Dagasztás után duplájára keleszted aztán formázod.
Formázás után azonnal vágd be és azonnal tedd hütőbe. Mindenképpen sütőzacskóba kellene
tenned. Amíg bemelegszik a sütőd addig hagyd csak kint. Mehet a sütőbe. Hideg sütővel is indíthatsz. Érdemes mindkét verziót kipróbálni, neked melyik válik be.
Én így csinálnám. Én csak kenyeret sütöttem ezzel a hibernálási módszerrel.
Limara és Iza! (vagy bárki aki tud segíteni, sütött már így kelt tésztát)
Szeretném megkérdezni ha csak reggel szeretném megsütni a bagettet, amit előző este megformáztam és hűtőben altattam, akkor mikor kell bevágni? és milyen sütőbe kell tenni? reggel meg kell kenni valamivel? és ilyenkor mennyi ideig kell keleszteni először? formázás után is kell még keleszteni? vagy mehet be a hütőbe?
Elnézést a sok kérdésért, de én így még nem sütöttem kelt tésztát.
Limara! Én sem maradok ki a jókívánságokat írók sorából! Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked! Maradj nagyon-nagyon sokáig ilyen ügyes, szorgos kis pékecske a családod, és persze a mi örömünkre is!
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
Hangulatjelek
A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.
Margit: emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit