Limara és Iza! (vagy bárki aki tud segíteni, sütött már így kelt tésztát)
Szeretném megkérdezni ha csak reggel szeretném megsütni a bagettet, amit előző este megformáztam és hűtőben altattam, akkor mikor kell bevágni? és milyen sütőbe kell tenni? reggel meg kell kenni valamivel? és ilyenkor mennyi ideig kell keleszteni először? formázás után is kell még keleszteni? vagy mehet be a hütőbe?
Elnézést a sok kérdésért, de én így még nem sütöttem kelt tésztát.
Limara! Én sem maradok ki a jókívánságokat írók sorából! Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! Maradj nagyon-nagyon sokáig ilyen ügyes, szorgos kis pékecske a családod, és persze a mi örömünkre is!
Nem fontos, hogy hány gyertya van a tortádon,
Nem fontos, hogy hányszor múlt el a karácsony,
Csak az fontos, hidd el, és ez hoz majd diadalt:
Maradj a szívedben örökké fiatal!
Nem tudod, hogy később Ki lesz majd belőled,
Nem tudod még hány buktató van előtted,
De lásd meg a szépet és keresd a jót,
Meg fogod találni a neked valót.
Legyen az életed olyan, mint szeretnéd,
Tegyél meg mindent, mit igazán szeretnél,
Ha kell majd segítség, jönnek a barátok,
Sok boldog születésnapot kívánok!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit