E.Margit oldala - kenyérsütés és minden, ami kelt tészta: gépi és sütőben sült kenyerek, kalácsok és péksütemények, receptek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
  
  
  
Néhány tanács és ötlet.......
 
Kenyérsütőgépek
 
Bioboltok
 
Lisztekről és magokról
 
Fórumok

Beszélgetés:

Receptek:

 
Receptek

 
Legújabb receptjeim
 
Ki vagyok én?

Bemutatkozások

 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fórum
Fórumok : Receptek : Bármi, amit érdemes megsütni vagy megfőzni :-) Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
MIvett

2005.07.29. 09:19 -

Üdv mindenkinek!

Szeretnék megosztani veletek egy isteni süti receptjét, nálunk mindenki imádja:

Ostoros rétes

Hozzávalók: 60dkg finom liszt, só, 2ek. étolaj, 3 tojás sárgája, 6dkg cukor, 4 dl tej, 5dkg élesztő (v.1cs. porélesztő)

Töltelék: 25dkg margarin, 20dkg porcukor, 1cs. vaníliáscukor, 3 ek. kakaópor

Az élesztőt felfuttatjuk, a többi hozzávalóval szépen kidolgozott tésztát készítünk, kb a duplájára kelesztjük. (lágy tésztát kapunk!!!) A töltelékhez a margarint a cukorral, kakaóval jól kikeverjük. 6 részre osztjuk a tésztát, egyenként kinyújtjuk és megkenjük a töltelékkel őket, feltekerjük. 3-3 rudat összefonunk, mint a copfot, tetjüket tojással megkenjük. Közepes tűznél sütjük.

Jó étvágyat hozzá! Ivett

"Shane" véleménye és képei a receptről:

Megtaláltam a receptet egy süteménykönyvben, ott megadták a só mennyiséget 1 mokkáskanál.
Amit az indexen is írtam, hogy a fél adag is kirepedt és kifolyt a margarinos-kakós töltelék, de ugyanezt megtette a teljes adag is csak az még a tepsiből is kifolyt, pedig szintén az a könyv írta, hogy egy kb 20x30 cm-es tepsiben kell sütni a kettőt, hogy ne terüljön, hanem felfelé nőjön.
Nem tudom, hogy én csináltam valamit rosszul, vagy ez tényleg így viselkedik (mármint kifolyik)
Arra gondoltam, ha mégegyszer csinálok teljes adagot, akkor sem csinálok 2 fonatot, hanem csak egyet, vagy esetleg egy négyeset, és ennél nagyobb tepsiben sütöm :)
 

 

Batka véleménye:

No, összegezném az ostoros rétessel kapcsolatos tapasztalatokat, mert nem repedt ki! Úgy tűnik, a beigliforma a titok, így ugyanolyan réteges lett, mint a fonott, csak nem olyan szabálytalanul oszlik el benne a töltelék. 1. Kivételesen grammra pontosan kimértem mindent, a tegnapi próbálkozással ellentétben csak finomlisztet használtam, fél adaghoz 1 tojássárgáját és 1/4 kocka élesztőt tettem. A tészta kézi robotgéppel elég hamar, nagyon szépen összeáll, és elválik a táltól. 2. Alaposan belisztezett felületen kb. 55x30 cm-es téglalapot nyújtottam, rákentem a hideg(!) tölteléket (mert a vajat elfelejtettem kivenni a hűtőből, ezért mikróban megolvasztottam), a két szélét felhajtottam, nehogy kifolyjon a töltelék, és arra merőlegesen felcsavartam, mint a beiglit. Tégla alakú Profis szilikonformába fektettem, a tészta szabad széle felülre került. A tekercs két végét kicsit felfelé kellett hajlítani, mert ahogy emeltem, megnyúlt, de ez nagyon szép mintát adott ki a kész kalácson. 3. A tetejét olvasztott vajjal megkentem, három helyen hústűvel megböködtem. A sütőt 50 fokra melegítettem, kikapcsoltam, itt kb. 40 percet kelt. A sütőajtót nem nyitogattam, csak elindítottam az alsó-felső sütést, és bemelegedéssel együtt 30 perc alatt sült meg.

ILDIKO Előzmény | 2006.06.19. 20:06 - #327

Ez tenyleg megint igazi Hmmmm..nek tunik.Azt hiszem hetvegen kiprobalom.Nagyon koszonom!.Mond Te megis milyen gyumivel tartod a legfinomabbnak? Ezt egy kicsit megnyomkodod benne v. egeszben hutod ki vele?

masala Előzmény | 2006.06.19. 20:00 - #326

Szia Ildikó!Könnyű.nyári,hűsítő és hűtőben süthető!

3 dl. joghurt  2 dl. tejszín  12 ek. cukor== ezeket kell összemelegíteni a cukor olvadásáig

1cs. zselatinport  1 dl. tejszínnel felmelegítünk

hozzákeverjük a langyos joghurthoz

kedvünkre való gyümölcsöket teszünk bele

folpackkal bélelt formában kihűtjük

 

Nálunk nagyon kedvelt,a fiam már több évfolyamtársának elvitte,mert a koleszban sokan megkóstolták.    üdv.masala


masala Előzmény | 2006.06.19. 17:45 - #325

Akkor én is  mondok egy jót! Ez az én lucskoskáposztám.Állítólag nagyon hasonlít az Erdélyihez.

Egy-egy csontra vágott/nem füstölt/ oldalast kevés zsíron /olajon/ lepirítunk.Felengedjük vízzel és majdnem puhára pároljuk.Beletesszük a nagyobb/kisebb/ cikkekre vágott fejeskáposztát, és készre főzzük.Közben persze ízesítjük:só, bors, kapor, csombor/borsikafű/.Ha megfőtt, akkor tejfölös habarással besűrítjük.Ne legyen olyan sűrű, mint a mi főzelékeink.  A kapor és a csombor adja a jellegzetes ízét.

Lu.cskoskáposzta néven én egészen más káposzta ételeket hallottam, de egy régi szakácskönyvben ez volt  ezen a néven.


EmMargit Előzmény | 2006.06.19. 02:53 - #324

Rabim

Ma olyan ételt főztem, amit még soha azelőtt.
Egy kedves ismerősöm a Nyirségből származik, és ott ez megszokott étel. 

Kapros gombóc fehér káposztával:

Hagyományos húsgombócot készitünk: darált hús, rizs, só,bors,pici piros paprika, fokhagyma, vöröshagyma, kevés örölt kömény, tojás.
Apró gombócokat készitünk, és forró , sós vizbe feltesszük főni. A fehér káposztát laskára vágjuk, és a gombócokkal együtt puhára főzzük.
Izesitjük : só, pici vegeta, apróra vágott kapor,
(recepten kivül én tettem bele jó sok vöröshagymát, és fokhagymát apróra vágva, egy zöldpaprikát, egy marék koktél paradicsomot, kevés lestyánt. Azt hiszem legközelebb teszek bele tárkonyt,és pici babérlevelet is.)
(Mikor megfő, gyenge rántást lehet bele tenni, és tejfölt.)
Most én csak natur joghurt+kicsi tejföl+egy kávéskanál liszttel készült habarást tettem bele.
Nagyon finomra sikeredett!


IldikoG Előzmény | 2006.06.17. 04:22 - #323

VAJ LABDA - OMLOS,LABDACSKA FORMAJU SUTEMENY

1 pohar vaj

1/2 pohar porcukor

1-2 csomag vanilascukor

1 3/4 pohar liszt

1/2 pohar nagyon ici-picire vagott dio

Sutot elomelegiteni 180 fokra.

Minden hozzavalot osszekeverni, kis golyokat gyurni, sutolapon megsutni, es ha megsult es egy kicsit kihult, porcukorba forgatni.. Nagyon fincsi.


IldikoG Előzmény | 2006.06.17. 04:13 - #322

LANGOS TESZTA A HUTOBOL

1 kg liszt

2 egesz tojas

1 cs. szaritott eleszto (1/2 dl cukros vizben felfuttatni)

1 tejfol (2 dl)

so

Az osszes hozzavalot osszekeverni es kb. 3 dl tejjes holyagosra kidolgozni.

Olajozott nylonzacskoba tenni es 4-5 orara a hutobe tenni. (Fagyasztani is lehet.)

 


IldikoG Előzmény | 2006.06.17. 04:08 - #321

CHILI AMERIKABOL

(vigyazat eleg nagy adag lesz belole)

1 kg daralt hus (en mindig pulykabol csinalom, de az igazi marhabol van, de jo a sertes vagy a csirke is)

1 kg es 30 dkg bab konzerv vegyesen (vilagos, sotet, piros, feher, fekete babok, vagy amit talaltok a polcon, a lenyeg, hogy vegyes bab legyen.)

45 dkg salsa (remelem otthon lehet kapni)

1-1 piros/sarga/narancs kalifornia paprika pici kockakra felvagva

2 hagyma aprora vagva

chili bors

cayenne bors

barna cukor

2 baberlevel

2 uveg teszta vagy pizzaszosz. (ha van izesitett akkor jo a gombas bele+7 fuszeres, vagy hagyomanyos teszta szosz -arra gondolok, amit a spagettire hasznaltok.

Megpiritom a hagymat vajon, hozza adom a 2 evokanal barnacukrot..icipici piritas utan bele a daralthusit, aztan egy kicsi chili borssal megszorom, majd jon a cayenne bors.

Ezutan johet a pizza vagy teszta szosz + 1 evokanal barnacukor.

Miutan a husika megfott, ontsd egy nagy labosba, ..add hozza meg az osszes hozzavalot, amit meg nem hasznaltal fel...keverd ossze....fozd 3 orat...es kozben kostolgasd, hogy eleg e bele a fuszer (bors). Vigyazz, hogy nehogy leegjen. (Lehet, hogy a cukrot a vegen kellene bele tenni?????)

Isteni, akik ettek mar itt chilit, mindenki azt mondta, hogy eddig ez volt a legjobb, amit eddig ettek, Remelem otthon minden hozzavalot meg lehet kapni


Batka Előzmény | 2006.06.16. 23:59 - #320

"NUTELLÁS/MOGYORÓS KALÁCS

csiky/Noreno/latsia
230 ml víz
1 tojás
450 g liszt
45 ml sovány tejpor
1/2 tk só
50 g porcukor
75 g vaj
7,5 ml (1 1/2 tk ) szárított élesztő

Én kenyérsütőben szoktam összekevertetni és keleszteni. Kelesztés után kinyújtom kb 65x45 cm-re(csak kb!!),megkenem mogyorókrémmel(nutellát szoktam),kettévágom a tésztát és belülről kifelé mindkettőt feltekerem.Majd a két feltekertet összecsavarom. A két végét összenyomom, és az eredeti recept kapcsos tortaformát ír,aminek van egy belső betétje,de nekem nincs így ,kuglófformában szoktam, amit én kikenek egy kis olajjal,épphogy!! Meleg helyen kb 30-45 perc újabb kelesztés,majd 200 fokos sütőben 30-35 perc sütés."

Én tejpor és víz helyett tejjel csináltam. Nem kell sajnálni belőle a nutellát!

EmMargit Előzmény | 2006.06.16. 23:34 - #319

Rabim

Szeretném elmesélni a baracskai pompos receptjét, ahogy én készítem.  Ez gyerekkoromban disznóvágás idején készült, minden család ismerte. Manapság már csak páran sütjük.


Kelt tészta kell hozzá, lehet sima kenyértészta, esetleg pici főtt krumplival is készithetjük.
A kelt tésztát kinyujtjuk kb. 1 cm vastagra, vékonyan beolajozzuk a tetejét, és rászórunk vékony csikokra, vagy kockara vágott füstölt szalonnát, füstölt kolbászt. (Ezt régen fehér szalonnával csinálták, és csak a kolbász volt füstölt.)
Majd feltekerjük , mint a beiglit vagy a rétest. Lehet rudban sütni, vagy patkó alakba formázni. A tepsi mérete szerint elhelyezzük, és pihentetjük langyos helyen kb. 20 percig. A sütőben közepes hőfokon szép világos pirosra sütjük. Melegen, hidegen egyformán finom. A mikróban is fel lehet melegiteni. Mi savanyusággal esszük.
A töltelék izlés szerint változhat! Csináltam párizsival, tojással, hagymával ......., ami éppen van otthon.


Limara Előzmény | 2006.06.16. 12:19 - #318

Nyársra sodort kenyérkék (barátnőm receptje)

0,5 kg liszt

1 cs. szárított élesztő

só, pici cukor

szárított oregánó, kakukkfű vagy provanszi fűszerkeverék

3 dl víz

Rugalmas tésztát dagasztunk, majd mogyoróvessző nyársakra sodorjuk, amiket előzőleg olajjal lekenünk.


Batka Előzmény | 2006.06.14. 20:44 - #317

Bagel
(fmelinda 76, nlc)

"Imádtam őket amcsiban...:-) a kedvenc a fahéjas mazsolás Philadelphia krémsajttal :-) A receptet az Oetker sütiskönyből vettem (a kezdőknek szóló :-)

3 dl víz, 1 kocka élesztő, két teáskanál cukor (felfuttatni), egy-két teáskanál só és kb 50 dkg liszt a tészta...

Én robotgéppel dagasztottam. Miközben kelt (20 perc) beáztattam egy kis mazsolát vízbe (hogy majd ne égjenek meg), bemelegítettem a sütőt 200 fokra, és odatettem egy fazék vizet.

12 (10-re is elég) részre osztottam a tésztát, kis fánkokat görgettem belőlük, a közepükbe belnyomtam az ujjam, hogy karikák legyenek (nem kell sok liszt a deszkára) aztán a gyöngyözű vízben 1-1 percig főztem mindkét oldalukat és kivajazott sütőlemezre tettem (6-6) őket. A forr víz szerintem kinyírja az élesztőt, mert jellegzetesen "nehéz" marad a tészta így....

A tetejét megkentem tojássárgával, szezámmaggal, mákkal, metélőhagymával (friss jobb) szórtam meg.

A kedvencem a fahéjas/mazsolás. A tészta ugyanez, tehát nem édes. Egy fél mokkáskanál fanéj és egy teáskanál mazsolát adtam, minden kis fánkhoz, így alakítottam őket karikává... Nagyon pikáns ízű, különösen krémsajttal!!!!

Egyébként a változatok száma végtelen: lehet vajjal enni piritósként, szendvizsnek lazaccal, sonkával, sima krémsajttal is, körözöttel is...stb"

EmMargit Előzmény | 2006.06.13. 19:27 - #316

Kakaós csiga, Rabim

 

30 dkg liszt,

2,5 dkg élesztő,

1 tojás sárgája,

1 evőkanál olaj,

pici só,
2 és fél evőkanál cukor

annyi langyos tej, hogy keményebb tésztát kapjunk


töltelék: 6 evőkanál porcukor, 2 evőkanál holland kakaó ,1 cs. vaniliás cukor

10 dkg margarint megolvasztunk. Az élesztőt megfuttatjuk a tejben, hozzáadjuk a liszthez és a többi hozzávalóval összekeverjük. Kelesztőtálba tesszük, kb. 20 percre. Ha kész, kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra, az olvasztott rámával megkenjük a tésztát, és rászórjuk a tölteléket. Feltekerjük, és ujjnyi szeletekre vágjuk. Közepes méretü tepsit  a maradék rámával kikenjük, a tésztát lerakjuk. A tekercsek oldalát is megkenjük a rámával. Ha maradt a 10 dkg-ból, azt a sütemények tetejére locsoljuk. A sütőt előmelegitjük közepes lángon, és a pihentetett tésztát kb. 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük..


masala Előzmény | 2006.06.13. 17:31 - #315

Tündibündi itt a répatorta.

3odkg barnacukor, 2dl olaj--ezt jól kikeverni,egyenként hozzáadunk 4 tojást és 3-4 percig keverjük. 13dkg telj.kiőrl.lisztet és 15dkg sima lisztet,1cs vaníliáscukorral,1/2cs. sütőporral,pici sóval,1kk.fahéjjal,1narancs reszelt héjával, 38dkg/nem tévedés/reszelt sérgarépával,1odkg összevagdalt dióval,3-5ek.mazsolával hozzáadjuk a tojásos keverékhez.Egy 26cm-es tortaformába öntjük,amit előtte kikenünk marg. és kilisztezünk. Előmelegített sütőben,közepes lánggal kb. 1 órán át/ill. tűpróbáig/sütjük. Légkev. sütő 165fok.

Sose felejtsd el kihűteni,mielőtt ráteszed a sajtkrémet!

15dkg nem ízesített v. tejszínes sajtkrém, 12dkg vaj v. marg., 25dkg porcukor, 1kisk. vaníliáscukor

A sajtkrém helyett én tettem már rá keserűcsok. öntetet,sőt volt,hogy semmi sem volt rajta,úgy fogyott el.


Limara Előzmény | 2006.06.13. 08:45 - #314

Sajtos pogács(Apátfalfi lakodalmas)

Fél kiló liszthez 1 ek. sót adunk, majd 1 cs. Ramat elmorzsolunk benne. Ekkor jöhet hozzá 20-25 dkg reszeltsajt, 1 tojás, és 1 doboz tejföl, amiben 2 dkg élesztőt felfuttattunk. Rugalmas tésztát gyúrunk belőle, és legalább 2 órára, de a legjobb 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk, tojással lekenjük, tetejét sajttal megszórjuk, apró pogácsákra, vagy hosszu stanglikra szaggatjuk.

A recept készülhet élesztő nélkül is, akkor is kell pihentetni, és akkor is nagyon finom.

Uez a tészta az alapja a sajtos szálnak is, de akkor a tésztából kihagyom a sajtot, egészen vékonyra nyújtom, kb. 2 mm, és az összes 30-35 dkg sajtot a tetejére teszem. A sajt vastagabb legyen mint a tészta. Előtte tojással lekenem, amibe egy kevés ételízesítőt teszek. Csíkokra vágom és úgy sütöm. Jó étvágyat hozzá! Üdv


Limara Előzmény | 2006.06.12. 08:29 - #313

Szia Margitka! Nekem is a testkontrolos tortilla volt a kedvencem, hihetetlenül finom. Mikor fogyiztam, nagyon sokat készítettem. A fogyi most is aktuálissá vált, mert tegnap majd leszédültem a mérlegről, fél év alatt, mióta megvan a gépem és állandóan sütögetek, 8!!!! kilót híztam. Azon gondolkozom, hogy elcsomagolom a gépet. Tiszta depresszióba estem, bár tudtam nyílván, hogy híztam, a ruháim mutatták, na de ennyit! Szóval jöhet megint a zöldséges tortilla, még jó, hogy azóta van Norbi majonéz is. Üdv: Limara

EmMargit Előzmény | 2006.06.11. 22:15 - #312

Rabim

A tortillat magam sütöm a Testkontroll könyv receptje szerint.

4 rész kukoricaliszt,

4 rész búzaliszt,

1 rész búzakorpa,

1 rész búzacsira.

 

Egy kis langyos mézes vizben megfuttatott élesztővel, némi sóval, vajjal, és annyi vizzel, hogy jó lágy tésztát kapjak, összekeverem. Teflon serpenyőben mint a palacsintát megsütöm. Ne süssük túl, mert akkor tekergetni nem lehet.


Töltelék: párol brokkoli, karfiol, nyers sárgarépa reszelve, esetleg cukkini, tök izlés szerint


Elkészitése:  a tortillát kenjük meg vékonyan majonézzel, erre kell rászórni a fenti zöldségeket, rá kevés savanyukáposzta, vagy helyette kovászos ubi, saláta, csirák,vagy csak kevés lilahagyma ki-mit szeret. Kicsi ketchuppal meglocsolni, pici só, majd feltekerni. Ha fóliában van , meg lehet melegiteni tálalás előtt. Fantasztikusan finom!!!

 


EmMargit Előzmény | 2006.06.10. 22:22 - #311

Rabim

 

Mézes apró süti  (Simon Magditól)

1  kg lisztet összemorzsolunk 15 dkg margarinnal, 60 dkg porcukorral, 3 kávéskanál szódabikarbónával, púpos kávésk. fahéjporral és 20-30 szem tört szegfüszeggel. ( lehet kész keveréket is használni, ill. kardamom magot is tehetünk bele).

Jól összekeverjük, a közepébe önteni 60 dkg langyos mézet és 6 egész tojást. Fakanállal keverni a folyós anyagokat, hagyni, hogy beomoljon a többi. Utána kézzel gyúrjuk és még 1/2    kg lisztet adunk hozzá. Amikor nem ragad, akkor jó. Pofozni!
2-3 mm vastagra nyújtjuk, nagyon lisztezett deszkán. Formára szaggatjuk. Vajazott tepsiben sütjük, és rögtön kiszedjük, egyenes asztalon hagyjuk kihülni. Lehet használni sütőpapirt. A sütési idő 4-5  perc. Ez az adag egy 20 tagú családnak is elég, én a felét vagy a három-
negyedét sütöm egy alkalommal.
Diszités: 1 tojásfehérjébe 10 dkg szitált porcukrot teszünk. Fehéredésig keverjük . Vékonyan diszitjük a tésztát.

 


masala Előzmény | 2006.06.07. 21:34 - #310

Szia Batka!

Ez a madártej olyan jó,hogy akár nekem is eszembe juthatott volna.Most is van lefagyasztott fehérjém és a madártejet ki ne szeretné? A kókusz is nyerő málunk,úgyhogy a kókuszcsók is tetszik.Köszönöm az ötleteket.


veruska1974 Előzmény | 2006.06.07. 21:29 - #309

szia julika!megsütöttem a vajastésztás töltött kifliket.nagyon finom lett!2éves kisfiamnál teljes siker!holnap ha lesz ídőm leirom mindenkinek hátha valaki szeretné kiprobálni.addig is mindenkinek további szép napot!

Enci Előzmény | 2006.06.07. 17:02 - #308

Sziasztok! Most van itt az epres édességek ideje! Egy könnyen elkészíthető tortareceptet írok le. Epres túrótorta hidegen Hozzávalók:50dkg tehéntúró, 12dkg vaj,{margarin} 15dkg cukor, 2 csomag vanilincukor, 4,5dl tej, 4 tojássárga, 1,5 csomag zselatin, 2 csomag gyümölcszselépor, 30dkg eper. A zselatint a langyos tejben feloldjuk. A túrót kikeverjük 10dkg vajjal, {margarinnal} a tojássárgákkal, a vaníliáscukorral és a cukorral. Végül belekeverjük a zselatinos tejet. A masszát vajjal kikent tortaformába öntjük, elsimítjuk. Ha megszilárdult, a tetejét kirakjuk eperszemekkel. Az előírás szerint elkészített gyümölcszselével bevonjuk a torta tetejét. Legalább 1 órára hűtószekrénybe tesszük.

[607-588] [587-568] [567-548] [547-528] [527-508] [507-488] [487-468] [467-448] [447-428] [427-408] [407-388] [387-368] [367-348] [347-328] [327-308] [307-288] [287-268] [267-248] [247-228] [227-208] [207-188] [187-168] [167-148] [147-128] [127-108] [107-88] [87-68] [67-48] [47-28] [27-8] [7-1]

 

Sziaszok! Sok szeretettel üdvözöllek benneteket a honlapomon. Kellemes időtöltést kívánok! Ha szeretnétek a fórumban vagy a társalgóban írni, akkor először regisztrálnotok kell. Kérlek jelezzétek a kérdéseiteket, problémáitokat, mert csak akkor tudunk segíteni, ha tudjuk ki, miben szorul segítségre. Jelentkezzetek, írjatok bátran, üdv, Margit
 

 
Számláló
Indulás: 2005-07-19
 
Társalgó
Kedves Látogatók! Sajnálattal arra jutottam, hogy átállítottam a társalgót, így most csak regisztrációval és belépve lehet ide is írni. Üdv, Margit
 
Hangulatjelek

A linkek új ablakban nyílnak. A kívánt vigyorik jobb klikkel másolhatók a hozzászólásba. Aki nem Internet Explorert használ, a bal oldali menüben találja a súgót.

 

Hangulatjelek

További hangulatjelek

Egyéb hangulatjelek

Animációs tárház (Limara)

Smiley (Limara)

 

Smile                                                   
Ezek voltak eredetileg itt elérhetők.

 
Google kereső

Google

 
Kedvenc oldalaim
 
Diétázóknak
 
Fórumozók kedvenc oldalai
 
Elérhetőségeink

Margit:
emmargit@gmail.com
Egyéb elfoglaltságaim miatt átmenetileg nem tudok a levelezésemre kellő időt fordítani. A problémákat, kérdéseket inkább a fórumban kérem feltenni, ahol többen is segítséget tudnak nyújtani, mert nem ígérem, hogy belátható időn belül válaszolni tudok az e-mail-ekre. Elnézést: Margit

Bezsa (képfelrakás):
 holczervali@gmail.com

 

Kérjük, hogy a levélben a nicknevet is adja meg a levélíró (ha van), így könnyebben tudjuk azonosítani.

 
Figyelem!

A nevemmel fémjelzett receptek a sajátjaim. Felhasználható mindenkinek saját (kizárólag háztartási)céljaira, de nem járulok hozzá sem eredeti, sem átírt formában való terjesztéséhez sem az Interneten, sem más formában. A fentiek alól a sajátkezű aláírásommal ellátott postai levélben teszek kivételt. E.Margit
 
Számláló
 

Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?