalán egy kicsit behajtunk, majd felcsavarjuk.Kizsírozott,vagy sütőpapiros tepsire rakjuk .Tojás sárgájával megkenjük,és meleg helyen hagyjuk rászáradni,majd fél óra múlva a tojás fehérjével is megkenjük,és hideg helyre visszük kelni.Így lesz szép márványos! Szurkáljuk is meg a tetejét,hogy ne repedjen meg, 35 40 percig mérsékelten meleg sütőbenm sütjük.

DSCF389912.jpg picture by bau4 DSCF3899.jpg picture by bau4 beigliszelet.jpg picture by bau4

 

Elkészítjük a töltelékeket!

Mákos: 2.5 dl tejbe 30 dkg cukrot felfőzünk és az 50 dkg darált mákot leforrázzuk vele.Reszelt citromhéjj és mazsola is kerüljön bele.majd tegyük félre hűlni

Diós: 2.5 dl vizbe 30 dkg cukrot felfőzünk és a darált diót leforrázzuk,majd mazsolát,rumot adunk hozzá.Hűlni hagyjuk.

Híg lesz a töltelék,de nem baj,mert a cukor dermedésével besűrűsödik! Ne legyen se túl sűrű,se túl híg mire töltjük.


szemiramisz Előzmény | 2007.12.15. 08:38 - #68

Lekváros linzer

42 dkg sima liszt

28 dkg vaj

14 dkg porcukor

1 citrom leve és reszelt héja

 

Osszegyúrni,kb. 0.5cm vastagra nyújtani.Kis idore hutobe tesszuk /20perc/.Kulonbozo formákat szúrunk ki belole,kb.170 °C fokon megsutjuk,világos szinu maradjon!Ha kihult kettot lekvárral osszeragasztunk,porcukorral meghintjuk.Jol zárodo dobozban hetekig friss ,omlos marad!


Cristina77 Előzmény | 2007.12.15. 07:10 - #67

Bejgli- Péter Jánosné gyűjteményéből

1 kg lisztet 25 dkg margarinnal elmorzsolunk. 1 dl tejben kevés cukorral 4 dkg élesztőt felfuttatunk, a liszthez és a margarinhoz töltjük. 2 tojássárgájával, 1 citrom reszelt héjával, 10 dkg cukorral és annyi tejföllel, amennyivel kelttészta- keménységű tésztát lehet készíteni, tésztát gyúrunk. 3 bejglit készítünk belőle. Egy bejglihez 20 dkg tölteléket számítsunk, amit citromhéjjal, vaníliás cukorral, kristálycukorral és mazsolával ízesítünk. Nagyon kevés tejet adunk hozzá, csak annyit, hogy morzsalékos legyen a töltelék, különben szétrepeszti a tésztát. A felcsavart bejgliket sütőlemezre helyezzük, tetejét tojással megkenjük, és 1 órán át langyos helyen kelesztjük. Utána tojásfehérjével kenjük át, és fél órára tegyük hideg helyre, hogy a tészta lehüljön, ettől lesz a színe márványos.


Cristina77 Előzmény | 2007.12.03. 17:21 - #66

Karácsonyi habkarika - desszert.eu (Cristina77)

Hozzávalók :

 

120 g tojásfehérje (kb 4 db)
 360g porcukor
 80 ml víz
 porcukor a szóráshoz

Én lemértem a 4 tojásfehérjém súlyát, és háromszoros mennyiségű porcukrot mértem ki hozzá.

Vizet csak annyit tettem hozzá, hogy összekeveredjen a porcukorral.

  Elkészítés

  1. A sütőt 40-50 C-ra előmelegítjük, és előkészítünk egy szilikonos sütőpapírral     fedett sütőlemezt.   

Készítsünk elő egy fakanalat, mert a sütő ajtaját résnyire ki kell majd támasztani vele, mikor betesszük a habkarikákat.

2. A porcukor egyik felével  habbá verjük a tojásfehérjét. A cukrot kis adagokban adjuk a fehérjéhez.

3. A cukor másik felét felöntjük a vízzel, és cukorszirupot főzünk belőle.
Figyelem! A cukorszirup sűrűségén múlik minden! Addig főzzük a cukorszirupot, míg sűrűn folyós nem lesz! Jó sűrűnek kell lennie, de még ne fehéredjen ki.

4. A forró cukorszirupot további, folyamatos habverés mellett vékony sugárban csurgatjuk hozzá a fehérjehabhoz, majd addig folytatjuk a habosítást, míg kemény habot nem kapunk. ( Olyan lesz a tojáshabunk, mintha gőz fölött vertük volna fel jó keményre. )

5. A sütőpapírra csillagcsöves zsákból karikákat nyomunk, majd porcukorral vékonyan meghintjük, és a kiékelt ajtajú, előmelegített 40-50 C-os sütőbe tesszük 2 órára száradni. A habkarikának nem szabad sehol sem megpirulnia, a szép habkarika hó fehér!

Nekem 2,5 óra alatt készült el egy tepsinyi és nem zsákkal készítettem, mert a második utántöltésnél már ragadt minden, hanem beletettem a felét egy nejlonzacsiba, kis lyukat vágtam rá és 2 soron folyasztottam a tojáshabot. A másik felébe tettem 1-2 csepp piros ételfestéket és így lett rózsaszín habkarikám is. 

 


Limara Előzmény | 2007.11.27. 12:13 - #65

Kapatos baromfiak mazsolás-hagymás rizshegyen/Limara
 
4 szelet csirkemellfilé
2 ek. margarin
1 zöldséges húsleveskocka
20 dkg ananászbefőtt
3 dl muskotályos bor
só, fehérbors, citromfű
Köret:
2 tasak előfőzött hosszúszemű rizs
3 fej hagyma
4 ek. olaj
25 dkg mazsola
só, bors
 
A borból, sóból, borsból, citromfűből, tyúkhúsleveskockából, az ananász levéből páclevet keverünk. Az enyhén kiveregetett húst egy éjszakán át pihentetjük benne. Másnap lecsöpögtetjük, a felforrósítpott margarinon pirosra, gusztusosra sütjük, majd a visszamaradt páclevet ráöntjük és a pipit puhára pároljuk, míg a leve kissé besűrűsödik.
A körethez a mazsolát sós, borsos vízben kb. 20-25 percig főzzük. Közben az olajon megpirítjuk a hagymát, hozzákeverjük a megfőtt rizs és mazsolát. Kivajazott kuglófformába nyomkodjuk a rizst, majd egy tálra borítjuk. Az oldalához támasztjuk a húsit, a forró mártásba keverjük az ananászt, majd a rizsre és a húsra csorgatjuk gusztusosan.
 
Ez a recept egy régi Magyar Konyhából származik N-né G. Éva  receptje. Én már sokszor készítettem, mindig nagy sikerrel.
 

nogea Előzmény | 2007.11.26. 18:37 - #64

Panettone /nogea+Hugica/ 50 dkg liszt,3 dkg élesztő,2-3 dl tej,8 dkg cukor,4 db tojás,20 dkg vaj vagy margarin/15 dkg a tésztába,5 dkg a tetejére/15 dkg mazsola,5-5 dkg cukrozott narancs és citromhéj,vagy cukrozott vegyes gyümölcs,1 citrom reszelt héja,2 dkg vaníliáscukor a tetejére,csipet só A tésztához valókat összekeverni.Ha megkelt a tészta hozzádagasztani a gyümölcsöket. Kivajazni egy 25 cm-es formát vagy lábost. Beletesszük a tésztát,és kb 30 percig újra kelesztjük. Előmelegített sütőben, 180 fokon,kb 50 percig sütjük. 40 perc után,5 dkg olvasztott vajba belekeverjük a vaníliás cukrot és ezzel meglocsoljuk. / Lányok! én még nem próbáltam,de a Húgim igen! meg a barátnője is.Azt mondták fini./

totimi Előzmény | 2007.11.26. 18:31 - #63

KARÁCSONYI  GYÜMÖLCSSZELET -Latsia

 

20 dkg dió felezve

10 dkg mogyoró

5 dkg hámozott mandula

20 dkg mazsola

10 dkg magozott datolya aprítva

20 dkg aszalt sárgabarack aprítva

15 dkg koktélcseresznye

 

10 dkg liszt

2 tk mézesfűszerkeverék / Kotányi

1/2 tk sütőpor

18 dkg sötétbarna cukor

 

3 tojás

1 tk vanília aroma / Dr.Oetker

porcukor a szóráshoz

 

Melegítsd elő a sütőt 150 fokra.

Bélelj ki egy 1,5 literes sütőformát sütőpapírral.

Keverd össze az első 7 hozzávalót kézzel egy nagy tálban.

Keverd hozzá a második 4 hozzávalót.

Verd fel a tojást a vaníliával és keverd össze a többivel úgy, hogy ne maradjon lisztes felület, teljesen nedves legyen mindenhol a keverék.

Öntsd a sütőformába és 1,5-1,3/4 óra alatt süsd meg.

Hagyd hűlni 15 percet a formában, majd borítsd egy rácsra és húzd le róla a papírt.

Tálaláshoz szórd meg a porcukorral.

 

Latsia megjegyzései:

- nem kell megijedni, a nyers állag olyan, mintha sosem tudna sütivé válni, de az lesz!:

- nincs vele semmi munka, mert csak össze kell keverni mindent, mogyoró és mandula egészben menjen bele!

- hagyjátok kihűlni és akkor nagyon szépen szeletelhető

- 2 hétig fóliában eláll, tehát az ünnepek előtt is meg lehet sütni, amikor még nyugi van:

 


Kartika Előzmény | 2007.11.25. 20:47 - #62

hát nem kruplit, hanem a krumplit!

Kartika Előzmény | 2007.11.25. 20:45 - #61

Pikáns sült kacsa, narancsos-csokis mártással.

Megmosott kacsát besóztam, befüszereztem (provanszi füszerrel és grillfüszerrel) a hasába tettem 1 almát gerezdekben és 10 db és borban áztatott aszalt szilva szemet. tettem bele l szál rozmaring és egy szál menta ágat. Egy óriási narancsot kicsavartam a kacsára és belsejébe csorgatva, majd kikapartam a narancs belsejét és azt is beletettem a hasába. a héjat pedig mellé. felöntöttem 1,5 dl száraz fehérborral és kicsi vizzel, majd fóliával letakartam és puhára pároltam. a fóliát levéve mindkét oldalát locsolgattam a zsirjával és még egy narancs levével.

Mártás: 10 dkg kristálycukrot megpiritottam folyós karamellnek, lehúzva a gázról ráreszeltem egy másik óriás narancs héját, majd felengedtem narancs levével és beletettem 2 kocka fekete csokoládét, összekevertem hogy jól elolvadjon benne. Közben 2 mk ételkeményítőt kikevertem kb. 1,5 dl hidegvizzel (ezt látni lehet, nem mértem pontosan) beleöntöttem a masszába és kicsit felfőztem sürű, de mégis kicsit folyós mártás lett belőle.

Krumplit csináltam hozzá, amit megfőztem héjában, felkarikáztam amiben sült a kacsa abból a zsirból kivettem, megforgattam többször a kruplit, majd mentát és rozmaringot, nem sokat, ne legyen hivalkodó összevágtam és megszórtam vele a kruplit.


totimi Előzmény | 2007.11.25. 20:07 - #60

Töltött datoly 

A töltött datolya recijét sikerült feltennem. (Kis segítséggel.) Tavaly karácsonyra ajándék gyanánt elkészítettem. Nagyon fini lett, és jól feltudtam használni hozzá a házi narancslikőrt. 


bezsa Előzmény | 2007.11.25. 12:29 - #59

Timi küld át és akkor megnézem.

totimi Előzmény | 2007.11.25. 11:19 - #58

Lányok valamit nagyon elrontottam.:(

Bezsa légyszi segíts helyretenni. Délután bemásolom. Nem tudom miért nem siekrült.:((

(Ilynekor szokott az öcsém segíteni, mert fogalmam sincs hogy mért nem másolt.)


ILDIKO Előzmény | 2007.11.05. 18:43 - #57

Battisterro Panettone Classico-750g
Pannettone is Italian leavened Christmas cake.
 

PANETTONE /"classzikus/

 

Hozzavalok: 2db Panettone forma /2x 750ml-es/  A gyumolcs keverekhez:100g mazsola,40g Sukade"ez helyett lehet confiturde cseresznyet is hasznalni.40g aprora vagott confiturozott narancshej, 2Ek Rum,

Az elesztostesztahoz:1/2 blokk eleszto  /21gr/,200ml langyos tej, 500gr liszt, 50g cukor, 1 zacsi Vanilcuki, 1/4 tk so, 2 tojassargaja, 1 tojas, 100g pha vaj, 1 tk naranschej /reszelt/ 1 tk citromhej, /reszelt/ 1/4 tk anizspuder, 40g "fajdalomfa"fenyomag vagy Nalatok hogy nevezik?? 30g vaj a keneshez es a forma bekenesehez.

A Panettone eredetileg Milanoi Karacsonyi torta.Hosszu ideig jol eltarthato, ezert idealis teli suti.

Ha nincs Panettone formad a Kuglofsuto is megteszi! Hosszabbitsd meg felfele! Ez fontos. Akkor lesz eredeti formaja . Amolyan "csokuglof". Ezt ugy lehet elerni hogy a kuglofformadat szorosan kormetekered sutopapirral es igy lesz helye a tesztanak felfele novekednie ahelyett hogy kijonne a formabol es elteruljon a sutodbe mint a Nagyalfold. hihi EN EZ kore meg alofoliat IS tekernek mert a sutopapi csuszos es szetjonne. Megeri ez az elsosegelyes gipszforma adas ahogy azt mar leirtam hogy miert. Penzt is sporolsz vele. Nem kell uj format venned.

ELKESZITES:Mossad meg a mazsolat es szaritsd meg konyhapapirral.es keverd hozza a felapritott Sukade HA nincs confit darabolt cserihez es a confit. apritott narancshejhoz.Rakd ezutan felre letakarva.

Az elesztot darabold fel es keverd el 1ooml langyos tejjel es adjd hozza 100gr lisztet. Keverd ezeket jol ossz es hagyd 1 orat pihenni.Lefedve.

Keverd ossze a cukrot Vanilcukit, sot es 10ml tejet.Add hozza a tojassargajakat es az 1 tojast. Add hozza ezutan a maradek lisztet ehhez, a puha vajat, a narancs es a citromhejat az anizspudert es jol dolgozd ossze.Ezutan keverd ossze a mar kesz kovaszhoz.Jol dolgozd ki. Legalabb 5 percig hogy egy egyenletes jo elaszrtikus tesztat kapjal. Lefedve keleszd 30 percig egy meleg helyen.

Dagaszd a kelese utan ossze a felrerakott confiturd gyumikkel es mazsi keverekkeles a fajdalomfa magokkal. Vajazd ki a sutoformadat.Tedd a tesztat a sutoformaba es hagyjad megegyszer letakarva 50 percet kelni amig a duplajara kel. 

Ha megkelt a teszta , melegitstd be a sutot es a teszta tetejere vagjal be kereszteket ./Ez sztem el is maradhat.?/ Sussed meg 50 perc alatt egy 175C sutoben /Legkevereses-also reszen 160C/

15 perc sutes utan kend le az olvasztott vajjal a tetejet es a kerszteket rajta  es tedd vissza sulni.

Szerencses sutogetest mindenkinek! Remelem osszejon  mindenkinek. En meg nem keszitettem. Puszka!


nogea Előzmény | 2007.10.30. 07:19 - #56

Demels bécsi cukrászat marcipános tallérja-Nogea

Hozzávalók:

35 dkg liszt,

25 dkg vaj,

2 tojássárgája,

12 dkg porcukor,

2 dkg kakaó.

Összegyúrjuk. A tésztát vékonyra kinyújtjuk,kerek formákkal kiszaggatjuk. 160 fokon kb. 14 percig sütjük.

A kekszeket nutellával összeragasztjuk.

50 dkg marcipánt,25 dkg porcukorral összegyúrni,kinyújtjuk,és ugyanazzal a formával amivel a kekszeket szaggattuk,kiszaggatjuk.

 Az összeragasztott kekszek tetejét vékonyan kenjük be sárgabarack lekvárral,és fedjük be a marcipán tallérokkal. /Ha nem volt marcipánom akkor én csak díszítettem tortabevonóval,fehércsokival

nogea Előzmény | 2007.10.30. 07:12 - #55

Josef Zauner,Bad Ischl cukrászmester diós linzere / Nogea/

Hozzávalók:

30 dkg porcukor,

60 dkg vaj vagy margarin/én eddig mindig margarinnal készítettem/

80 dkg liszt,

20 dkg darált dió,

1 tojássárgája,

késhegynyi só,

késhegynyi fahéj/ én egy fél mokkáskanállal beleteszek de így sem sok/

A hozzávalókat összegyúrjuk,majd 2 órára hűtőbe tesszük a tésztánkat. Kb. 3 mm kinyújtjuk, kör alakú cikcakkos formával kiszúrjuk.

A formák fele középen lukas forma legyen. 180 fokon, kb. 13 percig sütjük. Összeragasztunk egy teli és egy lukas formát baracklekvárral. A lukakba lehet tenni diót, ha kisebb a luk mogyorót.  

Másnapra ragyogó puha lesz. / Nagyon finom,nálunk karácsonyra mindig van az asztalon mióta ismerem a recit/

 


bezsa Előzmény | 2007.10.27. 10:54 - #54

Karácsonyi beigli    Moha / Latsia           4 rúd

Tészta:  1 kg finomliszt                 16 dkg porcukor

            30 dkg zsír                      20 dkg margarin

            2 tojás sárgája                 1 csipet só

            2,5 dl víz                         5 dkg élesztő

            1 citrom reszelt héja

A tésztát jól összedolgozni,fél órát pihentetni a hűtőben. ( Latsia a kenyérsütőgéppel dagasztotta a tésztát )

Töltelék:

80 dkg dió vagy mák ( vagy fele-fele )           50 dkg cukor

40 dkg mazsola                                          vanília,fahéj,reszelt citromhéj

10 dkg édes darált keksz                              2,5 dl víz

A mazsolát meleg vízbe áztatni,majd a diót ( vagy a mákot ) összekeverni a darált keksszel,fahéjjal,citromhéjjal,leszűrt mazsival. A vizet és a cukrot felforralni és ráönteni,összedolgozni,hűlni hagyni. A töltelék és a tészta egy súlyban legyen!

4 részre osztani a tésztát,nyújtani, tölteni, tekerni,lekenni tojássárgával, meleg helyen megszárítani.Újra megkenni,de most hideg helyen szárítani. Hústűvel megszurkálni,közepes lángon sütni.



[73-54] [53-34] [33-14] [13-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Tudod, milyennek látnak téged mások? Elárulja Aszcendensed!    *****    AZ EGYETLEN MÛKÖDÕ MAGYAR DEMI LOVATO FORRÁSOD - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL A DEMIVEL TÖRTÉNT HÍREKRÕL - DEMI LOVATO    *****    Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (: