Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Nagyon csendes ma a topik. Mindenki készülődik karácsonyra? Készülnek a finomabbnál finomabb sütik, ma én is egy kicsit előre készültem, sütögettem puszedlit meg linzert, islert.
Jövő hétre éppen "beérnek" és fincsi puhák lesznek. Ha addigra el nem fogy, de majd elrejtem
Mindenkinek további szép estét és kellemes készülődést!
Juj, de szép, de csodás dolgokat készítettetek lányok!!!! Olyan ámulattal nézegettem minden gyönyörűséges sütit, amiket alkottatok!! Nagyon ügyes kis péklányok vagytok! Gratulálok!!!!!!
Ildikó én a tescos töltetlen egyenként csomagolt cukrot használom , és egy egész szemet teszek a lukakba nem töröm össze. Fontos hogy az egyenként csomgolt cukornak semmi ragadásgátló anyag nincs a felületén.
Gratulalok a suteseitekhez! TInektek nagyon jol es szepen sikerult minden. Gyonyoru a cukros mezes dozozka! PAARIZA, a Tied megtartja a szinet./cukor/ Nalam nagyon kivilagozodik, szinte nem is latni az eredeti szinet. Mitol van ez?? Pedig tenyleg jool megtomtem cukival.
Itt hozom a suteseimet.Rossz szellemek toltik meg mostansag a sutomet.
Uveges-mezes sutes elott
..es sutes utan
Erdelyi almas kremes.EEEZ is:Mert a zselatin nemjol mukodott es a krem hig gyermek... maradt.A piskota visszaesettDE a torta igy is finom volt. Citromos almas yoghurttorta.Ajandekba keszult, ezert is hagytam a csatba.Szallitani kellett.
Piskota es zselatin tippeket kerek hogy legkozelebb nehogymaaan a holdba keljen celoznom. Oregszem, vagy a zselatin nemvolt eleg??
Limara köszi a válaszod , azt hiszem igazad van.Legközelebb megpróbálok kisebbet hajtani az elején.
A másik kérdésem hol veszel olyan zacskót aminek a forrasztás alatt nincs plusz nylon? Már hetek óta keresem , de még vastagabbat sem láttam , nemhogy ilyet.
Míg nem jönnek a szakértők, akik biztosan hasznosabb tanácsokkal is ellátnak majd. Én a marcipánt két folpack darab között szoktam nyújtani. Gondolom lehet porcukrozni is, de félő, hogy a sok porcukor miatt más lesz az állaga?
A tortát körbe bekenem vajjal, de csak nagyon vékonyan, amit előtte egy kevés cukorral fel is habosíthatsz. Én nem szoktam, elég édes már enélkül is a süti. Miután lekented beteszed a hűtőbe legalább egy órára, hogy a vaj jól megdermedjen rajta, majd erre már szépen rásímul a marcipán. Ezt a sok okosságot Brigittától tanultam ám, és bevált!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit