Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Limara! Nagyon guszta ez a süti! Lehet hogy kipróbálom, de a fahéjat majd kihagyom belőle, viszont a gyömbért szeretem. Kardamom is illene bele a cukorszirup miatt, nem?
Reggel 7 órára időzített sütéssel készült francia kenyerem. Ez volt a mai reggelink.
Ezt is neked köszönhetem Limara. ITT EGY NYALIZÓS EMOTICON A géphez adott eredeti recept nem volt tökéletes, ezért nálad keresgéltem a gépi kenyér receptek között és azok alapján változtattam a folyadék mennyiségét.
Katiza összehasonlítottam a kettőt, mi nem teszünk bele csombort meg fokhagymát, a többi stimmel.
Ha grillezünk kipróbálom a ti verziótokat is. Lehet készen is kapni, csak meg kell sütni, de mi azt nem szeretjük annyira, ki tudja miket darálnak bele????
A kenyer recept az most van fejlesztes alatt. De lassan kialakul.Meg nem tudom leirni, hogy mibol mennyi pontosan mert potolgatok ezt azt. De ha meglessz akkor leirom.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit