Többek kérésére nyílik ez az új topik, amiben a sütéseinket tudjuk megmutatni és megbeszélni. Ez mostanáig az általánosban zajlott, remélem ez a "kiválás" nem fog senkinek bonyodalmat okozni. Én azért úgy gondolom, hogy, ha valaki ott - vagy ott is - szeretné megmutatni amit készített, annak a továbbiakban sem lesz akadálya vagy ellenzője.
További jó sütögetést kívánok mindenkiek, üdvözlettel, Margit
Piroska,a kinyomos receptje a ,Bármi,amit,,,,,,,,oldalon van a 198-179,-es oldalon.A kinyomót HBKati feltette a konyhaiba ,pont olyan az enyim is.A begyurt tésztát hütöbe kell tenni 1/2-1 órát. A tepsire tedd a gépet és arra nyomd,sorban egymás után.Vigyázz ne legyen meleg a tepsi és a tészta se.sok sikert üdvözlettel :Mariska A tepsit nem kell kenni tiszta ,(zsirmentes legyen),kisülés után 1 percig várj csak utánna vedd le lapáttal a tepsiröl,mert morzsolodik mikor kiveszed a sütöböl.
Szia Sumi48! A 6761-es hozzászólásodban látott kinyomós sütik gyönyörűek. Milyen recept alapján és milyen kinyomóssal készíted őket? Én többfélét vettem már, de sosem akarnak leválni a kinyomóról. Mi a trükkje?
A kooktán nézegettem a különféle érdekes konyhai eszközöket.Láttam egy harmonikaszerűen gyűrt sütőlapot , amit wolfszahn sütőnek neveznek.Próbáltam megtudni a netről , hogy ez milyen készítmény lehet , de nem találtam semmit. Ha valaki hallott erről , vagy van receptje , kérem ossza meg velem , nagyon érdekes lehet.
Szia Belly ! A véleményedet szeretném kérni .Mit gondolsz a Marlenka lapjai vajon jók lennének -e a hatlaposhoz? (Ha tudod mire gondolok ) A férjem kedvence ez a süti , de sajnos fulladásos rohamokat kapok a szalalkáli szagától.Arra gondoltam esetleg van hasonló tészta sütőporral vagy szódabikarbónával is.
Látom, nem egy legény van a gáton! Milyen szép dolgok készültek! Persze, mint mindig, teszem hozzá gyorsan, mert itt már csak ez dukál az ügyes pékecskéknek! Ildikó megint hozta a formáját!!!Ritkán hoz képeket, de akkor aztán......Én meg csak nyelek, csak nyelek, és örülök neki, hogy legalább a sütési kedvetek él, és virul! Azért remélem, nemsokára nekem is visszatér! Addig pedig csak gratulálni tudok minden ügyes kis pékecskének!
Nálam 1 csésze mindig 250 ml,így fél csésze 125 ml.
A tepsi mérete 30x17 cm{nagyim kis zománcos tepsije}{Ezeket be is írom a receptbe,köszi,hogy megkérdezted}
Szerintem jó a bolti sűrített tej,bár nem tudom a tiéd milyen sűrű.Nem lesz beton szerintem,így is olyan jó kis puhácska,pudingszerű belül,enyhén fondantos a teteje,de nem kemény.
BELLY, akkor itt lenne az az 1-2 kerdes: A Te cseszed mekkora? Mennyi lehet az a 1/2 csesze, Mekkorara es milyen vastagra nyujtod a tesztakat? Itt nekem csak cukrozott joo suru suritett tejem van hozza. AZ JO?? Ha ennyire suru tejem van, nem lesz a krem helyett itt nekem beton belole igy? Irnal bovebbet igy a tapasztalataidrol? KOSSSZIII!!!
GALIGA !Gabi ! bocsánat, ez kimaradt: KENYERÜNK A MINDENNAPI CIMSZÓ ALATT TALÁLOD.
LIMARA - már megint bünbe akarsz szábítani ? (hagyom magam) Megyek megkóstolni a főtt pereceid, aztán újra elcsábulok. Tegnap megsütöttem az almáspitéd, hát annak is óriási keletje volt, azaz tényleg volt, mert már nincs belőle. Én még megspékeltem egy kis magozott meggyel, mert az alma nagyon édes volt.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit