E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni :-) Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
MIvett

2005.07.29. 09:19 -

Üdv mindenkinek!

Szeretnék megosztani veletek egy isteni süti receptjét, nálunk mindenki imádja:

Ostoros rétes

Hozzávalók: 60dkg finom liszt, só, 2ek. étolaj, 3 tojás sárgája, 6dkg cukor, 4 dl tej, 5dkg élesztő (v.1cs. porélesztő)

Töltelék: 25dkg margarin, 20dkg porcukor, 1cs. vaníliáscukor, 3 ek. kakaópor

Az élesztőt felfuttatjuk, a többi hozzávalóval szépen kidolgozott tésztát készítünk, kb a duplájára kelesztjük. (lágy tésztát kapunk!!!) A töltelékhez a margarint a cukorral, kakaóval jól kikeverjük. 6 részre osztjuk a tésztát, egyenként kinyújtjuk és megkenjük a töltelékkel őket, feltekerjük. 3-3 rudat összefonunk, mint a copfot, tetjüket tojással megkenjük. Közepes tűznél sütjük.

Jó étvágyat hozzá! Ivett

"Shane" véleménye és képei a receptről:

Megtaláltam a receptet egy süteménykönyvben, ott megadták a só mennyiséget 1 mokkáskanál.
Amit az indexen is írtam, hogy a fél adag is kirepedt és kifolyt a margarinos-kakós töltelék, de ugyanezt megtette a teljes adag is csak az még a tepsiből is kifolyt, pedig szintén az a könyv írta, hogy egy kb 20x30 cm-es tepsiben kell sütni a kettőt, hogy ne terüljön, hanem felfelé nőjön.
Nem tudom, hogy én csináltam valamit rosszul, vagy ez tényleg így viselkedik (mármint kifolyik)
Arra gondoltam, ha mégegyszer csinálok teljes adagot, akkor sem csinálok 2 fonatot, hanem csak egyet, vagy esetleg egy négyeset, és ennél nagyobb tepsiben sütöm :)
 

 

Batka véleménye:

No, összegezném az ostoros rétessel kapcsolatos tapasztalatokat, mert nem repedt ki! Úgy tűnik, a beigliforma a titok, így ugyanolyan réteges lett, mint a fonott, csak nem olyan szabálytalanul oszlik el benne a töltelék. 1. Kivételesen grammra pontosan kimértem mindent, a tegnapi próbálkozással ellentétben csak finomlisztet használtam, fél adaghoz 1 tojássárgáját és 1/4 kocka élesztőt tettem. A tészta kézi robotgéppel elég hamar, nagyon szépen összeáll, és elválik a táltól. 2. Alaposan belisztezett felületen kb. 55x30 cm-es téglalapot nyújtottam, rákentem a hideg(!) tölteléket (mert a vajat elfelejtettem kivenni a hűtőből, ezért mikróban megolvasztottam), a két szélét felhajtottam, nehogy kifolyjon a töltelék, és arra merőlegesen felcsavartam, mint a beiglit. Tégla alakú Profis szilikonformába fektettem, a tészta szabad széle felülre került. A tekercs két végét kicsit felfelé kellett hajlítani, mert ahogy emeltem, megnyúlt, de ez nagyon szép mintát adott ki a kész kalácson. 3. A tetejét olvasztott vajjal megkentem, három helyen hústűvel megböködtem. A sütőt 50 fokra melegítettem, kikapcsoltam, itt kb. 40 percet kelt. A sütőajtót nem nyitogattam, csak elindítottam az alsó-felső sütést, és bemelegedéssel együtt 30 perc alatt sült meg.

ILDIKO Előzmény | 2006.09.21. 21:06 - #427

RIZSLISZTES PISKOTATEKERCS /-golyok-/

3db tojasbol,10dkg cukorbol, 10dkg rizslisztbol es egy mokkaskanalnyi sutoporbol kizsirozott ozgerincformaban piskotat sutunk.A megsult piszkotat osszemorzsoljuk 10dkg vajjal,10dkg cukorral,2Ek pikans gyumolcsizzel, 1Ek kakaoval es 10dkg daralt dioval.A masszat porcukorral behintett folian kezzel szetnyomkodjuk, rakenunk gesztenye- vagy csokolade kremet, ovatosan feltekerjuk, es egy napig a hutoben allni hagyjuk, majd szeleteljuk.Ugyanebbol a masszabol kis golyokat is formalhatunk es 1szem rumos meggyet nyomunk a kozepukbe.


ILDIKO Előzmény | 2006.09.21. 20:57 - #426

RIZSLISZTES ALMAS-DIOS LEPENY

Egy keves langyos,cukros tejben feloldunk 3dkg.elesztot, hozzaontjuk 20dkg.rizsliszthez, adunk hozza dionyi zsirt,1db egesz tojast, csipetnyi sot, sz.szerint meg egy keves tejet, es jol kidolgozott tesztat gyurunk belole.Cipova formaljuk, melegitett konyharuhaval letakarva 1ora hosszat kelni hagyjuk,majd kinyujtjuk.Jol kizsirozott-lisztezett tepsibe tesszuk, es ismet kelni hagyjuk.Mielott a sutobe tennenk, megszorjuk a teszta tetejet cukorral elkevert daralt dioval es nagyon vekonyra vagott almaszeletekkel.Mersekelt rtuznel sutjuk,meg melegen meghintjuk porcukorral.Ezt izesithetjuk Vanilia v. fahejporral. Negyszogletes db-okra vagva talaljuk.


ILDIKO Előzmény | 2006.09.21. 20:47 - #425

RIZSLISZTES TUROKIFLIK

1/4.kg vajat/250gr/,  1/4kg turoval, ugyanennyi rizsliszttel, 1dl.tejfollel es keves soval jol osszegyurjuk. 1/2cm.vastagra kinyujtjuk, negyszogletes db-okat vagunk belole, mindegyikre egy kis halom kemeny lekvart teszunk, felbehajtjuk, a szelet kisse lenyomjuk,es kizsirozott tepsiben, forro sutoben megsutjuk.Meg melegen megszorjuk vanilias cukorral.


ILDIKO Előzmény | 2006.09.21. 20:41 - #424

RIZSLISZTES BUNDAS ALMA

4-5db nagyobb , hibatlan almat meghamozunk, 1cm vastag szeletekre vagjuk, es ezekbol a maghazat kiszurjuk.Az almakarikakat elobb rizslisztbe, majd rizslisztbol keszitett suru palacsinta tesztaba martjuk, es bo forro olajban szep sargara sutjuk.Az olajtol lecspegtetve, meg forron, beszorjuk vanilias v. fahejas cukorral, es azonnal talaljuk.Keszithetjuk ugy is hogy a palacsinta tesztaba 2-3db hamozott almat es kisse vastagabb palacsintakat sutunk belole. Ezt is porcukorral megszorva talaljuk.


ILDIKO Előzmény | 2006.09.21. 20:33 - #423

A rizslisztes palacsinta receptnel ha elhagyjatok a cukrot, sosan is keszithetitek es vmi sos toltelekkel is lehet tolteni.

Pl:fuszeres zoldseggel toltve es meg a vegeiit is behajtva  olajban friturozni . /ezt itt  LUMPIANAK nevezik.Kinai , Vietnamit is ismernek.husika db-okkal, pl: pipicici/


ILDIKO Előzmény | 2006.09.21. 20:28 - #422

RIZSLISZTES FELFUJT

Fel liter vanikias tejbe belevegyitunk 12.dkg rizslisztet, es allandoan keverve surure fozzuk.Hulni hagyjuk.Kozben 4 tojassargajat, 12.dkg cukorral habosra keverjuk, es a kihult pephez adjuk, vegul hozzatesszuk a 4.tojas feherjebol felvert kemeny habot.--A masszat erosen kivajazott formaba--tuzallo talba ontjuk,lefedjuk es gozben kifozzuk--vagy fedo nelkul a sutoben kisutjuk.Gyumolcsizzel,edes ontettel talaljuk.

Nem probaltam ki meg.


ILDIKO Előzmény | 2006.09.21. 20:21 - #421

RIZSLISZTES-PALACSINTA

Ket egesz tojast elkeverunk 10.dkg rizsliszttel,csipetnyi soval,egy kanalka cukorral, es higitjuk 4dl tejjel.Zsirral v. olajjal megkent palacsinta sutoben a szokasos modon megsutjuk a palacsintakat./Ha a tesztaba 3-4Ek olajat keverunk, csak az elso db sutesehez kell a sutot kizsirozni./Izles szerinti toltelekkel toltjuk.

Nekem izlett es jol sikerult.


rabim Előzmény | 2006.09.21. 19:07 - #420

Manyi süti

tészta: 2 egész tojás, 2 evökanál méz, 2 e.kanál kakaó, 20 dkg cukor, 1 k.k. szódabikarbóna, 6 dkg puha vaj <--- ezt mind kikeverni, majd összegyúrni 40 dkg liszttel.

3 lapot sütni rendes lángon. (alufólián nyujtom és sütöm).

krém: 1 liter tej , 6 púpos evőkanál liszt. Felfőzni. (óvatosan, hogy le ne égjen)

Kikeverni 25 dkg Ráma, 20 dkg cukor, 2 cs. van. cukor.

A tetejét le  lehet kenni a saját krémmel, vagy leönteni csokimázzal

.


EmMargit Előzmény | 2006.09.19. 23:42 - #419

Margareta51

Kukoricadaras kenyer    
1 kg finom liszt,2oo gr kukoricadara,dio nagysagu eleszto,cukor,so,viz.

A kukoricadarat megfozni higra ki huteni hozza adni az elesztot,1 kanal
cukrot,lisztet es annyi vizet amennyit fel vesz tovabba ugy kell eljarni
mint a kenyer sutesnel.4o percet sutni.


EmMargit Előzmény | 2006.09.19. 23:32 - #418

Joli

Kefires buci

10 dkg tk. tönkölybuza liszt
35 dkg BL 80 liszt
2,5 dl kefir
1 ek méz
2 dkg Rama
2,5 dkg éleszt"o
késhegynyi aszkorbin.

Dagasztás, kelesztés duplájára majd 4 felé vágtam és kb. 20x30 cm-es kinyujtottam a rövidebbik felét"ol kezdve feltekertem majd félbevágtam. Ugy tettem a tepsire hogy a tekerés legyen felül és ollóval megcsipkedtem. Hagytam megkelni majd ezt is forró vizzel lekentem miel"ott betettem a forró süt"obe. Jó b"oven kentem rá a vizet egy pici lecsorgott a tepsibe is igy jó g"oz lett a süt"obne.

sünik


csokivacsi Előzmény | 2006.09.14. 18:01 - #417

CSOKOLÁDÉMÁRTÁS(fánkhoz)

HOZZÁVALOK:10dkg porcukor,2tojássárgája,3dl tej,1kiskan.liszt,1cs.vaniliás cukor,1dl fözötejszin,15dkg étcsoki,3cl rum.

ELKÉSZITÉS:a cukrot a tojássárgájával,1dl tejjel meg a liszttel simára keverjük,a többi tejet a vaniliás cukorral,a tejszinnel meg az összetört csokival addig fözzük mig a csoki fel nem olvad benne.A lisztes keveréket hozzáöntjük és habverővel kevergetve kb.3percet forraljuk,amig be nem sürüsödik.Végül a rumot is belekeverjük és forron tálaljuk a fánkhoz.


csokivacsi Előzmény | 2006.09.14. 17:56 - #416

TUROS CSÖRÖGE

HOZZÁVALOK:40dkg liszt(fele rétesliszt is lehet),8dkg vaj,2csapott evőkan.kristálycukor,csipet so,1evőkan.rum,2evőkan.tejföl,5tojás sárgája.

TÖLTELÉK:25dkg tehénturo,1evőkan.tejföl,2evőkan.porcukor,2evőkan.mazsola,1citrom reszelt héja.

ELKÉSZITÉS:a lisztet a vajjal elmorzsoljuk,hozzáadjuk a többi belevalot,hogy rugalmas tésztát kapjunk.Két részre osztjuk és letakarva a frigoba tesszük kb.1orára.Közben elkészitjük a tölteléket,a turot áttörjük,majd tejföllel,porcukorral,ctromhéjjal,mazsolával összekeverjük.A tésztát kinyujtjuk,majd a töltelékből kb.12sb halmocskát rakosgatunk egymástol egyenlő távolságba.A másik tésztalapot is kinyujtjuk és a turoval megrakottra illesztjük.A töltelékek között a tésztát jol lenyomkodjuk,majd derelyemetszövel vagy késsel kivágjuk,igy négyzet alaku formát kapunk.

Bő forro olajban kisütjük és vaniliás porcukorral megszorva tálaljuk.


Hirina Előzmény | 2006.09.14. 09:35 - #415

Olajos kifli

1 kg liszt

6 dl tej+2 dl olaj
kb. 7-8 dkg élesztő
só, cukor, a tölteléktől függően.

A lisztet tálba szitáljuk, sózzuk.A folyadékot (tej+olaj) meglangyosítjuk, a liszthez öntjük, belemorzsoljuk az élesztőt és beleszórjuk a cukrot, jól kidagasztjuk.
Az arányok fontosak, mert így nem kell sem folyadék sem több liszt hozzá. Nyolc kis cipóra oszjuk és bármilyen töltelékkel tölthetjük, nem kell keleszteni.
Nálunk mákkal és lekvárral, vagy sajttal (ez alá kenek egy leheletnyi margarint) és párizsis tojáskrémmel a legnépszerűbb, de ma pl. virslis buci készül majd belőle. Felvert tojással megkenjük és sütjük.
Mivel 1 kg liszt már nem fér a kenyérsütőmbe, 1/2 vagy 3/4-ed adagot szoktam belőle csinálni, ha nincs lelkierőm kézzel dagasztani.

 


rabim Előzmény | 2006.09.13. 21:44 - #414

 

Linzerkoszorúk

Hozzávalók:50 dkg liszt, 20 dkg porcukor, 1 margarin, 3 tojás, 10 g. sütőpor, 1 cs. van. cukor, fél dl tej., ribizli v. sárgabarack lekvár. ( kb. 30- 35 db)

A porcukrot a tojássárgájával habosra keverjük, majd a tejjel higitjuk. Hozzákeverjük a margarint, lisztet, vaniliás cukrot, sütőport, és lágy tésztát gyúrunk belőle

(robotgéppel is lehet).     

30 percig állni hagyjuk, majd kb. 3-4 mm vastagságura nyújtjuk. A feléből egész , a másik feléből középen lyukas formára szaggatjuk. (virágos kiszúró)

langyos sütőben világossárgára sütjük (majdnem puha még a tészta, mikor kivesszük). A tepsiben hagyjuk kihülni. Az egészeket sült aljukkal felfelé forditjuk, közepükre mokkáskanálnyi lekvárt teszünk, majd a lyukas tésztákat sült felükkel lefelé, -előzőleg porcukorral meghintve,- helyezzük rá a lekváros tésztára.

Nagyon finom, mutatós omlós tészta!Egy baja van, hogy gyorsan elfogy!


Joli Előzmény | 2006.09.13. 19:36 - #413

Baugett
hozzávalók:

1,5 dl tej
1,5 dl langyos víz
1,5 tk só
1 ek méz

55 dkg BL 80 liszt
1/3 friss élesztő

1 tk cukor

1,5 dkg Rama
késhegynyi aszkorbin sav

1 tk sikér

 

mindent a gépbe, 20 perc dagasztás, 20 perc kelesztés,
kiborítani 4 részre osztani, kinyújtani, feltekerni, hogy kb. 30 cm-es rudakat kapjunk. 4 rudat formázni, bevágni, egész felvert tojással megkenni szezámmaggal megszórni.Tepsin keleszteni és sütni.


Limara Előzmény | 2006.09.11. 08:56 - #412

SZALAGOS FARSANGI FÁNK (Príma konyha)

60 dkg finomliszt, 3,5 dkg élesztő, kb. 3,5 dl langyos tej, 4 csapott ek. cukor, 0,5 dl rum, 4 tojássárgája, 1 mk. só, 1 citrom, vagy narancs reszelt héja, 7 dkg olv. vaj

Gépben tésztát dagasztunk, hólyagos, lágy tésztát kapunk, amit letakarva kb. 40 perc alatt a duplájára kelesztünk. A tésztát kiborítjuk, finoman átgyúrjuk, másfél ujjnyi vastagra nyújtjuk. 8 cm átmérőjű fánkszaggatóval kiszúrjuk, langyos helyen fél órát újra kelesztjük.

Sütéskor a tészta tetejét ujjunkkal kissé benyomjuk, középen, forró olajba tesszük, úgy, hogy a benyomott oldal kerüljön alulra! Fedő alatt, közepes tűzön másfél percig sütjük, majd a másik oldalát fedő nélkül! szintén másfél percig sütjük. Így biztosan szalagos lesz a fánk.

Évek óta ez a recept alapján készítem, mindig nagy sikere van. Narancshéjjat szoktam általában belereszelni, nagyon megbolondítja. Jó étvágyat hozzá!


EmMargit Előzmény | 2006.09.10. 22:12 - #411

Én megvariáltam a kefires lángost, Bezsa és Kriszti receptjéből csináltam egy harmadikat. Valahogy így:

Kefires lángos

  • 60 dkg liszt
  • 2 tojás
  • 500 g-os kefir
  • 3 dkg élesztő
  • 2 csapott kk só
  • 1 kk cukor
  • 1 ek olaj
  • még kb 10-15 dkg liszt a dagasztás közben, mert szerteszét folyt a tészta

A tésztát annyira liszteztem, hogy még mindig a kenyértésztánál jóval lágyabb volt, kicsit még ragadt is a kezemhez amikor kiszedtem. Kb 15 pec dagasztás után olajozott kelesztőtálba borítottam és betettem a hűtőbe. Néhány óra múlva olajos tálcára borítottam, majd tenyérrel egy vaskos koronggá nyomkodtam szét. Ezt elvágtam a pizzavágóval 16 db-ra, egyenként  kihúzogattam nagyobbra és forró olajban kisütöttem. Kicsit vastagabbra hagytam a tésztát, mert mi nem szeretjük, ha a közepén ropogósra sül a lángos, hanem, ha végig finom puha, van mit harapni rajta.

A lángos nagyon finom lett, egyáltalán nem szívta magába az olajat: A maradékot a hűtőbe visszatettem, hogy másnap süssem meg. Az eredeti recepteknél is szó van róla, hogy ez a tészta hűtőben tártolható egy darabig.

a megkelt tészta eldarabolva így sült, a háttérben csöpögnek a megsültek tálalva tálalva


EmMargit Előzmény | 2006.09.10. 16:09 - #410

Hirina

Lángos

  • 25 dkg főtt áttört burgonya
  • 50 dkg liszt
  • 3 dl tej
  • só,
  • cukor
  • 1/2 budafoki élesztő.

Kenyérsütőben dagasztom, ha kell, teszek még hozzá egy kis lisztet. 30 perc kelesztés után gyúródeszkán kinyújtom, szaggatom, és letakarva hagyom még kelni.

Kicsit meghúzgálva teszem a forró olajba. Ez a lángos nálunk hetenként készül.
Ja, és néha a tésztába keverek pirított káposztát
is, az nálunk a káposztás lángos

Üdv mindenkinek, Hirina


EmMargit Előzmény | 2006.09.10. 15:00 - #409

HpKriszti

Kefires lángos

  • 3 dob.kefír,
  • 2 egész tojás,
  • 50 dkg liszt,
  • 1 dkg só (kb 2 kk),
  • 2,5 dkg élesztő,
  • és ha kell,akkor tej,hogy sűrű nokedli tészta állagú legyen.

Összemixeljük,betesszük a hűtőbe,ott is kelesztjük.Nekem már volt olyan,hogy nem volt,csak 2 kefírem,akkor kiegészítettem tejjel,nem lett gond,bármit variáltam rajta,isteni lett.Szóval eredetileg olajos kézzel kihúzzuk,és úgy sütjük,na ezt látni kellett volna,mikor először csináltam.Könyékig olajban,már meg kellett volna fordítanom,de olajos kézzel hogyan????Mikor már minden úszott az olajban,akkor beújítottam,azóta egy evőkanálnyit beteszek az olajba,és nagyon gyorsan a kanál segítségével ellapítom.Így ugyan kisebbek lesznek,de nekem ez jobban bejött.Nagyon gyorsan sül,és nagyon finom,fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal.....Apukám pedig lekvárral szereti,úgy is finom.


EmMargit Előzmény | 2006.09.10. 14:58 - #408

Bezsa

Kefires lángos:

  • 60 dkg liszt
  • 3 dkg élesztő
  • kb. 2 dl tejben felfuttatva (pici cukorral)
  • 1 kefir
  • 1 tojás

A felfutatott élesztőt összekeverni a többi hozzávalóval és hűtőbe tenni egy pár órára. Ha hamarabb akarod akkor ne tedd a hűtőbe, hanem valamilyen meleg helyre. Olajos kanállal szaggatni és olajos kézzel kinyújtogatni. Forró olajban sütni. Minden, ami jó, rápakolni. Sajt, fokhagymás tejföl stb. Az a jó még benne, bár nálatok ez a veszély nem áll fent, hogy a maradékot a hütőben lehet tárolni és akkor sütöm ki amikor enni akarjuk. Vagy pedig előre el lehet készíteni amikor ideje van az embernek rá. Aztán zsupsz be a hütőbe.


[607-588] [587-568] [567-548] [547-528] [527-508] [507-488] [487-468] [467-448] [447-428] [427-408] [407-388] [387-368] [367-348] [347-328] [327-308] [307-288] [287-268] [267-248] [247-228] [227-208] [207-188] [187-168] [167-148] [147-128] [127-108] [107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?