Iriszi, remek! Csak legközelebb ne egymás mellé tedd az összeset, mert a kisebb felbontású monitorokon széttolja a képernyőt. És ha a képes hozzászólásba tennéd a hozzájuk tartozó feliratokat, még jobb lenne
Iriszi, azt tudom csak megmondani, hogyan kell a kis képet beszúrni (ugyanúgy, ahogy bármilyen képet, a Segítség, számítógép! - Csemi segít fórumban a legutolsó hozzászólás), de sajnos, ha Mozzillát használsz, nem fog ilyen egyszerűen menni a nagyítható kép beszúrása. A legjobb, ha beírod az adatlapodhoz a fotótárad címét, és arra kattintva akkor mindenki meg tudja nézni nagyobban is, hm? Illetve nekem is meg kell kérdezni Csemit :-) hogy az ilyen scriptes nagyítású izékat hogyan lehet esetleg bevarázsolni a nem standard böngészőkbe.
ez jó, mert nekem igen... mindhárom böngészőben megnyitja. Hmmm... Amit az Opera próbához tettem, az viszont csak a kis kép, és nem lehet továbbkattintani, ezt sejtettem is.
iriszi, ugye nem explorer a böngésződ? mert abból, ha jól sejtem, csak jobb klikk a kis képre, másolás, aztán beillesztés itt (mindjárt ki is próbálom, hogy ez így van-e, mert egyelőre csak tipp). Más böngészővel valamivel bonyolultabb lesz.
Bau, úgy értettem, hogy az én családomnak, ha tíz kilót töltenék egy kiflicskébe, az sem lenne elég A másik, hogy én vendégnek biztos bolti tésztából készíteném, mert a vendégjárás általában együtt jár a takarítással (néha főzéssel) meg hasonló, és a sok házimunka mellett a házi leveles tésztára biztos nem szakítanék időt.
Valóban sok időbe telik,mire elkészül,de nagyon nagyon finom!
És ha kiszámolom,hogy a boltban mennyibe kerül egy Croiassant és én 24 db-ot csináltam negyed annyi áron,akkor megéri....Vizezett tojássárgával lekenem,(a többi tojást pohárral együtt a mélyhűtőbe teszem újabb használatig) nem kell víz a tepsi alá.De én a kenyerek alá sem szoktam..
A gesztenye massza pont elég ebbe a mennyiségbe.Levágok egy csíkot a rövidebbik oldalon,és azt elfelezem ,úgy teszem bele.Tehát egy téglalap alk meny bele.
Szia, Piroska! Ha Bau nem jár erre, nekem van tippem. Mondjuk én alapból nem vagyok jóban a leveles tésztával, és igencsak sok idő és munka, szóval megspórolod magadnak a hajnali kelést, ha veszel kész, felcsavart vagy fagyasztott leveles tésztát a boltban... És az én családom biztos kevesellné bele a gesztenyét :-)
Sztem mivel csak egy püré kell bele, max. 20 darabra tippelek, és nem lesz benne sok töltelék. A pihentetési idő oda van írva a receptbe, vagy nem pontosan értem, mit kérdezel (a tészta összeállítása és a vaj beburkolása után fél óra, hajtogatás, egy óra, hajtogatás, egy óra, megtölt, másfél óra, süt). A leveles tészta magától is szépen megpirul, főleg, ha felső rácson sütöd, de ha vizezett sárgájával lekened, attól baja nem lesz. Szerintem nem kell gőzös sütőben sütni, ez ropogós lesz és réteges. Én boltival szoktam dolgozni, és sosem kenem (de én nem kenek le se kalácsot, se semmit, szóval ez nem biztos, hogy mérvadó)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit