Én a nyanyát is teljeskiörlésű tönkölybúzából csinálom. A géphez adtak recepteket igaz? Van teljeskiörlésű recept is gondolom, meg teljes kiörlésű program. Én variálgattam, próbálgattam, hogy mennyi nyanyát és mennyi friss élesztőt lehet adni a gépi alaprecepthez, hogy ne jöjjön ki a tészta a formából. Tehát én a géphez adott recept szerint teszek bele mindent, csak azon felül még nyanyát is.
Nem rég találtam rá a oldalra és annyira megtetszett, h regisztráltam:)
Pár hónapja meglehetősen elkapott a süthetnék és azóta napi szinten sütök vmit:) Nem is oylan rég vettem egy kenyérsütőt. Az első 3 kenyér, mait sütöttem nem igazán volt az igazi. Szeretném a tanácsotokat kérni. Mit rontottam el, ha a kenyerém széle nagyon kemény és vágni is alig lehet:( ill. milyen receptet ajánlotok teljes kiőrlésű kenyérre a kenyérsütőben?
A tanácsaitokat előre is köszönöm. Mivel új vagyok még, nem volt alkalmam mindent áttanulmányozni az oldalon, és emiatt előfordulhat, h az egyik kérdésemre már van válasz az oldalon. Ha így van légyszi mondjátok el, h hol találom:)
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit