Ildikó! Limaráét már megcsináltam annak nagy sikere volt. Most a másikat szeretném megcsinálni,de mint "kókuszos krémes"nem találom pedig már minden recit átnéztem
IRISZI, koszi a valaszokat!! Eeeen mar amikor beirtad a recit, gyorsan ki is printeltem! Nalunk 2 computer van es altban amikor NEKEM kell mindig foglalt.Ezert En egy "Kodexet /mertmar olyan vastag a lelkem!/ keszitettem az osszes fogamra valo recikbol es amit gondolom hogy En is megtudok csinalni.Szoval a TE recid is a paholyban csucsul .Haat,meg nem mertem le hany kilo, de nehez.A 2. albumot kell "kifejlesztenem mert mar nemfernek bele.hihihi
A kenyerke tenyleg Hmmm nez ki .Hogy erted hogy csigavonalban vagtad? Csikokra es ugy tekergetted fel? Ugyi vagy es fantazias. En is szeretek "csicsazni"a dolgokkal.hihi
A kenyér alapja Margit Formakenyere+petrezselyem 1 evőkanál,2 nagy gerezd reszelt foghagyma a só kicserélve foghagymasóra,10dkg kenyérliszt nekem túl lágynak tünk 2.dagasztásnál.Formázás után csigavonalba vágtam 1 óra kelesztés jénaiban 1óra sütés 200fokon.
Szia MARGITOM! Meg nem is tudom.De most hogy igy mondod, eloszorre megprobalnam a kovaszos elesztoset, mertha a kovaszom "nem hat"akkor az eleszto meg rasegithet.hihi
Tenyleg lehet kalacsot is kovasszal kesziteni? Te edeskalacsra gondoltal? Nem lesz savanyu tole? Megprobalok a hetvegen recepteket beirni nektek, ill. forditani is. A lanyok is kertek.A tortak nagyon egyszeruek amiket sutottem, Csak egyks "extra "formazassal maskent "luxusosabbnak"tunik. Nem nagy ugy! Altalaban mindig a "fogunkravalot"sutogetek.
Egykicsit rosszmajuskodom holnap a munkahelyemen.Elviszem a kiprintelt fotokat.OK is mindig dicsekednek mindennel. En meg szegeny "kulfoldi"... NA, szoval HAD csopogjenek ! Borzaszto vagyok, mi?
IRISZI, ez a kenyer recept fentvan itt? -vagy ez a sajatode? Nagyon tetszik! Most szeretnek nalad lenni es jokat szippantani a friss sult kenyer illatabol.A szomszedok nemkopogtak meg be hozzad??
A kovász a pizzába is jó, de még kalácsot is lehet a búzakovásszal készíteni.
A fehér kenyér miatt izgulsz. Milyet szeretnél sütni? Csak kovászosat, vagy élesztős-kovászost? Általában a búzakenyerekkel egyszerűbb bánni, mint a rozzsal, így ne tartsál tőle, biztos sikerülni fog.
Sziasztok! IRCSI 13 : Melyik kremes kokuszosra gondolsz? GABO receptjere, vagy LIMARA kokuszkremes-briosara gondoltal?
IRISZI, a hoeses itt Hollandiaba volt.Utrechtbe lakom. Mar elallt.Itt nem marad meg sohasem szinte a ho. EZ inkabb Karacsonyra kellett volna egykis unnepi hangulathoz. Olyan volt, mintha a dunyhamat raztam volna ki.Tudod, ez a kenyerked csodanlatos!! Most megkostolnam szivesen!
Lanyok, En most kovaszos pizzat gyartok.Kivancsi vagyok...
A gyorskovász igen aktív, de ez nem baj. Ha nem vagy otthon este, akkor majd megeteted, ha hazaérsz. Azt bármikor fel lehet szaporítani, semmi baja nem lesz.
Sziasztok!
Nagyon szépeket sütött mindenki.
Gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok! Igyekszem én is több(inkább kevesebb)sikerrel.Nem találom a krémes kókuszos receptet.Várom a segítségeteket.
Köszi:Ircsi
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit