Yldyco sajnos ehhez nem tudok hozzászólni .Kukoricalisztet csak a tortillához szoktam használni. A polentás kenyérbe pedig kukoricakását , de azt ugye darával főzzük. Te leszel az úttörő , ha kipróbálod. Számolj be milyen lett ?
Iza tőled szeretném kérdezni, mert tudom, hogy te sokat sütsz bagettet, de bárki segítségét szívesen veszem, akinek tapasztalata van e téren.ír
A bagett tésztájába lehet tenni kukoricalisztet? hogy ropogós legyen. Abból indultam ki, hogy én a panírozáshoz és a sörtésztához is évek óta kukoricalisztet használok, attól fantasztikusan ropogós lesz a rántott és a sörtésztás is.
Ha lehet, akkor milyen arányban? 50 dkg lisztnek mennyi része (hány dkg) lehet kukoricaliszt?
Neene a rozs és tönköly lisztet szoktam keverni , de a finomat és rétest nem. Mivel a kalácsokat fele-fele arányból sütöm , jobban szeretem kimérni.A konyhaszekrényben a kezem-ügyében tartom két külön dobozban (Így nem is hideg soha) gyorsan megy a kevergetés .Egyébként nem hiszem , hogy gond lenne ha összekevered.
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit