Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Mi is imádjuk a sós és édes ízt együtt, nálunk nagy kedvenc a hawai csirkemell (csirkemell rajta sonka aztán ananász végül sajtszelet jól rápirítva) de nagyon megy a sonkával és aszalt szilvával vagy aszalt barackkal töltött csirkemell baconba csavarva ropogósra sütve.
Sziasztok! Emes! Gyönyörüséges a kenyered, no meg a bucid is ---(jajjjjj - képzeld először budit irtam, de még jó hogy észre vettem) Bár tuti az is csodálatos már tiszta béna vagyok
Limara! én már szavaztam, de légyszives azt is nézd meg, amit Nálad írtam az alábbi képpel kapcsolatban Ugyanis "elhajóztam" Hozzád, s íme az eredmény - hálás köszönetem, bár nem kapok levegőt, már szuszogni sem birok, megmozdulni meg egyáltalán nem, de hát ez van, ha az ember lánya mindjárt ebéd után nem tud ellenállni egy ilyen csodának :)))
Kicsit másképp készítettem, mert már hetek óta nem voltam üzlet környékén és a városban sem, s amit találtam az jött sorba a hozzávalókhoz, de azért egy szem aszaltszilva mégis bekerült a közepébe :))))) ISTENI FINOOOOOOOOOOOM !!!!!!!!!!
Tegnap egy sima nyanyás kenyeret sütöttem, ma pedig Limara sajtos bagett tésztájából olivás, bazsalikomos, fokhagymás bucikat. Mivel megint jénaiban sültek, teljesen összekeltek, ezért nem olyan mutatósak, de azért finomak ám.
Tegnapelőtt az ovi farsangra én sütöttem a fánkot. Lett 40 kicsi, és 8 nagy nekünk . Finomak lettek, mindenki dícsérte, de most nem lettek szalagosak. 1/2 9-re kész kellett legyek, ezért kicsit ideges is voltam, gondolom ez is közrejátszott. Szóval megnit csak nagy köszönet Limarának a reciért!!! Már tovább is adtam.
EMES rosszul fogalmaztam .Nem sütöttem még lusta kenyeret ,csak arra gondoltam , hogy ha másba megfelel így , akkor abba miért ne felelne meg.Őszintén szólva ha nekem kenyér kell nem tudok 20 órát várni , de majd egyszer az érdekesség kedvéért is kipróbálom.
Iza! Köszi az átváltást! Te ezt a lusta kenyeret gépben dagasztatod? Nem csak összekavarod? Vagy félreértettem valamit?
Az élesztőt én sem szoktam felfuttatni, és csak simán a papírjába visszacsomagolom, és úgy teszem vissza a hűtőbe. Nekem volt, hogy lejárat után még 1 hétig is jó volt.
Mivel látom, hogy megelőztek már a díjazással kapcsolatban. Azért hadd mondjam el én is, hogy ennek a csapatnak szeretném átnyújtani az alább már bemásolt díjat.
Emes nyugodtan lecserélhted a szárazélesztőt én már rég kipróbáltam .7g száraznak 2,7 dkg friss felel meg.Én csak rámorzsolom a lisztre és a gép gyönyörűen bedolgozza .Felfuttatni sem szoktam.Azt olvastam valahol , hogy csak azért szokták felfuttatni , hogy lássák friss-e? Ezt már meg tudom ítélni anélkül is.A maradékot egy alufóliába alaposan összenyomom , hogy ne kapjon levegőt és állítólag egy hétig is friss marad .( Ennyit még nem ért meg nálam a maradék.)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit