Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Sziasztok! Nagyon régen jártam erre, kicsit elkanyarodott egyoldalra a derekam, de most bepótolok egy kicsit. MINDENKINEK GRATULÁLOK, AKI SZÉPEKET ÉS FINOMAKAT SÜTÖTT, FŐZÖTT.
Kullogtam, ballagtam. motoroztam, sütiket ettem, jócskán be is vacsoráztam. Mindenkiét megkóstoltam. Ügyesek vagytok. :-)
Én is hoztam Nektek reggelire egy igencsak friss kenyérkét; aki nem fért be a jénaiba :))
Akinek van és még szereti is, egy kis liba- kacsazsir ???? Csak nehogy gyomorrontás legyen a vége :)
PAARIZAM, nagyon pazarul neznek ki a mualkotasaid!-haaaatHA meg meg is tudnam kostolni!
ERRICCA, nagyon aranyosak a tortak es szepeket keszitettel!A kostolasra vonatkozo ide is szol.
En ma gulyast foztem es sajtospogit , rudban.Most nem az elesztoset hanem a sutoporosat keszitettem 1 kg lisztbol es juhsajbol./NEM puhabol hanem rendes sajti olyan mint a trapista. Holnap viszek be a munkahelyemre, had beeeeegessenek tole a kollegak.
Aztan el is tuzok szepen mert lefekszem.Reggel koran keles van ujra.Mindenkinek kellemes estet!
Sajnos már nagyon régen jártam erre, nem nagyon volt mit mutogatnom, de a mostani műveimet egyszerűen ide kell tennem nektek. Nagyon büszke vagyok rájuk. Mindkettő sk. ötlet és sk. kivitelezés. Húgom kicsi fiának 2. születésnapjára készültek. A hóembert pedig húgom kislánya gyártotta. :)
Tegnap este készült Andi konyhájának egy olvasója írta be ezt a receptet , amire azonnal felfigyeltem és nem okozott csalódást. Finoman remegő habos csoda a variációs lehetőségek tárházával.
Terike alkotásai fantáziaindítóak.Nagyon szép kivitelezés.
Én az első hokkaidó kalácsomat sütöttem meg , Limara alapreceptje alapján.A bizalmam már akkora a kipróbált receptek iránt , hogy azonnal két adagot készítettem .Egyik sima rumos-mazsolás , a másik fahéjas - kakaós kristálycukros . A család jobban kedveli ,ha csokiszerűen összeolvad a kakaó a cukorral , mintha a tésztába dagasztom. A tésztát így sem húzta le.
Egyszerűen csodás lett, máris vennék belőle, annyira szépek! Nagyon jó ötlet a dió, de éppen emiatt nem lett annyira fényes, hiszen így kevesebb cukor jutott rá, nem karamelizálódott annyi sütés közben. Szerintem ez nem baj.
Örülök, hogy kipróbáltad a receptet és tetszett is.
NEENE, azt a gyonyoru kenyerket szivesen "kibeleznem"! Fini bizti.
LIMARAM ujabb "harapnivalo". Tudod, az en anyukam a vizenkullogo tesztajabol szokta az O beiglijet kesziteni. Mindig elfogyott. hihi Gyerekek, ez nem mas mint finom keltteszta "Kuszto "-hoz lekuldve"" hogy feljohessen amikor kesz egy gyonyoruseges es finom tesztaszornykent.
Sziasztok! Jó kis deréknyavajámmal eddig elkullogtam, de már viszem is a "vízenkőttet" --- mi felénk így hívták gyerekkoromban. Nagyon gusztusos, s hogy mennyire visszaidézi azt a régi szép időket - húúúú micsoda emlékek ezek LIMARA! Még emlékszem, amikor a nagymamám a kútba eresztette le a jó kis háziszőttesbe !! Na nem is álmodozom tovább.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit